Fotografta güzel gerçekte değil? Fotojeniklik basima bela oluyor

Yok canım yok ben anladım kendisini benim boy 1,50 fotoda beni de 1,70 üstü sanıyorlar Bacak boyum uzun
Yohsam unluler gibin shop mop mu yapiyon :))

Aklima ne geldi:) hani fizigi duzgun olmayan kizlar sadece ust taraf fotosu yollarlar nette biriyle tanisinca:)) haha o sekil postlar var instada filan :) konu sahibi bol bol foto yollayabilirsin:)

Buarada benim burnum mesela bi taraftan daha guzel duruyo :) bunu ben ne zaman ogrendim :) nisan fotolarimda:))) kendime dikkatli bakmiyomusum demekki:) ya da hep on profilden bakiyomusum. Fotograf cekimleri yaptirdigimda ozellikle yandan olanlari soyluyorum fotocuya sevdigim taraftan cekiyo :))

Geçen gene çok güzel çıkıyorum fotoğraflarda...

Şimdi bence siz de şikayetçi değilsiniz bu durumdan. Yani olmamalısınız.
Benim hoşuma giderdi.

Biri yazmış sinirlenmişsiniz ama tanımadığınız biri sizi fotoğraflardan tanıyıp gerçekte görünce farklısın derse sorun olur bu konu ancak.

Aha aynı ben. Foto cekinmeyi sevmem zaten cekerlerse de güzel çıkarım. Sosyal medyam olmadığı için bu konuda sorun yaşamadım. E madem öyle sen de yüzünü profilden al çok da siritma foto cekerken :d

bende de şu dert var: kendim selfie çektiğim zaman bir hollywood yıldızı, nişanlım alıp karşıdan beni çektiğinde adeta bir deliha

Ahahahaaa

Yeminle ayni ben.

Kendim cekince cok şirin. Yuz hatlarim cok hos. Ama esim karsidam cekince oluyorum bi kurbağa .

Haberim yokken cekilen resimlerde ise alakam olmayan olgun bi kadin.

Resimlerdeki sanırım ben degilim

Bende de durum tam tersi. Normalde güzel havalı bir kadınım elhadulillah :) ama gel gör ki fotoğraflarda sanki Rabbim o anda başka bir insan yaratıyor. Eşim bile fotomu çektiğinde bir bana bir kameraya bakıyor bu nası olur diye :) fotojeniklik Allah vergisi bir şey bence. :)

Kizlarrr tavsiye veren, beni anladigini soyleyen, benimle ayni durumda ya da tam tersi durumda olup kendinden ornek veren herkese cok tesekkur ederim:) ne diyelim artik bunun bi cozumu yokmuss.. Allah baska dert vermesin.:)

Konularının geneli dış görünüş üzerine bi dr a mı gitsen

Dişlerim hariç hiçbir yerime takmazdım ben. Dişlerim sağlıksızdı yaptırdım çok şükür. Ama onun dışında heer şey insanların eseri. Ben normalde fotojenikliğimi de severdim, burnumum minik kemerini de. Bir önceki konuyu okumuşsunuzdur mutlaka.

İnsanlar genelde kilolu kişilere daha duyarlı davranır. Onları kırmamak için özenle seçerler kelimelerini. "Şişko, zayıfla, obez" vs denmez çoğu zaman. AMAAA kişi normalden daha zayıfsa hiç acımadan linç edilir. Zayıf arkadaşlar beni iyi anlar. Zayıf mısın hemen "siska, azcık yemek ye, yüzün çökmüş, burnun uzamış sanki zayıflıktan" falan denir.. burnuna takma nedenim eski yakın bir arkadaşımın durduk yere "zayıfsın burnun da hafif kemerli keşke ameliyat olsaydın!" demesi. Fotoğraf konusuna takma nedenim de herkesin "fotoğraflarda daha farklısın" demesi.

Yoksa şu zamana kadar hiç aklıma gelmezdi fotoğraflarda güzel çıkıyorum diye üzülmek. Hatta kemerli burnumu bile severdim ta ki biri cıkıp hiç burun konusu yokken "burnunu yaptırsaydın keşke" diyene kadar.

Bence ülkenin toplu olarak "insanların dış görünüşünü eleştirmeme" üzerine doktora gitmesi lazım!:)

Tabi herkes benim gibi doğuştan şanslı değil, hem kendi güzel, hem fotoğrafta güzel, huyu güzel hepsi hepsi bende....

Bi cümleme 3 paragraf yazdıysan sen dr işini bir düşün
ben şişman bir kadınım gayet herkes pata küte eleştiriyor ve aşağılamaya kadar gidiyor özellikle kk da konulara hiç denk gelmemişsin demek !:) Bunlara rağmen konum var mı yok çünkü umrumda değil ne dedikleri

Valla foto da belli acidan cekindigin icin yani olayin hilesini cozdugun icin burnunun gercek yapisini ve boyunu vs saklamayi basariyorsun demek

O zaman dogal cekimler yap.

Burnun da ciksin baska yerin de.

Insanlar da geecek halini gorunce sasirmazlar boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…