- 10 Ekim 2014
- 33.010
- 148.764
- 798
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Ne siz görselliginizle size deger veren insanlari hayatiniza sokun, ne de siz insanlara görsellikleri üzerinden deger verin. Çok önemsiz seyler bunlar.
İyi de sizi tanıyan insanlara normalden daha farklı nasıl gelebiliyorsunuz,zerre oturmadı zihnimde,hiç tanımayan fotografta güzelliğinize aldanan buluşunca da “ fotograflarda cok güzeldin şimdi de eh işte kem kümse” konu problem olabilir,diğer türlü sorun olmazmış gibi geliyor,on fotoğraftan birinde gerçekten farklı çıkabilirsiniz de hepsinde de ne kadar farklı çıkabilir insan,yorumum size saçma geldiği kadar bahsettiğiniz şey de benim için havada kalıyor. Ayda bi fotoğraf ancak yüklerim sosyal medyaya kim ne düşünürse de umrumda değil,taktığım bi zaman dilimi vardı ama o ara ergendim,onu saymıyorumNasıl bir saçmalıktır bu yorum!!! Siz sosyal hayatı sadece kadın erkek ilişkisi mi sanıyorsunuz?
Benim bundan önce sadece 1 ilişkim oldu o da 5 sene surdu, şimdi de başka biriyle bir süredir devam bir ilişkim var! O kadar!!
Annem bile çektigi fotografa bakıp "aaa ne uzun ciktin" vs dedigi icin moralim bozuldu artik bu konuya.
O zaman yan profilden de fotograf paylasin, gulumsemezken filan paylasin. Belki ozaman daha cok benzetirler.
İyi de sizi tanıyan insanlara normalden daha farklı nasıl gelebiliyorsunuz,zerre oturmadı zihnimde,hiç tanımayan fotografta güzelliğinize aldanan buluşunca da “ fotograflarda cok güzeldin şimdi de eh işte kem kümse” konu problem olabilir,diğer türlü sorun olmazmış gibi geliyor,on fotoğraftan birinde gerçekten farklı çıkabilirsiniz de hepsinde de ne kadar farklı çıkabilir insan,yorumum size saçma geldiği kadar bahsettiğiniz şey de benim için havada kalıyor. Ayda bi fotoğraf ancak yüklerim sosyal medyaya kim ne düşünürse de umrumda değil,taktığım bi zaman dilimi vardı ama o ara ergendim,onu saymıyorum
Bunu da düşündüm tabi ama az önce bir arkadaş mesaj attı bu konularla mesleği gereği çok ilgili sanırım. Bazı insanların 2boyutlu görüntüsü(video ve fotolardaki) ile 3boyutlu hali(gercek hayat) aynı olmazmış. İşıgın yansıması ve yüzeyle alakalı bir durummuş. Ne yaparsam yapayım değiştiremezmişim. Boyumun uzun çıkması, yüzümün daha alımlı durması yaratılış gereğiymiş. Avantajları: fotomodellik mesleğinde aranan tek özellik dezavantajları: gerçek hayatta gören insanları shop yaptığımı sanması ya da aslında çirkin olmasam bile fotodan farklı olduğum için "daha çirkin" imajı yaratmam.
Uzaktan "aman bu da dert mi" dediğinizi duyar gibiyim :) Allah sınamasın valla, dert.. :)))
Ben renkli göZlüyüm özellikle selfie olayında ışık vs açı düzgün ayarlarsam gözlerim çok dikkat çekici masmavi çıkıyor. Ama günlük hayatta normal bir mavi.
Bence günümüzde hemen hemen hepimiz fotoğraflarda daha güzeliz :) çünkü nasıl durmamız gerektiğini biliyoruz ister istemez o pozisyona geçiyoruz.. poz vermeyi bilmeyenler ya da uğraşmak istemeyenler olduğu gibi ya da daha vasat görünüyor..ama sosyal medyada elbette daha güzel görüneceğiz kimse kötü çıktığı bir fotoyu profil resmi yapmaz..
Mesela fotoğrafta bacak bacak üstüne atma şeklimle bile kilom +5 -5 olabiliyor:)
Kuzenlerim çok fotojeniksin :) çünkü onlar yataktan kalktığımda nasıl göründüğümü biliyor. Daha özensiz daha bakımsız yüzümde o keşke 5 dakika daha uyuyabilseydim bakışı.
Kesinlikleee öyle :)) sosyal medyada herkes kusursuz. Çorapları bile kaçmaz, üstü başı toz olmaz :))Ne güzel yazmıssınız ya gülümseyerek okudum:) belki de sosyal medya bu kadar hayatımıza dahil olduğu için gerçek hayatla onu karıştırır olduk, gerçeklik algımızı yitirdik...
