- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi tugcecim92
-
sana inanmak istiyorum.. önden küçüldüğünü biliyorum ama yan şeklin değiştiğini hiç duymadım. cünkü elliyorum kemik yapım aynen böyle. kemik küçülür mü ki ?Canim daha cok yeni o burun yari yariya kuculuyor resmen
Ben suan olali 4.5 ay oldu vw basta boyle iri duruyordu kavis benimde pek yok bende diyorum keske olsaydi biraz daha diye ama buyukluk kesinlikle oyle kalmiyor
Ben elliyorum burnumu hiç şişlik falan gelmiyo tamamen kemik muntazam şekilde yapılmış. Kemik mi küçülecek anlayamıyorum. Ayrıca senin burnun çok çok güzel, sana özel mesaj atmak istemiştim atamadım.Bak ilk resim alci ilk cikincaki hali ikinci resim 4.ay resmim bende sislik fazla olmamasina ragmen dedigin gibi kemik geliyodu domununca ama yinede kuculdu
sana inanmak istiyorum.. önden küçüldüğünü biliyorum ama yan şeklin değiştiğini hiç duymadım. cünkü elliyorum kemik yapım aynen böyle. kemik küçülür mü ki ?
EVet kesinlikle öyle. Bunun için bir çare var mı :)Sanırım burnun yüze açısının daha düşük olmasını istiyorsunuz yani çıkıntının daha az olmasını , doğru mu anladım ?
Burnunuz büyük değil anladığım kadarıyla 30 derece açı yapıyor ama siz daha az çıkıntılı olmasını istiyorsunuz. ikinci resimdeki burun gibi (23 derece )
Kontrole gittiğinizde doktorunuza bu resimle anlatmanız kolay olur diye düşündüm .Ona danışmalısınız.EVet kesinlikle öyle. Bunun için bir çare var mı :)
Doğru söylüyorsunuz. O foto için de çok teşekkür ederim resmen bana tercüman oldu. Burnumu sevmeye başlıyorum alışıyorum bu haline :) daha da güzel olucak henüz 15 gün oldu ameliyat olalıBu arada çok dar açılı burun yüzünüzün profilden basık görünmesine neden olabilir
Bence burnun hala şiş, ondan öyle. Aslında eski halinden çok çok daha güzel, mutsuz olma. Şişler geçer daha güzel olur. İstersen sonra benim doktoruma görün, Dr. Selcuk Güney, iyi ve ya yanlış yapıldığının doğrusunu sana söyler. Ben çok memnun kaldım ve burnum çok güzel olmuş, gören her kes bende yaptırayım ona diyor. Yeri fulyada, tavsiye ederimburnum dün açıldı sargılardan. AmA şuan kemer hariç aynı eski burnum gibi duruyor. Hafiften kavis yapacaktı doktor ama görüyorsunuz ki dümdüzburnum hala büyük ve uzun moralim çok bozuk, herkes aynı duruyor boşa para vermişsin diyorlar ağlıyorum.. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten diğer üyelerin ilk günki fotolarına bakıyorum hepsininki de çok güzel. Bir de bana bakın ooffffffff ucu da semsert top gibi eğildi
Ben amlyt olalo uc ay oldu hala ayni deismedi yani deismesi sismesnn inmesi falan diolar ama inanirmisin hala buyuk kemerden baska hc deisim yok benm.doktorumda ayni dogal olsun due hc amlht olmamais gbiyim ve hc kmsede fark etmio seni cokkkkk i anliorumburnum dün açıldı sargılardan. AmA şuan kemer hariç aynı eski burnum gibi duruyor. Hafiften kavis yapacaktı doktor ama görüyorsunuz ki dümdüzburnum hala büyük ve uzun moralim çok bozuk, herkes aynı duruyor boşa para vermişsin diyorlar ağlıyorum.. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten diğer üyelerin ilk günki fotolarına bakıyorum hepsininki de çok güzel. Bir de bana bakın ooffffffff ucu da semsert top gibi eğildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?