- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Var durun atayim...zira evden tasinmayi bile dusunuyorum dikkatli bakarsaniz bebek bi silietin kucaginda gibi...koltugun onundede baska bi suliet var
Iste fotonun isiksiz orjinal hali.fakat zoom yapinca yine hafiften gorunuyor
Ben bir sey goremedim.Iste fotonun isiksiz orjinal hali.fakat zoom yapinca yine hafiften gorunuyor
Peki bakin zum yapacagim oyle koyacagimBen bir sey goremedim.
Goz falan gormussunuz. Ben goremedim, siluet de goremedim, bebek de goremedim goz de..
Fotoğrafları indirip baktım. Işığını yaktım, koyulaştırdım. Fotoğraf oldukça bulanık. Kırpınca dahada çok bulanık çıkmış. Ve dikkat ettim ki sarı ışığın yansıması çok canlıdır ilk attığınız kırpma fotoğrafında mesela koltuğun rengi tavana yansımış.. sarı ışık peteğe vs. Bakıyorum bakıyorum. Göz yanılması diye bir şey var mesela örnek vereyim bulutlara baktığınızda o buluttan eşya şekli olabilir... at şekli çıkabilir mesela yorganın bir çiçeğine dikkatli bakıldığında o çicekten herhangi bir insan yüzü şekli bile görebilirsiniz bunda korkmamak lazım. Lakin sizin fotoğrafınızda şu dikkatimi çekti. Bir siluet gördüm. Biraz daha yakınlaştırdım acaba koltuğun peteğe vurduğu gölge mi olabilir dediğim ? Koltuk peteğe gölge vuruyor. Fakat ışığın olduğu tarafta gölge geometrik şekilde olacağı için çok belli eder fakat bunu göremedim çünkü böyle devam etmemiş. yani bildiğin insan figür şeklinde yer almış şeffaf hafife siyah gibi...Iste fotonun isiksiz orjinal hali.fakat zoom yapinca yine hafiften gorunuyor
İnanmayanlar oldugu icin bir daha cektim fotografi ayni yerde gormediniz sanirimElektrik şalter kutusu o baya belliii..
Bakin birazdan kesip koyacagim.anlamlanramiyorum resmen biri bebek biri kadin gibi.lutfen bakin simdi koyacagimBu fotoğraf karanlıkta çekildiği için göz yanılması var. Karanlıkta çekilen fotolar böyle olabilir. Kalite düşüyor çünkü ordan da artık gözün ne görürse.
Sabah bakabilirim heralde anca. Simdi bakamayacagimFotuyu iyice kirpip koyuyorum goremeyenler icin
Aynen çok net görünüyorFotuyu iyice kirpip koyuyorum goremeyenler icin
Fotuyu iyice kirpip koyuyorum goremeyenler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?