Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Korku filmi gibi. Sanki yeni satın alınan evin eski halinin yansıması. Filmlerde olur ya birden ev ilk haline dönüşür ve kahraman evin içinde şaşkın şekilde gezinir. Kendi kendimi korkuttum iyice.

Evet onunda konusunu dagittim:/

Onun için söylemedim o fotoğraf gündüz çekildiği için net. Ne olduğu belli deil ama bir şey var görünüyor. Ama mesela ben senin attığın fotoda bebek değil kedi gördüm bakıp bakıp anlamayan arkadaşlarda var. Beynimiz bize oyun oynuyor işte. Ayrıca öyle olsa her çektiğin fotoda muhakkak olurlardı mantıken. Bu göz yanılması bence eşinle de paylaş.

Yine sosyal medyaya dalga konusu oluruz diue rahat rahat da yazamıyorum yaw ama M ManzaramDeniz ın paylastigi fotoda iki 3 harfli görünüyor iste göz yanılması fln her neyse ne ama isimlendiremediğimiz her şeye 3 harfli deriz ya :)

Konu kapanacak kesin

Koltugun uzerinde karmasik gibi duran bir kadin kycaginda bir bebek var.baya belli o..
Koltugun tam onundede bir kadin silieti tv ye bakiyor gibi....bilmiyorum.internetten gorunce hic ibanmazdim.kesin photoshop derdim.ama basima geldi malesef
Şuan gece olduğu için ürperdim bende ama bunun mutlaka bir açıklaması vardır diye düşünüyorum.Mesela konu sahibinin koyduğu resim de durum çok farklı herhangi bir yerden yansıması olamaz.Mutlaka onu evde ki biri koymuş olabilir oraya.Sabah ailesiyle tekrar konuştuğunda eminim ortaya çıkacaktır durum.Ama sizin ki çok farklı her türlü yansıma ya da ışık olmuş olabilir.Benim bir tane resmim vardı,arkadaşım arkamda sigara içiyordu.Onun dumanından resmen arkamda bir şeytan silüeti olmuştu.Bildiğiniz kafasında boynuzlar,elinde uzun sopa gibi bir şey inan bana korkudan tir tir titremiştik ama o dumandan şekil olmuş işte bir şekilde.Hiç taşınmayı falan düşünmeyin bence mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.Doğa üstü bir şey diye korkuyorsunuz büyük ihtimalle ama öyle bir şey neden size gözükmesinde kamera da çıksın? Yani çok saçma aslında.

Hayir yeni bir bina hatta site...ilk oturanlarda biziz.yaklasik 2 yil
Hayir yeni bir bina hatta site...ilk oturanlarda biziz.yaklasik 2 yil oldu..ilk gelin evim.ve kiraciyiz evet
Yeni bir binaysa eski yeriyle alakalıdır mutlaka kusura bakmayın gerçektende ben çok geniş araştırma yapmıştim bâşımdan geçen olayı inanabilmek için ögrendimki ev sahibi o evi askerde vefat eden oğlunun kan parasıyla alındıgını ögrendim o gördüğümüz yansımanında o olduğunu düşündük

Bilmiyorum ki....stresli gunler geciriyor isinden dolayi sabirim iyice germek istemiyorum.
Beynimin oyunu dedim fakat herkes ayni seyi gorunce artik emin oldum..hepimjz yaniliyor olamayiz ki...bilmiyorum..bolca dua okumaktan baskada bisey gelmiyor elimden.o koltuga hic oturamiyorum...ins gecer bu psikolojim bian once kendimi goz yanilmasina inandiririm

Fotodaki gölgeleri göremedim ama suan evde heryerde gölge görüyorum sanki.iyice korktum haa.

Farklı zamanlarda evde bol bol fotoğraf cekmeni öneririm.

İnsallah golge goz yanılması halusinasyon turevi bi seydir de hepimiz yanılıyoruzdur

Bence öyle.
Eğer yapabilirsen aynı yerin fotosunu tekrar çek ama eşinle. Işık açık, kapalı, gündüz falan incele hepsini. İçin rahatlicak sonra.
Çok komik ama ben ortaokulda falanken bazen tek yatardım salonda annemler falan üst katta. Tam karşımdaki vitrinde oyuncak bi ayı bana el sallardı. Baya baya görürdüm ama net bi şekilde. Sonra kafamı sallardım gözümü açıp kapardım görürdüm ki aynı o silueti oluşturan şeyler orda ve benim göz yanılmamla bana o şekilde görülmüş. Böyle anlattım ama çok korkardım tektim bide.

Eskiden cekilmis fotolar var ayni yerde baktim bisey yok.esimle yarin paylasip cekecegim aetik..ins sizin ayicik gibi goz yanilmasidir buda:)

Eskiden cekilmis fotolar var ayni yerde baktim bisey yok.esimle yarin paylasip cekecegim aetik..ins sizin ayicik gibi goz yanilmasidir buda:)

Bence öyle. Fotoda net bir şey yok tekrar söylüyorum. Karanlıkta çekildiği için öyle görünüyor. Fotoğraf kalitesi düşüyor çünkü. Kendini korkutma karanlıkta da durma akşamları korkun geçene kadar.

Kadının saçları dediğinizde koltuğun gölgesi gündüzki fotoya bakarsanız anlarsınız :)
İyi ki attın gündüz fotosunu anlamaya çalışıyordum bende ne ki diye. Gölgeleri işte. Korkma lütfen dikkatli bak iki fotoya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…