Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Yaa kizlar siz saka mi yapiyosunuz? O fotodaki karartilar herseye benzetilebilir, bu oldugu anlamina gelmiyor. Hic net bisey yok. Bosuna korkutuyorsunuz kendinizi valla.

Yaa kizlar siz saka mi yapiyosunuz? O fotodaki karartilar herseye benzetilebilir, bu oldugu anlamina gelmiyor. Hic net bisey yok. Bosuna korkutuyorsunuz kendinizi valla.
Resmen silueti gordum ben ki dha önce koluma dokundugunu bile hissettim böyle şeylerin . fal da baktığım için bir ara rahatdzi ediliyordum varlıklarına inanıyorum

evde ilk oturan benim ama bina yeni.dediginiz sey mumkun degil..gecen yil bos gebelik yasadim..kayinvalidemde melek gibidir.hani esimde ikimizde dinine bagli yasamaya calisriz.alkol vs girmez..ne biliyim dualar okunur namaz kilinir falan...ins goz yanilmasidir

Ohooo canım sen ne yaptın ya o kadar da değil Biz de ürperdik tamam ama gecenin verdiği bir şey bu,biraz da şaka takılıyoruz.Böyle şeyler söyleme arkadaş korkacak boş yere bak evini satmayı düşünüyormuş.

Hayatında ilk defa tek başına eve çıkacak bir öğrenci için ne güzel (!) bir konu böyle
Merakıma yenildim,yenilmez olaydım...Annecimmm
Benim o şekilleri benzetmediğim şey kalmadı,önce kediye benzettim,sonra bebek ve kadını gördüm şekillerde.Kadın figürü o kadar belirgin ki tırstım gerçekten.

Bdv de adam gibi bir konu be... 25sayfa didik didik okudum. Cesitli gorseller ve analizlerle karsilasarak heyecan seviyemi maksimumda tuttum.bu saatte bu verimi almaktan dolayi cok memnunum, yeni baslik bile yoktur bu saatte dedim ama masallah herkes burda :)
Bir dakikanonce cereyan yapti ve kapi kendiliginden acildi. Evde yalnizim. Bilin bakalim kim kucuk bir kalp krizi gecirdi?
C castleinthesnow senin en bastan beri fake oldugunu dusunmuyorum. Ama o kadar tuhaf bi duum ki lutfen bu isin pesini birakma ve bizi aydinlat. M ManzaramDeniz ben de ayrintilariyla gordum sekilleri.senin yerinde olsaydim koltugu camdan atardim yine dirayetlisin bence... Bu arada nasil farkettin ki ilk

Arazide dha önce ev varmiydi onu araştırın bence evi yapan mutahite sorabilirsiniz blmyrm ama içime doğan çıkar benm dha dün bir arkdsi gordum rüyamda bugün kendisine ruyami anlatınca ruyamn çıktığını gordum

Ben korkmam ama cidden gorunuyor en çokta kadının gözleri belirgin

Silent birşey yok yav, boşuna taşınma. netliğin düşmesinden ötürü olmuş o şekiller, elli megapikselle de çek, yerse çıksın şekiller bi daha.
Inan fotoyu buraya koymadan once oyle dusunuyordum bende takmiyordum pek sadece evden cikmak istedim urperdim.zaten tasinma mevzulari vardi hizlandirdim diyim aslinda.
Ama burdaki herkes ayni seyi gorunce ne dusunecegimi bilemedim

Sende iyi bi korku filmi izleyici potansiyeli seziyorum. Bana guzel bir korku filmi oner de, cikayim konudan. Burasi beni kesmeyecek

Ben neyime güvendiysem... Millet ya kocasının dönmesini bekliyo, ya yanında kocası var ya da bak en azından canlı var ben sap gibi yalnızım ben ne yapsam acep
Bende korktum eşimin yanına gittim az önce o da uyuyordu.Şu resime baksana bir silüet görüyormusun dedim.İlk anlamadı hı hu yaptı.Bak bir kadın falan görüyor musun dedim.Ya fashion bir gidermisin aşkım ne diyorsun diyor Yani koca da bir işe yaramıyor pek salona geri geldim burda da köpek homurtusu uykum kaçtı

Sende iyi bi korku filmi izleyici potansiyeli seziyorum. Bana guzel bir korku filmi oner de, cikayim konudan. Burasi beni kesmeyecek
Ohoo o is bende ama film yerine kitap onerecegim
Morgue sokagi cinayetleri
Kisa bir kitap,ayni bu konu gibi asiri gizemli ve korkutucu kesin seversin.
Kitabi netten okumustum. Sen de ordan bulablrsn.
Kitapla ugrasamam dersen dun gece honeymoon diye bi film izledim guzeldi gizem gerilim korku 2014veya 2015 yapimi oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…