Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Cok tesekkur ederim.inanin ev bakiyoruz esimle...baska bahaneler one surdum.henuz onunlada paylasmadim bu durumu.ama cidden salona giremiyorum artik...baya iki yuz belirgin gorunuyor..koltugun hemen onunde bir kadin sulieti var ve sanki tvye bakiyor gibi..
O isiklarda mum bu arada

Ucuncu bi fotografi daha koymustum

Ne zamandır o evde kalıyosunuz? Eski bir konut mu? Eski bir yerlesim yerinde mi? Evde tuhag bi seyle karsılastınız mı?

Yalnız yasıyorum deli gibi korkuyorum ama boyle seyler cok ilgimi cekiyor. Mazosist gibiyim.

Fotuyu iyice kirpip koyuyorum goremeyenler icin
Ben de bahsettigin kadin ve bebegi goruyorum, daha onceki fotoda da gordum. Ama bu tamamen isigin oradaki cisimlere yansimasi ve golge falan olusturmasi. Biz kadina bebege benzettik sadece. Gercekten sadece bu foto yuzunden tasinmayi dusunuyorsan, tasinma bence. bu fotoda bisey yok canim.

Kızlar eskiden forumda bir baslık vardı, boyle enteresan seylerin paylasıldıgı. Sonra kapatıldı. Keske yeniden acılsa.

Ben hala göz yanılsaması diyorum. Çünkü karanlıkta çekilen bir fotoğraf, çözünürlükte düşük olunca böyle olması çok normal.. Korkucak bişi yok lütfen kendinizi korkutmayın lütfen..

Bir görselci olarak dikkatli incelememe rağmen gölgedir diye düşünürken gölgenin bitiş ve başlangıç yerlerinin nerede olacağı çok belliyken böyle bitmiyor yani. Bu eşyalar objeler insan figürü şeklinde bir gölge verebilir mi ? Verir hatta mum ışığında ve ya evin içinde başka bir ışığın içinde oldukça net şekilde verir. Fakat burda böyle değil. Özelliklede koltuğun hemen yanındaki kadın silueti çok belirgin. Kadın bebeğe sarılıyor bebek beyaz çizgilerle çok belli.

7 sayfada sanirim başımdan geçen bir olayı anlattım 6 yıl kadar önceydi ben gündüz çekmiştim resmi inanılmaz bişeydi orda bulunmayan birinin hemde erkek vitrindeki aynaya yansıması bizi şok etmişti bulunduğun ev kiramı bilmiyorum ama mutlaka bir hikayesi vardır öyle düşünüyorum ayrıca korkma

Ayyy ben gördüm,hatta sanki kadının kafası hafiften yan yatmış gibi değil mi?
Koltugun uzerinde karmasik gibi duran bir kadin kycaginda bir bebek var.baya belli o..
Koltugun tam onundede bir kadin silieti tv ye bakiyor gibi....bilmiyorum.internetten gorunce hic ibanmazdim.kesin photoshop derdim.ama basima geldi malesef

Asıl ilginç olan konuyu açan arkadaşın attığı fotoğraf göz yanılması asla değil umarım mantıklı bir açıklaması vardır.

Hayir yeni bir bina hatta site...ilk oturanlarda biziz.yaklasik 2 yil oldu..ilk gelin evim.ve kiraciyiz evet

Tam bu konuyu okurken,resme bakarken yani ,bi ses geldi anne diye kısık bi sesle baktim cocuklar uyuyo.eşimde uyuyo.tirstim yatağa kaçtım valla.titredim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…