Ya çok merak ettim bana bi fotografinizi atar mısınız :)
Yandan çekin o zaman burnum kemerli diyosun hem o çıkar ortaya.Vallahi fotoğraf çekinesim gelmiyor hiç yaben eli yüzü düzgün normal bi insanım, hatta çoğu insan güzel bulur ama fotoğraflarda gerçekten çok güzel çıkıyorum. Böyle olunca da insanlar oynama yaptıgımı sanıyo dogal olarak. Halbuki yeminle shopla uzatmıyorum vs hicbi sey yapmiyorum. Keske birebir ayni ciksam kendim gibi
Dert mi bilmiyorum ama beni rahatsız eden bi durum bu.
Asla shop yapmıyorum filtre kullanmıyorum ama fotoğraflarda normalden daha güzel çıkıyorum. Başta fotojenik olmak hoşuma gidiyordu ama sonra insanlar "gercekte daha farklisin" diyince uzmeye basladi bu durum beni
Normalde 1,65 boyundayim fotograflarda 1,75 gibi cikarim(zayifim cunku ve bacaklarim daha uzun govdeme gore)
Elmacık kemiklerim buyuk oldugu icin gulunce suratim daha sisman ve gergin oluyor, fotograflarda da surekli guldugum icin daha sirin bi surat cikiyo ortaya. Gercek hayatta gulumsemedigim zaman daha zayif ve duz bir suratim var.
Ve fotograflarda on acidan cekinirim hep cunku burnumda minik bi kemer var. Gercek hayatta yandan da goruyor insanlar dogal olarak beni.. belki o da etki ediyodur bilmiyorum...
Insanlarin "daha farklisin" demesi beni cok uzuyor. Shopladigimi saniyorlar instagrami kapattim moral bozuklugundan. Sizde de bu durum oluyor mu, fotograflarda daha cirkin cikmak icin yontem sorsam cok komik olur mu?
Gülümseme ve yandan çekil o zaman,çirkin yanlarını öne çıkar:))Dert mi bilmiyorum ama beni rahatsız eden bi durum bu.
Asla shop yapmıyorum filtre kullanmıyorum ama fotoğraflarda normalden daha güzel çıkıyorum. Başta fotojenik olmak hoşuma gidiyordu ama sonra insanlar "gercekte daha farklisin" diyince uzmeye basladi bu durum beni
Normalde 1,65 boyundayim fotograflarda 1,75 gibi cikarim(zayifim cunku ve bacaklarim daha uzun govdeme gore)
Elmacık kemiklerim buyuk oldugu icin gulunce suratim daha sisman ve gergin oluyor, fotograflarda da surekli guldugum icin daha sirin bi surat cikiyo ortaya. Gercek hayatta gulumsemedigim zaman daha zayif ve duz bir suratim var.
Ve fotograflarda on acidan cekinirim hep cunku burnumda minik bi kemer var. Gercek hayatta yandan da goruyor insanlar dogal olarak beni.. belki o da etki ediyodur bilmiyorum...
Insanlarin "daha farklisin" demesi beni cok uzuyor. Shopladigimi saniyorlar instagrami kapattim moral bozuklugundan. Sizde de bu durum oluyor mu, fotograflarda daha cirkin cikmak icin yontem sorsam cok komik olur mu?
Estetikle bu derdi alaşağı edin bari,başarısız doktorları araştırın buradan,eminim yardımcı olurlarBunu da düşündüm tabi ama az önce bir arkadaş mesaj attı bu konularla mesleği gereği çok ilgili sanırım. Bazı insanların 2boyutlu görüntüsü(video ve fotolardaki) ile 3boyutlu hali(gercek hayat) aynı olmazmış. İşıgın yansıması ve yüzeyle alakalı bir durummuş. Ne yaparsam yapayım değiştiremezmişim. Boyumun uzun çıkması, yüzümün daha alımlı durması yaratılış gereğiymiş. Avantajları: fotomodellik mesleğinde aranan tek özellik dezavantajları: gerçek hayatta gören insanları shop yaptığımı sanması ya da aslında çirkin olmasam bile fotodan farklı olduğum için "daha çirkin" imajı yaratmam.
Uzaktan "aman bu da dert mi" dediğinizi duyar gibiyim :) Allah sınamasın valla, dert.. :)))
Nasıl bir saçmalıktır bu yorum!!! Siz sosyal hayatı sadece kadın erkek ilişkisi mi sanıyorsunuz?
Benim bundan önce sadece 1 ilişkim oldu o da 5 sene surdu, şimdi de başka biriyle bir süredir devam bir ilişkim var! O kadar!!
Annem bile çektigi fotografa bakıp "aaa ne uzun ciktin" vs dedigi icin moralim bozuldu artik bu konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?