Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Buradakilere inandırmaya çalışma daha fazla inanmayanlarla muhatap olma. Zaten streslisin boşver.
Birde diğer çektiğin fotolarda öyle bi şey yok ayetel kürsi oku. Bidaha da düşünme. Ha bida olursa tmm ama açıklama yapamıyoruz işte sende üstünde düşünme..

Aynen oyle amacim kimseyi korkutmak falan degildi hani dedim ne biliyim bi aciklamasi vardir bilimsel cunku annemle de cozemedik kac fotograf attim fake diyolar hala dedigin gibi inandirmaya ugrasmicam :) kafa da yormicam hala bulamadim aciklamasini

Şüphelendiğim bir şey daha oldu. Yükseklikler tamamen farklı kavramlarda çekilmiş. Yani biraz inanamadım. Perspektif açısından mıdır nedir bilemedim. Birinde flash var diğerinde ise yok.
Hani hemen fotoğrafı çektikten sonra anlasan birşeylerden korkmanı anlayacağım. çektiğin sıralarda belki o vardır. 2 saat süresi içinde kaldırmış olabilirler.

Ben bu fotografi cekeli bikac hafta oluyor..once fotografa dikkatli bakinca petegin uzerinde orkidem var fakat onun yaninda hicbir objem yok.ama fotoda var gibi duruyor.bende kirpip isik verdim.sanki beyaz sliet gibi oldu...bilmiyorum insallah bilimsel bi aciklamasi vardir
Sol alt koseye dikkatli bakin
Birde koltugun sag ustunde biri oturuyor gibi beyaz siliet

Eklentiler

• IMG_20150908_024531.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 414
Son düzenleme:
Aynen oyle amacim kimseyi korkutmak falan degildi hani dedim ne biliyim bi aciklamasi vardir bilimsel cunku annemle de cozemedik kac fotograf attim fake diyolar hala dedigin gibi inandirmaya ugrasmicam :) kafa da yormicam hala bulamadim aciklamasini

Bende baktım baktım bulamadım. Yansıma gibi de değil ki baya derinliği falan var.

eşim işe gidecek birazdan başınıza kaldım hanımlar yalnız başıma ne yapıcam ben :/

Isiktan kaynaklanan bir sey olabilir mi veya kameranin lensinden?

Orkidenin gölgesi olabilir mi?
Fotoğrafın kalitesi düşük çünkü o sebeple bişi var gibi duruyor bence.

Fotoğrafı sonradan silebileceğimi bilsem, bir tane de benim var çözemediğim :)
Geçen kurban bayramında, bir yere pikniğe gitmiştik, görümcemle böğürtlen vs. toplamaya gittik, ben de o sırada selfie çekiyorum, arkamdaki görümcemi tanıyamadım, saç, yüz tırnak öyle garip çıkmıştı ki...
hala o fotografa baktıkca ıcım bır tuhaf oluyor ama hıc oyle ustunde durmadık, flash patlaması dedik geçtik...
Ama sizinki sanıyorum bir nesne varmış ve kaldırılmış gibi duruyor...

Hanımefendi, kırptım demişsiniz. Kırpmadan önceki orjinal fotoğrafı var mıdır ? Bir şeyler gördüm gibi. Fakat orjinal halini atabilir misiniz ?
Var durun atayim...zira evden tasinmayi bile dusunuyorum dikkatli bakarsaniz bebek bi silietin kucaginda gibi...koltugun onundede baska bi suliet var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…