Fotoğraflı Karatay Diyetim ~

Akşam yemeği
3 ızgara köfte
2 bardak ayran
Az salata

Şekersiz çay içiyorum şuan

Evet beni çok yalnız bırakıyosunuz :KK43:

Kaçamak yaptığımda kızın dövün beni :))

Yaa düşünüyorum da acaba sabah erken kalkıp yürüsem mi diyorum. Koşu bandım var. Sabah 7de çok rahat kalkıyorum.

Sonra da şeyi düşündüm akşam yemeği hiç yemesem dedim. Sonra olmaz mutlaka dayanamam bozarım dedim.

İki öğünmü yesem acaba?? Kafam çok karıştı :-s
Ben genelde güne geç başladığım için açıkçası 2 öğün yiyorum ama sağlıklı mıdır diyet için bilemiyorum. Şey yapabilirsin belki normalde akşamı kaç gibi yiyosan atıyorum 1-2 saat daha erkene alabilirsin dayanmak açısından iyi olabilir. Bende internette geziniyorum az önce insülin direnciyle ilgili videolar filan izledim. Bazı kişilerde insülin direnci oluyomuş kilo vermelerine engel oluyomuş filan. Aslında kan tahlili yaptırıp baktırmak lazım da işte insan üşeniyor :)

Bu diyete geçen hafta başladım. Beni buna iten etken şu olay oldu.
Benden 4yaş küçük erkek kardeşimle bayramlık almaya gittik. Kardeşimin çalıştığı mağazada kalbinden kardeşime seslendim. Kardeşimin arkadaşı da ANNEN SENİ ÇAĞIRIYOR dedi. O.O Şok şok şok oldum :KK43:
Tesettürlüyüm pardesülü é kiloluda olunca demekki öyle sandı.
Sağlıksız kilolu ve itici bir genç olmak.Yaşlı görünmek çok vahim çok...
Ayni durumlardayim. Kapaliyim ve yasim buyuk sanılıyor kilodan

Ben genelde güne geç başladığım için açıkçası 2 öğün yiyorum ama sağlıklı mıdır diyet için bilemiyorum. Şey yapabilirsin belki normalde akşamı kaç gibi yiyosan atıyorum 1-2 saat daha erkene alabilirsin dayanmak açısından iyi olabilir. Bende internette geziniyorum az önce insülin direnciyle ilgili videolar filan izledim. Bazı kişilerde insülin direnci oluyomuş kilo vermelerine engel oluyomuş filan. Aslında kan tahlili yaptırıp baktırmak lazım da işte insan üşeniyor :)
Aynen yaa bencede tahlil yaptırmak lazım
Saat konusuna da bi bakıyım. Kahvaltıyı erkene alırsam tüm gün öğünleri otomatik geriye alırım

Günaydın milleeett
Bugün erken kalkıp erken kahvaltı yapayım dedim. Ama canım bişe istemedi sabah sabah :)
7 otlu bitki çayı
Üstüne yulaf ezmeli süt

Eklentiler

• DSC_0091.webp
    DSC_0091.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 74
Teşekkür ederim arkadaşlar..
Siz olmasanız motive olamazdım ;)

Az öncede 1saat yürüdüm. Bravo bana :)

Ama Acıktım :)

glisemik indeksi düşük her yiyecek sizi tok tutar ve sindirimi kolaydır
bunlar sağlıklı karbonhidrat olduğu için kolay kilo verirsiniz..
bulgur da buna dahildir:)
Alkışşşş süper açıkladın. Bende tam böyle demek istedim ;)

Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi

Öğle Yemeği
1 büyük kase tarhana çorbası (bol sarımsaklı, tereyağlı )

Eklentiler

• DSC_0093.webp
    DSC_0093.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 42
Geçen gün eşimle kilo konusunu konuştuk. Dedimki hesapladım fazla kilomu yılbaşına kadar verebilirim. Uğraşıyorum dedim.
Verirsem vaadi var. :)
bir günü tüm bana ayıracakmış. Veeee 750 TL'lik alışveriş hakkı.yeriz içeriz, sinema,alışveriş ne istersem yapacak ;)

Ben bundan 5yıl kadar önce 88.6 dan 64.5 é düşmüştüm. Yürüyüş ve platesle. Taş gibi sımsıkydım. Yine neden olmasın değilmi :)

Geçen gün eşimle kilo konusunu konuştuk. Dedimki hesapladım fazla kilomu yılbaşına kadar verebilirim. Uğraşıyorum dedim.
bir günü tüm bana ayıracakmış. Veeee 750 TL'lik alışveriş hakkı.yeriz içeriz, sinema,alışveriş ne istersem yapacak :KK66:

Ben bundan 5yıl kadar önce 88.6 dan 64.5 é düşmüştüm. Yürüyüş ve platesle. Taş gibi sımsıkydım. Yine neden olmasın değilmi :)

vallahi helal :)

bir günü tüm bana ayıracakmış. Veeee 750 TL'lik alışveriş hakkı.yeriz içeriz, sinema,alışveriş ne istersem yapacak :KK66:

Aynen canım yine yaparsın:) Hem ödül sağlammış yani :)

Back
X