- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Bende kadının kafasını yan yatmış gördüm.Bence hepimiz bu fotoğrafın lanetine karıştık,yavaş yavaş beynimiz yanıyorBen bu resme bakınca saçları omuzlara kadar olan yere yan oturur pozisyon gibi bir posizyonda bir kadın, kadının kucağında bebek ve etrafta da bir sürü çocuk gördümSıyırıyor muyum ne oluyor
Bilmiyorum inanin evden sogudum.dikkatli baktikca evet baska silyetler bende goruyorum.....yarin aksam esimlede ayni mumlari yakip cekmeyi dusunuyorum.bakalim ne olacakBen bu resme bakınca saçları omuzlara kadar olan yere yan oturur pozisyon gibi bir posizyonda bir kadın, kadının kucağında bebek ve etrafta da bir sürü çocuk gördümSıyırıyor muyum ne oluyor
Canim bak simdi beyaz suliyet benim dedgim...yani nasil tarif etsem biraz bekle kirmiziyla cizip atacagimGündüzki fotoda koltuğun gölgesi var petekte gördün dmi?
Senin kadın oturuyor dediğin yerin gölgesi olabilir mi acaba :)
Hanımefendi, binanızın yerini araştırmayı denediniz mi ? Size önerim kesinlikle araştırın derim. Çünkü ben böyle şeylere oldukça inanıyorum. Başımdam geçen bir olayı aktaracağım, köpeğim için oldukça güzel bir bahçeli ev tutmuştuk. Evin içinde ahşap dolaplar vardı eve ait. İlk günler oldukça güzeldi fakat bir kaç ay sonra evi sürekli rüyalarımda görmeye başladım pek önemsemedim. Okuldan çıkıp eve geldiğimde ahşap dolaplardan çok değişik tıkırtılar duyuyordum. Yok ev bana dirlik vermiyordu. Sinirden ağladım neden böyle diye. Eve yakın bir halk merkezine gittim şehire ait her şey vardı. Mahalleyi araştırdım. Ve öğrendim ki evin altı bir sürü mezarlık varmış. Taşındık direkt apartmana kesinlikle kendime geleceğim derken, yok rüyalarımdan hala çıkmıyor. Bilinçaltıdır deyip sustum rüyalarım devam ediyor. Sürekli yeni eve taşındığımızda camların bir şeyle kapandığını görüyordum. Çünkü evden çıkarken camlara birşey perde vs takmadık. Boş kalması gerekirdi. Yeni evde sürekli oraya perde takıyordum. Anneme anlattım.Bu gunduz cekilmis hali
İnanır mısın bu fotoyu indirip incelemek yemediBende kadının kafasını yan yatmış gördüm.Bence hepimiz bu fotoğrafın lanetine karıştık,yavaş yavaş beynimiz yanıyor
Bizimle de paylaşın mutlaka valla merak ettimBilmiyorum inanin evden sogudum.dikkatli baktikca evet baska silyetler bende goruyorum.....yarin aksam esimlede ayni mumlari yakip cekmeyi dusunuyorum.bakalim ne olacak
Ay ben yakınlaşıp baktım tam böyle gözgöze geldim o kadınlaİnanır mısın bu fotoyu indirip incelemek yemeditıklayıp büyümüş haliyle gördüm bunları
O da yarınki uykularımızı yiyecek. Resmen net bir şekilde gördüm saçlarının ayrımına kadarAy ben yakınlaşıp baktım tam böyle gözgöze geldim o kadınla
Mutlaka mantıklı bir açıklaması var ama bu saatte bakınca insan bir tuhaf oluyor,arkadaş yine resim atıcakmış şimdi dayanamayıp bakıcam,yine korkcam
Kirmizi ile cizdigim yerler...ondeki resmen bir kadin ve tv ye bakiyor.arkadada kadin ve bebek
Yok onu anladim...M ManzaramDeniz orkidenin yaninda bir sey olup olmamasi olayi şöyle bence cnm
Aydinlikta cekilmis fotoda orkidenin solundan asagi bir yaprak iniyor karanlik fotoda bu sag tarafta yer aliyor yani orkidenin pozisyonu degistirilmis o yapraklı taraf sağa çevrilmiş anlatabildim mi ki
Ben orada bir sürü şey görüyorum bir de ayrıca silüet olmayan resmen net bir kafa var ayrıca...Kirmizi ile cizdigim yerler...ondeki resmen bir kadin ve tv ye bakiyor.arkadada kadin ve bebek
Evet bende gördüm.Ama ben kafası hafif yan yatmış bir yere bakıyor gibi görüyorum.Bir de yüzü yarım yani burnundan yukarısı var sanki.Saçlar,gözler,burun var ama ağız falan yok.Aşağıda ki kırmızılıkta da sanki kedi bakıyor gibi duruyor.O da yarınki uykularımızı yiyecek. Resmen net bir şekilde gördüm saçlarının ayrımına kadar
Alttaki cizdigim kirmiziya zoom yapinizmi.en cok o net gozukuyor cunku....Baktım ama göremedm ben. Üstteki şeyi kedi gibi görüyorum
Nasıl yaniKonu sahibi, evinizde geçici süreyle açılan kara deliği kaçırmışsınız.
Bu daire içine aldığım ayrıca gördüğüm ve çok çok net olan. Diğerlerini saydım, yerse gördüklerimin üzerini de çizerek göstermeye çalışayım diyecem ama yerseEvet bende gördüm.Ama ben kafası hafif yan yatmış bir yere bakıyor gibi görüyorum.Bir de yüzü yarım yani burnundan yukarısı var sanki.Saçlar,gözler,burun var ama ağız falan yok.Aşağıda ki kırmızılıkta da sanki kedi bakıyor gibi duruyor.
Malesef bende gordum.su icicem kalkip gidemiyorum.sabah olsun bian once..esimin dibinde yaziyorum..oda uyuyorBen orada bir sürü şey görüyorum bir de ayrıca silüet olmayan resmen net bir kafa var ayrıca...
Eki Görüntüle 1626731
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?