- 8 Kasım 2014
- 368
- 264
- 18
- 37
Evet kızAynen canım yine yaparsın:) Hem ödül sağlammış yani :)

500 dü de artır biraz o beni kamçılamaz dedim 750 dedi.
Daha sıkardım da kıyamam yeter 750
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızAynen canım yine yaparsın:) Hem ödül sağlammış yani :)
Ara
1bardak şekersiz çay
1avuç yaş ceviz içi
Akşam ne yicem ben ya. A AklinYolu1 bide duello ya kattı bizi napcaz bakalım :)
Corbayla gecistir. Ben acim yemiyorum yildiz kesin benim.![]()
Yemişsin profiterolü :) ama 1 taneden bişi olmaz :) 15-20 dakka yürü yinede yatmadan önce derim :)Mesajı görmedim
1tabak közlenmiş patlıcan
1profiterol :/
Misafir vardı kv falanYemişsin profiterolü :) ama 1 taneden bişi olmaz :) 15-20 dakka yürü yinede yatmadan önce derim :)
Tabiki katılabilirsin. Karatay çok İdeal bir diyet ve çok sağlıklı..Kızlar Merhaba ben 74 kilo ile zayıflama seruvenine başladım 1 ayda 2 kg gitti sadece karatay diyeti yapmak istiyorum müsade ederseniz size katılmak istiyorum
Çok güzel görünüyorlar, kalanını alabilirimDünkü Profiterol. 1tanesi eksik :)
Kalmadıkiii :) dün misafirlere ikram ettik.Çok güzel görünüyorlar, kalanını alabilirim![]()
Dün baktın tadına bugün yasak sanaKalmadıkiii :) dün misafirlere ikram ettik.
Buakşamda arkadaşları gelecekmiş yine yap dedi.
Hergün yapıp tadına baksam ne olur benim halim :d
Evet canım aynen bugün yemeyi düşünmüyorum.Dün baktın tadına bugün yasak sana![]()
Hosbuldum canım sağlıklı bir beslenme ve zayıflamak için karatay beslenmeyi çok beğendim inşallah uygulayabilirim ben yalnız sadece bu saatlerde girebilirim nete gündüz is sonrasında çocuklar derken ancak boşa çıktımTabiki katılabilirsin. Karatay çok İdeal bir diyet ve çok sağlıklı..
Aramıza hoşgeldin![]()