- 25 Eylül 2011
- 7.586
- 11.495
- 498
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Cok tesekkur ederim.inanin ev bakiyoruz esimle...baska bahaneler one surdum.henuz onunlada paylasmadim bu durumu.ama cidden salona giremiyorum artik...baya iki yuz belirgin gorunuyor..koltugun hemen onunde bir kadin sulieti var ve sanki tvye bakiyor gibi..Fotoğrafları indirip baktım. Işığını yaktım, koyulaştırdım. Fotoğraf oldukça bulanık. Kırpınca dahada çok bulanık çıkmış. Ve dikkat ettim ki sarı ışığın yansıması çok canlıdır ilk attığınız kırpma fotoğrafında mesela koltuğun rengi tavana yansımış.. sarı ışık peteğe vs. Bakıyorum bakıyorum. Göz yanılması diye bir şey var mesela örnek vereyim bulutlara baktığınızda o buluttan eşya şekli olabilir... at şekli çıkabilir mesela yorganın bir çiçeğine dikkatli bakıldığında o çicekten herhangi bir insan yüzü şekli bile görebilirsiniz bunda korkmamak lazım. Lakin sizin fotoğrafınızda şu dikkatimi çekti. Bir siluet gördüm. Biraz daha yakınlaştırdım acaba koltuğun peteğe vurduğu gölge mi olabilir dediğim ? Koltuk peteğe gölge vuruyor. Fakat ışığın olduğu tarafta gölge geometrik şekilde olacağı için çok belli eder fakat bunu göremedim çünkü böyle devam etmemiş. yani bildiğin insan figür şeklinde yer almış şeffaf hafife siyah gibi...
Peteğin bitiş yönü yani orkidenin saksı tarafıyla yastığın oldu yer adeta renk karmaşası karışmış.
Ucuncu bi fotografi daha koymustumÇok dikkatli bir şekilde inceliyorum farklı görünüyor sanki 2 duvar.o nesnenin altında çıta gibi bir şey var boydan boya.sanki nesne düşmesin diye altına monte edilmiş gibi duruyo.duvar,kolonunun altında nesne, altında çıta gibi.diğer duvarın resminde yok.oda mi yansıma?
Fotuyu iyice kirpip koyuyorum goremeyenler icin
Ne zamandır o evde kalıyosunuz? Eski bir konut mu? Eski bir yerlesim yerinde mi? Evde tuhag bi seyle karsılastınız mı?Cok tesekkur ederim.inanin ev bakiyoruz esimle...baska bahaneler one surdum.henuz onunlada paylasmadim bu durumu.ama cidden salona giremiyorum artik...baya iki yuz belirgin gorunuyor..koltugun hemen onunde bir kadin sulieti var ve sanki tvye bakiyor gibi..
O isiklarda mum bu arada
Ben de bahsettigin kadin ve bebegi goruyorum, daha onceki fotoda da gordum. Ama bu tamamen isigin oradaki cisimlere yansimasi ve golge falan olusturmasi. Biz kadina bebege benzettik sadece. Gercekten sadece bu foto yuzunden tasinmayi dusunuyorsan, tasinma bence. bu fotoda bisey yok canim.Fotuyu iyice kirpip koyuyorum goremeyenler icin
Ayyy ben gördüm,hatta sanki kadının kafası hafiften yan yatmış gibi değil mi?Fotuyu iyice kirpip koyuyorum goremeyenler icin
Cok tesekkur ederim.inanin ev bakiyoruz esimle...baska bahaneler one surdum.henuz onunlada paylasmadim bu durumu.ama cidden salona giremiyorum artik...baya iki yuz belirgin gorunuyor..koltugun hemen onunde bir kadin sulieti var ve sanki tvye bakiyor gibi..
O isiklarda mum bu arada
ben de korksam da bayilirim boyle konularaNe zamandır o evde kalıyosunuz? Eski bir konut mu? Eski bir yerlesim yerinde mi? Evde tuhag bi seyle karsılastınız mı?
Yalnız yasıyorum deli gibi korkuyorum ama boyle seyler cok ilgimi cekiyor. Mazosist gibiyim.
Bir görselci olarak dikkatli incelememe rağmen gölgedir diye düşünürken gölgenin bitiş ve başlangıç yerlerinin nerede olacağı çok belliyken böyle bitmiyor yani. Bu eşyalar objeler insan figürü şeklinde bir gölge verebilir mi ? Verir hatta mum ışığında ve ya evin içinde başka bir ışığın içinde oldukça net şekilde verir. Fakat burda böyle değil. Özelliklede koltuğun hemen yanındaki kadın silueti çok belirgin. Kadın bebeğe sarılıyor bebek beyaz çizgilerle çok belli.Cok tesekkur ederim.inanin ev bakiyoruz esimle...baska bahaneler one surdum.henuz onunlada paylasmadim bu durumu.ama cidden salona giremiyorum artik...baya iki yuz belirgin gorunuyor..koltugun hemen onunde bir kadin sulieti var ve sanki tvye bakiyor gibi..
O isiklarda mum bu arada
7 sayfada sanirim başımdan geçen bir olayı anlattım 6 yıl kadar önceydi ben gündüz çekmiştim resmi inanılmaz bişeydi orda bulunmayan birinin hemde erkek vitrindeki aynaya yansıması bizi şok etmişti bulunduğun ev kiramı bilmiyorum ama mutlaka bir hikayesi vardır öyle düşünüyorum ayrıca korkmaCok tesekkur ederim.inanin ev bakiyoruz esimle...baska bahaneler one surdum.henuz onunlada paylasmadim bu durumu.ama cidden salona giremiyorum artik...baya iki yuz belirgin gorunuyor..koltugun hemen onunde bir kadin sulieti var ve sanki tvye bakiyor gibi..
O isiklarda mum bu arada
Koltugun uzerinde karmasik gibi duran bir kadin kycaginda bir bebek var.baya belli o..Ayyy ben gördüm,hatta sanki kadının kafası hafiften yan yatmış gibi değil mi?
Hayir yeni bir bina hatta site...ilk oturanlarda biziz.yaklasik 2 yil oldu..ilk gelin evim.ve kiraciyiz evet7 sayfada sanirim başımdan geçen bir olayı anlattım 6 yıl kadar önceydi ben gündüz çekmiştim resmi inanılmaz bişeydi orda bulunmayan birinin hemde erkek vitrindeki aynaya yansıması bizi şok etmişti bulunduğun ev kiramı bilmiyorum ama mutlaka bir hikayesi vardır öyle düşünüyorum ayrıca korkma
Evet onunda konusunu dagittim:/Asıl ilginç olan konuyu açan arkadaşın attığı fotoğraf göz yanılması asla değil umarım mantıklı bir açıklaması vardır.
2 yildir..bina 2 yillik ve ilk oturanda benim...Ne zamandır o evde kalıyosunuz? Eski bir konut mu? Eski bir yerlesim yerinde mi? Evde tuhag bi seyle karsılastınız mı?
Yalnız yasıyorum deli gibi korkuyorum ama boyle seyler cok ilgimi cekiyor. Mazosist gibiyim.
Ben su an kendi olayimi unutmaya calisiyorumAsıl ilginç olan konuyu açan arkadaşın attığı fotoğraf göz yanılması asla değil umarım mantıklı bir açıklaması vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?