Fotograf

Ben açık olduğum halde kulaklarımdan birinin arkasına fazla saç gelmiş, kulağım dışarı kıvrılmış. Tahtaya çıkıp öğretmeni tarafından kulağı çekilmiş öğrenci gibi duruyorum. Ama arkadaşımın kulaklarından birisi gözükmüyor diye çoğu yerde sorun çıkardılar. Yapıyorlar bunu maalesef. Belki kaşa da takarlar.

Kiralık katil ayyy öldümmmmm. Kendi kendime gülüyorum ay delimiyim neyim

Bende turbanliyim ve evet en sinir oldugum nokta o resim anlarinda. Resim cekinicem tum kagitlarimda o resim cikicak, az susleniyim diyorum. Abiler sagolsun " turban arkaya, turban arkaya" dediler. Sagdan soldan cekistirmen gerekiyor alel acele. Dengesiz bi resim oluyor. Dedim en sonunda " bence yeter artik boyle'. Istersen cekerim rrsmini ama resmi kayitlarda kabul etmemeye bilirler dedi. Olsun olsun sen cek dedim.
Bence bidahakine bilipte git, evde hazirla kendini şali geri sekilde bagla.

Guzel bi foto istiyorsan ayrica cektir ama biyometrik fotoya yapacak pek bi şey yok
Ben pasaport icin cektirmistim bi donem, şal kayinca suratim düştü, militan gibi çıkmıştım, sanırsın uçakta eylem yapicam..
Geçenlerde yine cektirdim, cok kaydirmadim, kabul etmeyebilirler dedi, olsun dedim, kabul ettiler gayet de..

Son düzenleme:
Ben umreye gittim.Pasaporttaki biyometrik fotoğrafı gören hiç unutmadı.Herkesi çok güldürdü fotoğrafım sağ olsun bence biyometrik fotoğrafı güzel çıkan insan Yok ben görmedim

Ben de oyle, 6 sene olacak nerdeyse ama simdi daha kucuk duruyom
Biyometrik zimbirtisi cikmasaydi bi 6 sene daha kullanırdım sanirim..

bak şu kadar diyeyim, son pasaport fotoğrafımla bana vize verirlerse burada herkese pasta ısmarlayacam suratım resmen küçükçekmece gölü gibi çıktı yusyuvarlak şalı icat eden rahmet bulmasın

bak şu kadar diyeyim, son pasaport fotoğrafımla bana vize verirlerse burada herkese pasta ısmarlayacam suratım resmen küçükçekmece gölü gibi çıktı yusyuvarlak şalı icat eden rahmet bulmasın
Pasta mi, hahahah O derece diyorsun..
Şalda sorun yok ki, esas biyometrik olayini cikarana kiziyorum
Kim ulan bu

Geçen bende çektirdim o lanetten kadın saçlarımı toplattı boynumu falan garip şekle soktu başımın duruşunu milimetrik hesaplıyo arkamdan biri silah tutuyomuş gibi poz verdim sgdgf fotoğrafa yanlışlıkla göz ucum değse garip oluyorum

Sorun bizde değil üzülmeyin

Zaten herkesin biyometrik fotoğrafı öyle saçma sapan bir şey, hiç kafana takma :)
Vize başvurusunda İtalya için biyometrik fotoğrafımı bile kabul etmediler, kulaklara kadar tüm yanak kısmı görünmeliymiş. O şekilde çekilip vermiştim.
Birkaç ay sonra da Çek Cumhuriyeti vizesi için aynı fotoğrafı verdim, onlar da boyun görünecek dediler Haydiiiii, tekrardan şalı türban gibi bağlayıp çekildim fotoğrafı..

Kaş nasıl o kadar uzun oluyor kız canlandiramadim gözümde çektiriver amann kim görecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…