Fotoğraflarımi bilgisayarinda tutuyormuş🙄

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
3 4 yıl oldu sanırım konuştuğum biri vardı. Flört gibi diyelim. Görüşmedik kısmet olmadı farklı şehirlerdeydik . Neyse. Sorun şu ki. Bu bana istek atmıştı ekimdi sanırım yazında olabilir. Kabul etmedim . Sevgilisi vardı zaten. Baktım isteğini sildikten sonra yine gitmiş barışmış. Biliyordum zaten.
Neyse kızlar yine yazdı bana.
Neler diyo neler..
Bir de dedi ki özlüyorum fotoğraflarına bakıyorum bilgisayarda duruyor dedi. Şok oldum ya . Fotoğraflar normal ancak hala durması beni rahatsız etti. Takintili manyak dedim. Sil dedim silmiyor. Nasıl sildiririm.
O eski sevgilini bulur yazarım diye tehdit ettim
Bulamazsın bulursan ne diyeceksin, söyle, saplantili bana dersin dedi.
Sil diyorum duracak diyo.
Nasıl sildiririm? Abartıyor muyum bilmiyorum çok rahatsiz oldum.

3 4 yıl oldu sanırım konuştuğum biri vardı. Flört gibi diyelim. Görüşmedik kısmet olmadı farklı şehirlerdeydik . Neyse. Sorun şu ki. Bu bana istek atmıştı ekimdi sanırım yazında olabilir. Kabul etmedim . Sevgilisi vardı zaten. Baktım isteğini sildikten sonra yine gitmiş barışmış. Biliyordum zaten.
Neler diyo neler..
Bir de dedi ki özlüyorum fotoğraflarına bakıyorum bilgisayarda duruyor dedi. Şok oldum ya . Fotoğraflar normal ancak hala durması beni rahatsız etti. Takintili manyak dedim. Sil dedim silmiyor. Nasıl sildiririm.
normal fotoğraflarsa her an herkes normal fotoğraflarımıza erişebiliyor zaten kim bilir kimlerde var.engelleyin her yerden geçin, iletişim kurmayın , daha başka şekilde rahatsız ederse savcılığa verirsiniz.

Abartiyorsun. Silse ne olur silmese ne olur
2020 yılındayız. Fotona bakmak isteyen whatsapp fotona da bakar Instagram hesabından yüzlerce fotona da bakar. İnstagramim gizli dersen, fakr hesap açar istek atar yine bakar:) sosyal medyaya zinhar resim koymuyorum dersen ortak arkadaşlarının facelerinden toplu resimlere bakar. Onu da yapamıyorsa Google'da adını aratır.
Ben eski sevgilimin lise yıllarından kalma fotosunu bulmuştum stalkla. Hem de kesinlikle bilmediğim bir dil,yarım yamalak yazdığım alfabeleriyle :))))
İsteyen zaten bakar saklar yani resmini. Boşuna bunca anlam yükleyip canını sıkma

Neler diyo neler..

Cok rahatsizsaniz savciliga sikayet edin mesajlari da var zaten
Atla deve degil sonucta

normal fotoğraflarsa her an herkes normal fotoğraflarımıza erişebiliyor zaten kim bilir kimlerde var.engelleyin her yerden geçin, iletişim kurmayın , daha başka şekilde rahatsız ederse savcılığa verirsiniz.
Evet normal fotoğraflar. Ama sapık gibi bilgisayarda tutması ne biliyim ya tuhaf geldi bana.

