Fotoğraflarımi bilgisayarinda tutuyormuş🙄

Yalan yaa daha kaç kizla konusmustur o kunduz kimbilir. Her birinin fotoğrafını saklarsa ohoo. Numara yapiyor sana belki düşersin diye. Yeme.
Güncelleme.Sevgilisi ile barışmış hatta belki de hiç kus degillerdi. Cevap vermediğim hâlde bir sürü mesaj attı yalvardı. Erkek arkadaşım var dedim inanmadı en son engelledim mesajlari silmemiştim bi baktım kızla fotoğrafi duruyor.🙄 yuh artık dedim. Saydım bir sürü beddua ettim yanimda yazma dedi.

Güncelleme.Sevgilisi ile barışmış hatta belki de hiç kus degillerdi. Cevap vermediğim hâlde bir sürü mesaj attı yalvardı. Erkek arkadaşım var dedim inanmadı en son engelledim mesajlari silmemiştim bi baktım kızla fotoğrafi duruyor.🙄 yuh artık dedim. Saydım bir sürü beddua ettim yanimda yazma dedi.
Ayy siz iyi misiniz? Daha ne diye saydirip duruyorsunuz. Mesaj atiyorsunuz falan. Adamin ne oldugunu anlamissiniz hala yaziyorsunuz. Öyle yazma cevabini da alirsiniz iste. Sizin bedduaniz umrunda mi saniyorsunuz.

Adam bosta kalinca eskilere sarmis. Erkekler genelde oyle. Bosta kalinca eskileri arar yenisini buluncaya kadar. O fotolara bakmasi falan da yalan. Hatta muhtemelen ortada fotograf da yok. Aklinca unutamadigi imajini veriyor. Hani kadinlar da cok etkilenir ya guya bunlardan. Hikaye.
Her yerden engelle. Cok rahatsiz ederse savciliga sikayette bulun..Asla gorusme.

Ayy siz iyi misiniz? Daha ne diye saydirip duruyorsunuz. Mesaj atiyorsunuz falan. Adamin ne oldugunu anlamissiniz hala yaziyorsunuz. Öyle yazma cevabini da alirsiniz iste. Sizin bedduaniz umrunda
Ayy siz iyi misiniz? Daha ne diye saydirip duruyorsunuz. Mesaj atiyorsunuz falan. Adamin ne oldugunu anlamissiniz hala yaziyorsunuz. Öyle yazma cevabini da alirsiniz iste. Sizin bedduaniz umrunda mi saniyorsunuz.
Ayy siz yanlış anlıyorsunuz. Yazdığıma pişman oldum şuan size. Açıklamaya uğraşmicam

Back
X