- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Aynen oyle amacim kimseyi korkutmak falan degildi hani dedim ne biliyim bi aciklamasi vardir bilimsel cunku annemle de cozemedik kac fotograf attim fake diyolar hala dedigin gibi inandirmaya ugrasmicam :) kafa da yormicam hala bulamadim aciklamasiniBuradakilere inandırmaya çalışma daha fazla inanmayanlarla muhatap olma. Zaten streslisin boşver.
Birde diğer çektiğin fotolarda öyle bi şey yok ayetel kürsi oku. Bidaha da düşünme. Ha bida olursa tmm ama açıklama yapamıyoruz işte sende üstünde düşünme..
Şüphelendiğim bir şey daha oldu. Yükseklikler tamamen farklı kavramlarda çekilmiş. Yani biraz inanamadım. Perspektif açısından mıdır nedir bilemedim. Birinde flash var diğerinde ise yok.Hayir dusunuyorum evde oyle bir sey kesinlikle yok ben de teype benzetmistim arkadasima attim o da klima gibi dedi. zaten cok yuksek oldugu icin bir sey asmaya uygun bir yer degil ben fotografi aksam 6 gibi cektim 2 saat once fark ettim fotografta farkli bir sey oldugunu. Babama yarin da soracagim umarim bildigi bir seydir korkmadim desem yalan olur.
Aynen oyle amacim kimseyi korkutmak falan degildi hani dedim ne biliyim bi aciklamasi vardir bilimsel cunku annemle de cozemedik kac fotograf attim fake diyolar hala dedigin gibi inandirmaya ugrasmicam :) kafa da yormicam hala bulamadim aciklamasini
Ben bu fotografi cekeli bikac hafta oluyor..once fotografa dikkatli bakinca petegin uzerinde orkidem var fakat onun yaninda hicbir objem yok.ama fotoda var gibi duruyor.bende kirpip isik verdim.sanki beyaz sliet gibi oldu...bilmiyorum insallah bilimsel bi aciklamasi vardir
Sol alt koseye dikkatli bakin
Ben de korkudan uyayamayacagim sanirim insan huzursuz oluyoreşim işe gidecek birazdan başınıza kaldım hanımlar yalnız başıma ne yapıcam ben :/
kutu yani korkunç bişeyde değil ama orda değil işte.. annenle uyumayı denesen aynı odada falan o zaman rahatlarsın.. ben onuda yapamıyacamBen de korkudan uyayamayacagim sanirim insan huzursuz oluyor
Isiktan kaynaklanan bir sey olabilir mi veya kameranin lensinden?Ben bu fotografi cekeli bikac hafta oluyor..once fotografa dikkatli bakinca petegin uzerinde orkidem var fakat onun yaninda hicbir objem yok.ama fotoda var gibi duruyor.bende kirpip isik verdim.sanki beyaz sliet gibi oldu...bilmiyorum insallah bilimsel bi aciklamasi vardir
Birde koltugun sag ustunde biri oturuyor gibi beyaz siliet
Insallah oyledir..bi fotoyu yakinlastrip bakarmisin.koltugun sag ustunde beyaz bi suliet otruo gibi.birde gozleride var gibiIsiktan kaynaklanan bir sey olabilir mi veya kameranin lensinden?
Guncellemeyi simdi gordum ay bakamiycam galibaInsallah oyledir..bi fotoyu yakinlastrip bakarmisin.koltugun sag ustunde beyaz bi suliet otruo gibi.birde gozleride var gibi
Sanki bebek koltugun basına oturmuş gibiInsallah oyledir..bi fotoyu yakinlastrip bakarmisin.koltugun sag ustunde beyaz bi suliet otruo gibi.birde gozleride var gibi
Ben bu fotografi cekeli bikac hafta oluyor..once fotografa dikkatli bakinca petegin uzerinde orkidem var fakat onun yaninda hicbir objem yok.ama fotoda var gibi duruyor.bende kirpip isik verdim.sanki beyaz sliet gibi oldu...bilmiyorum insallah bilimsel bi aciklamasi vardir
Birde koltugun sag ustunde biri oturuyor gibi beyaz siliet
Hanımefendi, kırptım demişsiniz. Kırpmadan önceki orjinal fotoğrafı var mıdır ? Bir şeyler gördüm gibi. Fakat orjinal halini atabilir misiniz ?Insallah oyledir..bi fotoyu yakinlastrip bakarmisin.koltugun sag ustunde beyaz bi suliet otruo gibi.birde gozleride var gibi
Var durun atayim...zira evden tasinmayi bile dusunuyorum dikkatli bakarsaniz bebek bi silietin kucaginda gibi...koltugun onundede baska bi suliet varHanımefendi, kırptım demişsiniz. Kırpmadan önceki orjinal fotoğrafı var mıdır ? Bir şeyler gördüm gibi. Fakat orjinal halini atabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?