- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Bu yakaladığın minik yüzü az önce gördüm.Telefonumun ışığını yakarak baktım,ama arkadaş korkmasın diye söylemicektim sen söyledin iyi halt ettinBen orada bir sürü şey görüyorum bir de ayrıca silüet olmayan resmen net bir kafa var ayrıca...
Eki Görüntüle 1626731
Yarın kafada huni dolaşırız artıkBu yakaladığın minik yüzü az önce gördüm.Telefonumun ışığını yakarak baktım,ama arkadaş korkmasın diye söylemicektim sen söyledin iyi halt ettin
Tövbe bismillah ama içime doğan o koltukta oturan kadın kaynana alttaki kucağında bebek olan kadında gelini. İyice araştırın derim hislerm yaniltmaz brni o evde gelinine zulüm eden bir kynana yaşamış sanırım yıllar önce ki ruh gibi bir şeyler ya kadının gözlerine kadr gordum şeytan gibi bakıyor diğer kadında sanki ezilen biri gibi bebeği kucağında tutuyor tövbe bismillah
Silent birşey yok yav, boşuna taşınma. netliğin düşmesinden ötürü olmuş o şekiller, elli megapikselle de çek, yerse çıksın şekiller bi daha.Kirmizi ile cizdigim yerler...ondeki resmen bir kadin ve tv ye bakiyor.arkadada kadin ve bebek
Offf gerçekten ilginç yaaaMalesef bende gordum.su icicem kalkip gidemiyorum.sabah olsun bian once..esimin dibinde yaziyorum..oda uyuyor
Resmen silueti gordum ben ki dha önce koluma dokundugunu bile hissettim böyle şeylerin . fal da baktığım için bir ara rahatdzi ediliyordum varlıklarına inanıyorum
Yaa kizlar siz saka mi yapiyosunuz? O fotodaki karartilar herseye benzetilebilir, bu oldugu anlamina gelmiyor. Hic net bisey yok. Bosuna korkutuyorsunuz kendinizi valla.
Az önce köpeğim homurdandı uykusunda yerimden sıçradımYarın kafada huni dolaşırız artık
Kedi gordugunuz sey siyah..kedinin bi iki tik yukarisina bakin biraz daha genis aciyla..bahsettigim hayalet gibi bisey...Baktım ama göremedm ben. Üstteki şeyi kedi gibi görüyorum
Az önce köpeğim homurdandı uykusunda yerimden sıçradım
Tövbe bismillah ama içime doğan o koltukta oturan kadın kaynana alttaki kucağında bebek olan kadında gelini. İyice araştırın derim hislerm yaniltmaz brni o evde gelinine zulüm eden bir kynana yaşamış sanırım yıllar önce ki ruh gibi bir şeyler ya kadının gözlerine kadr gordum şeytan gibi bakıyor diğer kadında sanki ezilen biri gibi bebeği kucağında tutuyor tövbe bismillah
Ohooo canım sen ne yaptın ya o kadar da değilTövbe bismillah ama içime doğan o koltukta oturan kadın kaynana alttaki kucağında bebek olan kadında gelini. İyice araştırın derim hislerm yaniltmaz brni o evde gelinine zulüm eden bir kynana yaşamış sanırım yıllar önce ki ruh gibi bir şeyler ya kadının gözlerine kadr gordum şeytan gibi bakıyor diğer kadında sanki ezilen biri gibi bebeği kucağında tutuyor tövbe bismillah
Arazide dha önce ev varmiydi onu araştırın bence evi yapan mutahite sorabilirsiniz blmyrm ama içime doğan çıkar benm dha dün bir arkdsi gordum rüyamda bugün kendisine ruyami anlatınca ruyamn çıktığını gordumevde ilk oturan benim ama bina yeni.dediginiz sey mumkun degil..gecen yil bos gebelik yasadim..kayinvalidemde melek gibidir.hani esimde ikimizde dinine bagli yasamaya calisriz.alkol vs girmez..ne biliyim dualar okunur namaz kilinir falan...ins goz yanilmasidir
Ben korkmam ama cidden gorunuyor en çokta kadının gözleri belirginOhooo canım sen ne yaptın ya o kadar da değilBiz de ürperdik tamam ama gecenin verdiği bir şey bu,biraz da şaka takılıyoruz.Böyle şeyler söyleme arkadaş korkacak boş yere bak evini satmayı düşünüyormuş.
Inan fotoyu buraya koymadan once oyle dusunuyordum bende takmiyordum pek sadece evden cikmak istedim urperdim.zaten tasinma mevzulari vardi hizlandirdim diyim aslinda.Silent birşey yok yav, boşuna taşınma. netliğin düşmesinden ötürü olmuş o şekiller, elli megapikselle de çek, yerse çıksın şekiller bi daha.
Sende iyi bi korku filmi izleyici potansiyeli seziyorum. Bana guzel bir korku filmi oner de, cikayim konudan. Burasi beni kesmeyecekBdv de adam gibi bir konu be... 25sayfa didik didik okudum. Cesitli gorseller ve analizlerle karsilasarak heyecan seviyemi maksimumda tuttum.bu saatte bu verimi almaktan dolayi cok memnunum, yeni baslik bile yoktur bu saatte dedim ama masallah herkes burda :)
Bir dakikanonce cereyan yapti ve kapi kendiliginden acildi. Evde yalnizim. Bilin bakalim kim kucuk bir kalp krizi gecirdi?
C castleinthesnow senin en bastan beri fake oldugunu dusunmuyorum. Ama o kadar tuhaf bi duum ki lutfen bu isin pesini birakma ve bizi aydinlat. M ManzaramDeniz ben de ayrintilariyla gordum sekilleri.senin yerinde olsaydim koltugu camdan atardimyine dirayetlisin bence... Bu arada nasil farkettin ki ilk
Bende korktum eşimin yanına gittim az önce o da uyuyordu.Şu resime baksana bir silüet görüyormusun dedim.İlk anlamadı hı hu yaptı.Bak bir kadın falan görüyor musun dedim.Ya fashion bir gidermisin aşkım ne diyorsun diyorBen neyime güvendiysem... Millet ya kocasının dönmesini bekliyo, ya yanında kocası var ya da bak en azından canlı var ben sap gibi yalnızım ben ne yapsam acep
Ohoo o is bende ama film yerine kitap onerecegimSende iyi bi korku filmi izleyici potansiyeli seziyorum. Bana guzel bir korku filmi oner de, cikayim konudan. Burasi beni kesmeyecek
Bende korktum eşimin yanına gittim az önce o da uyuyordu.Şu resime baksana bir silüet görüyormusun dedim.İlk anlamadı hı hu yaptı.Bak bir kadın falan görüyor musun dedim.Ya fashion bir gidermisin aşkım ne diyorsun diyorYani koca da bir işe yaramıyor pek salona geri geldim burda da köpek homurtusu uykum kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?