- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi nedesembilemedimsimdi
-
Yohsam unluler gibin shop mop mu yapiyon :))Yok canım yok ben anladım kendisini benim boy 1,50 fotoda beni de 1,70 üstü sanıyorlarBacak boyum uzun
bende de şu dert var: kendim selfie çektiğim zaman bir hollywood yıldızı, nişanlım alıp karşıdan beni çektiğinde adeta bir deliha
Dert mi bilmiyorum ama beni rahatsız eden bi durum bu.
Asla shop yapmıyorum filtre kullanmıyorum ama fotoğraflarda normalden daha güzel çıkıyorum. Başta fotojenik olmak hoşuma gidiyordu ama sonra insanlar "gercekte daha farklisin" diyince uzmeye basladi bu durum beni
Normalde 1,65 boyundayim fotograflarda 1,75 gibi cikarim(zayifim cunku ve bacaklarim daha uzun govdeme gore)
Elmacık kemiklerim buyuk oldugu icin gulunce suratim daha sisman ve gergin oluyor, fotograflarda da surekli guldugum icin daha sirin bi surat cikiyo ortaya. Gercek hayatta gulumsemedigim zaman daha zayif ve duz bir suratim var.
Ve fotograflarda on acidan cekinirim hep cunku burnumda minik bi kemer var. Gercek hayatta yandan da goruyor insanlar dogal olarak beni.. belki o da etki ediyodur bilmiyorum...
Insanlarin "daha farklisin" demesi beni cok uzuyor. Shopladigimi saniyorlar instagrami kapattim moral bozuklugundan. Sizde de bu durum oluyor mu, fotograflarda daha cirkin cikmak icin yontem sorsam cok komik olur mu?
bende de şu dert var: kendim selfie çektiğim zaman bir hollywood yıldızı, nişanlım alıp karşıdan beni çektiğinde adeta bir deliha
Yaseminin videolarını mı izliyosunAğzımın tadıyla bir selfie çekememişim bugün
Zengolar gibiYaseminin videolarını mı izliyosun
Ahaha cümle kuruşundan anladımZengolar gibi
Bırak Allah’ını seversen yeaa
Evet evet bayılıyorum ona deli ya
allah vergisi işte ilahi adalet
Konularının geneli dış görünüş üzerine bi dr a mı gitsen
Bi cümleme 3 paragraf yazdıysan sen dr işini bir düşünDişlerim hariç hiçbir yerime takmazdım ben. Dişlerim sağlıksızdı yaptırdım çok şükür. Ama onun dışında heer şey insanların eseri. Ben normalde fotojenikliğimi de severdim, burnumum minik kemerini de. Bir önceki konuyu okumuşsunuzdur mutlaka.
İnsanlar genelde kilolu kişilere daha duyarlı davranır. Onları kırmamak için özenle seçerler kelimelerini. "Şişko, zayıfla, obez" vs denmez çoğu zaman. AMAAA kişi normalden daha zayıfsa hiç acımadan linç edilir. Zayıf arkadaşlar beni iyi anlar. Zayıf mısın hemen "siska, azcık yemek ye, yüzün çökmüş, burnun uzamış sanki zayıflıktan" falan denir.. burnuna takma nedenim eski yakın bir arkadaşımın durduk yere "zayıfsın burnun da hafif kemerli keşke ameliyat olsaydın!" demesi. Fotoğraf konusuna takma nedenim de herkesin "fotoğraflarda daha farklısın" demesi.
Yoksa şu zamana kadar hiç aklıma gelmezdi fotoğraflarda güzel çıkıyorum diye üzülmek. Hatta kemerli burnumu bile severdim ta ki biri cıkıp hiç burun konusu yokken "burnunu yaptırsaydın keşke" diyene kadar.
Bence ülkenin toplu olarak "insanların dış görünüşünü eleştirmeme" üzerine doktora gitmesi lazım!:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?