(Fotoğraflı) kızlar bi bakın çok mutsuzum

Canim daha cok yeni o burun yari yariya kuculuyor resmen
Ben suan olali 4.5 ay oldu vw basta boyle iri duruyordu kavis benimde pek yok bende diyorum keske olsaydi biraz daha diye ama buyukluk kesinlikle oyle kalmiyor

Canim daha cok yeni o burun yari yariya kuculuyor resmen
Ben suan olali 4.5 ay oldu vw basta boyle iri duruyordu kavis benimde pek yok bende diyorum keske olsaydi biraz daha diye ama buyukluk kesinlikle oyle kalmiyor
sana inanmak istiyorum.. önden küçüldüğünü biliyorum ama yan şeklin değiştiğini hiç duymadım. cünkü elliyorum kemik yapım aynen böyle. kemik küçülür mü ki ?

Bak goreceksin gercekten cok kuculuyor sana ilk oldugum zamanla suanki hali atiyim farka bi bak seninde kuculur

Bak ilk resim alci ilk cikincaki hali ikinci resim 4.ay resmim bende sislik fazla olmamasina ragmen dedigin gibi kemik geliyodu domununca ama yinede kuculdu

Eklentiler

• photostudio_1487744338286.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 213
Bak ilk resim alci ilk cikincaki hali ikinci resim 4.ay resmim bende sislik fazla olmamasina ragmen dedigin gibi kemik geliyodu domununca ama yinede kuculdu
Ben elliyorum burnumu hiç şişlik falan gelmiyo tamamen kemik muntazam şekilde yapılmış. Kemik mi küçülecek anlayamıyorum. Ayrıca senin burnun çok çok güzel, sana özel mesaj atmak istemiştim atamadım.

Kızlarr, biliyorsunuz mutsuzluktan kafayı yedim ama atelin çıktığı ilk günden beri biraz değişmiş gibi mi?

Eklentiler

• IMG_6234.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 199
sana inanmak istiyorum.. önden küçüldüğünü biliyorum ama yan şeklin değiştiğini hiç duymadım. cünkü elliyorum kemik yapım aynen böyle. kemik küçülür mü ki ?

Sanırım burnun yüze açısının daha düşük olmasını istiyorsunuz yani çıkıntının daha az olmasını , doğru mu anladım ?
Burnunuz büyük değil anladığım kadarıyla 30 derece açı yapıyor ama siz daha az çıkıntılı olmasını istiyorsunuz. ikinci resimdeki burun gibi (23 derece )

Eklentiler

• nasofacial-açı-değişimi-ve-burun-ucu-projeksiyonu.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 158
EVet kesinlikle öyle. Bunun için bir çare var mı :)

EVet kesinlikle öyle. Bunun için bir çare var mı :)
Kontrole gittiğinizde doktorunuza bu resimle anlatmanız kolay olur diye düşündüm .Ona danışmalısınız.
Belki büyük deyince aslında burun yüz açısını kastettiğiniz anlaşılmıyordur
ama bir yandan da ben sadece bilgi edinmek isteyen bir hastayım ,bunu sadece uzmanlar bilebilir

Bence burnunuz güzel , büyük de değil .

Son düzenleme:
Bu arada çok dar açılı burun yüzünüzün profilden basık görünmesine neden olabilir

Bu arada çok dar açılı burun yüzünüzün profilden basık görünmesine neden olabilir
Doğru söylüyorsunuz. O foto için de çok teşekkür ederim resmen bana tercüman oldu. Burnumu sevmeye başlıyorum alışıyorum bu haline :) daha da güzel olucak henüz 15 gün oldu ameliyat olalı

Çok sevindim
Yeni burnunuzla sağlıklı günler dilerim.

Bence burnunuzun yeni hali eskiye kıyasen cok güzel ayrıca dikkatli bakınca cogu insanda ufak tefek kusurlar olur hatta karakteristik burun diye betimleriz o burunları cogu zaman güzellik tamamen göreceli bir kavram benim de minik burun takıntım vardı ama başkasına yakışıyor diye sizin yüzünüze de gideceği anlamına gelmiyor. Allahın gücüne gitmesin ama burnunuzun ilk hali için zaten güzelmiş daha güzel olmuş diyemiycem kusurlu bir burnunuz varmış yüzünüze giden bir burun yapmış doktorunuz ben beğendim ya hayal ettiğiniz gibi minik kaydırak gibi bir burun yapmış olsaydı ve yüzünüze gitmeseydi ? Bence doktorunuza güveniyorsanız biraz rahatlayın yapay durmadığına yüzünüze yakıştığına şükredin aksini söyleyen kimse olmamış zaten demek ki yeni burnunuzu sevmemeniz icin hicbir sebep yok

Bence burnun hala şiş, ondan öyle. Aslında eski halinden çok çok daha güzel, mutsuz olma. Şişler geçer daha güzel olur. İstersen sonra benim doktoruma görün, Dr. Selcuk Güney, iyi ve ya yanlış yapıldığının doğrusunu sana söyler. Ben çok memnun kaldım ve burnum çok güzel olmuş, gören her kes bende yaptırayım ona diyor. Yeri fulyada, tavsiye ederim

Ben amlyt olalo uc ay oldu hala ayni deismedi yani deismesi sismesnn inmesi falan diolar ama inanirmisin hala buyuk kemerden baska hc deisim yok benm.doktorumda ayni dogal olsun due hc amlht olmamais gbiyim ve hc kmsede fark etmio seni cokkkkk i anliorum

Canim sen kendi burnuna uzuluyosun bazi doktorlar burunlari rezil ediyolar deliklerini felan mahfoluyor 3 kere revizyon gecirenler napsin ben burnunu gercekten begendim benim ablam da revizyon oldu ve burnunu ayni seninki gibi yaptirdi emin ol dogal ve estetik olmadiginin anlasilmamasi daha guzel bende estetik oldum benimkide suan cok sis burun deliklerim felan bide benim burun kanatlarimi kirdi doktor orasi bosmus sanki gibi geliyo daha burnumuz cok yeni ikimizinde cok degisiklikler olur ilk acildiginda bende aglamistim ama simdi bile hergun biraz daha sislik gidiyomus gibi geliyo ki senin burun ucunda coook odem var cok belli o inicek daha kucucuk kalicak ucu sen icini ferah tut hem dunyanin sonu degil evet cok guzel dogal bi burnun var ama baktin begenmedin 1 sene sonra revizyon olursun kendini uzme hicbisey senden degerli degil

Benimkide mukemmel degil cunku daha 20 gun felan oldu

Eklentiler

• IMG_3211.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_3206.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 202
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…