Abartiyorsun. Silse ne olur silmese ne olur
2020 yılındayız. Fotona bakmak isteyen whatsapp fotona da bakar Instagram hesabından yüzlerce fotona da bakar. İnstagramim gizli dersen, fakr hesap açar istek atar yine bakar:) sosyal medyaya zinhar resim koymuyorum dersen ortak arkadaşlarının facelerinden toplu resimlere bakar. Onu da yapamıyorsa Google'da adını aratır.
Ben eski sevgilimin lise yıllarından kalma fotosunu bulmuştum stalkla. Hem de kesinlikle bilmediğim bir dil,yarım yamalak yazdığım alfabeleriyle :))))
İsteyen zaten bakar saklar yani resmini. Boşuna bunca anlam yükleyip canını sıkma
Normal o zaman. Bilmiyorum içsel olarak rahatsız etti beni durması saklaması falan bilgisayarında

Her yerden bloklayın, kendince sizi rahatsız edip ilginizi çekmek istemiş. Resimler sizi rahatsız etmesin, eğer resimlerle alakalı sizi tehdit ederse gider savcılığa şikayette bulunursunuz, korkmayın kendisi artık uğraşsın o saatten sonra. Size ulaşamasın. Gerekirse sosyal medyayı kapatın bir süre. Bir de erkek arkadaşınızın olduğunu söylersiniz, bir arkadaşınız da öyle rol yapabilir. Zaten sosyal medyada resim vs kişisel bilgi paylaşmayın.

Her yerden bloklayın, kendince sizi rahatsız edip ilginizi çekmek istemiş. Resimler sizi rahatsız etmesin, eğer resimlerle alakalı sizi tehdit ederse gider savcılığa şikayette bulunursunuz, korkmayın kendisi artık uğraşsın o saatten sonra. Size ulaşamasın. Gerekirse sosyal medyayı kapatın bir süre. Bir de erkek arkadaşınızın olduğunu söylersiniz, bir arkadaşınız da öyle rol yapabilir. Zaten sosyal medyada resim vs kişisel bilgi paylaşmayın.
Hesabim gizli ulaşamıyor fotoğraflarını göremez o yüzden. Facebooktan engellemisim onu bile unuttum. Ordan aratmis beni kendinden çıkmayınca arkadaşından bakmıs. Orayı kapatamam kpss gurubu için kullanıyorum. Tehdit etmiyor dursun diyor, durması rahatsızlık verdi bana neden duruyor yani ne amaçla.
Teşekkür ederim bu arada🌸

Normal o zaman. Bilmiyorum içsel olarak rahatsız etti beni durması saklaması falan bilgisayarında
Tabii ki normal. Alt tarafı fotoğraf.ha desen ki fotoğrafımi almış, photosopla yüzümü müstehcen görüntülere eklemiş falan tabii ki rahatsız ol. Ama alt tarafı fotoğraf. Bizim kız whatsapp gruplarımızda kimlerin kimlerin fotoları dolaşıyor :) kaldı ki devir sosyal medya devri. Fotograflar her yerde...
Sana sildim dese ne olacak ki? Gözünün önünde silsin - bir uygulamayla silinen fotolar kurtarılıyor (ilk 30 gün çöp tenekesinden çıkartabiliyorsun zaten).
Bosver , konuşmak istemiyorsan da engelle

Benim de bir sürü eski sevgilimin telefonda kalan fotoğrafları var hepsi normal hiç birine tahrik olmuyor veya deli gibi bakmıyorum. Bende bu kadar takılma sil diye de diretme adam kendini bir halt sanıp seni böyle sindireceğini sanır. Boş geç ben değil yeni sevgilin düşünsün de:sus:

Neler diyo neler..
farzetki sosyal medyadan bakan biri cunku herkrs goruyor bu yuzden gizleyecen fotonu

Nabza göte şerbet vermeye çalışmış niye böyle kafaya takıyorsun neyapabilirki işi gücü yok zaar canı sıkılmıştır
Nabzimi nerden bilsin o. Yıllardır konuşmuyoruz adam benimle konuşmak istiyor tekrar. Fotoğraflarımin durduğunu konuşma arasında söyledi. Direk ordan vursaydı dediğiniz gibi düşünürdüm

Nabzimi nerden bilsin o. Yıllardır konuşmuyoruz adam benimle konuşmak istiyor tekrar. Fotoğraflarımin durduğunu konuşma arasında söyledi. Direk ordan vursaydı dediğiniz gibi düşünürdüm
Sonuçta konuşmuşsun canım seni tanıması için yüz yüze gelmenize gerek yokki ben sadece fikrimi yazdım

Back
X