Fotografta güzel gerçekte değil? Fotojeniklik basima bela oluyor

Benim de gözlerim yeşil resimler de belli yeşil olduğu ama normalde daha canlı olduğunu parladığını söylerler zaten geçenlerde 5 yıllık bir çalışma arkadaşım gözlerimi lens zannediyormuş onu öğrendim ki sosyal medya da kesin lens taktığımı düşünüyor insanlar napalım ya bu deveyi güdücez ya da bu diyardan gidicez hiç takmam böle şeyleri

Evet filtre kullanmiyo olabilirsin ama fotojenik olmak icin dogru aciyi bulmussun :) baska acilardan çekildiğinde fotojeniklik kalmaz

Inanin fotojenik olmamakta cok buyuk dert.bende aksine hayatda daha iyiyim anjelina joli dudaklari gibi dudaklarim iri buyuk gozlerim var ama resimlerde o kocaman gozlerden hic bir sey yok.beni fotografta kim goruyor a sen sahiden o kizmisin diyor.inanin sirf bu yuzden sozumde bir tane bile fotograf cektirmesim.elimde olsa dugunumde de hic kimsenin benle foto cektirmesine izin vermezdim.esimin kuzeni beni fotoda gormus nisanliyken evlendikden sonra sana bir sey itiraf edicem seni fotoda gorunce hic yakistirmadim kuzenime dedi ama hayatda cok yakisiyorsunuz.bende hep keski fotojenik olsam diyorum.Esimle foto cektirmekte sikinti 100tane cekerim 5 tane secerim yani arkadasim takma kafana bizdede boyle bir dert

bende kendim çekince fotoyu mükemmel biriyle çekilince rezalet . Kasıyorum baska biri foto çekerken sanırım
yalnız çekilmeliyim galiba

Ya ben size hak veriyorum cunku bir yakinim da sizin gibi hatta ben bile bunu yuzune soyledim samimiyetimize guvenerek ve bozuldu herkes ayni seyi soyluyor diye. Bende tam tersi daha cirkin cikarim 100 fotom varsa 1 ini ancak begenir koyarim bence cirkin cikmaktan iyidir sizin durum. Shop yapmiyorsaniz cok buyuk fark olmaz bence benim bahsettigim kisi shopun babasini yapiyor

Sen de bendensin bacım Boyum 1,50 filan resimler de beni boylu poslu bir hatun sanıyorlar... Yüzüm gülüşüm filan da aynı şekilde çok farklı aynı dert oğlumda da olacak sanırım çünkü onu da resimlerde daha büyük sanıyorlar Sıkma canını eminim gerçekte de güzelsindir :)

Yok canım yok ben anladım kendisini benim boy 1,50 fotoda beni de 1,70 üstü sanıyorlar Bacak boyum uzun

N nedesembilemedimsimdi
Çirkin çıkma yöntemi bilmiyorum;

kendiniz söylemişsiniz zaten sadece önden çekiyorum diye. İnsanların sizi her açıdan görmelerini sağlayın yandan çektiğiniz bir fotoğrafı da koyabilirsiniz. Böylece sonradan görünce şaşırmazlar.

Ben de güzel çıkıyorum ama gerçekte görenler resimlerdekilerden daha güzelsin diyorlar ki resimlerimde de güzel çıkıyorum :) ve hiç oynamam senin gibi . Her açıdan koyarım resim. Ayırt etmem

Ne kadar takmışsın kafaya.Gül geç Allah aşkına.

Bu yüzden kimse hakkında gerçekten görmeden güzel veya güzel değil vs demem. Hatta kız erkek iki insan tanışmadan öncede foto gösterilmesine yada fotoya göre hareket edilmesine karşıyım çünkü insan çok farklı olabiliyor gerçekten.

Kemikli yüzler ışığı yansıttığından çok daha güzel ve hoş çıkar fotolarda; bakınız Kate Moss, Gisele Bündchen. ve bu özellikleri sayesinde dünyaca ünlü vazgeçilmez top model olmuşlardır, bence çok güzel bir özellik.

Ben de tam tersi çirkin çıkıyorum, gözümün biri kapalı biri açık saçma sapan

Kemik yapınız güzeldir, ondan güzel çıkıyorsunuzdur.

Malzeme güzel deyimi doğru yani:)

allah vergisi işte ilahi adalet

bende bunun tam tersı
fotograflarda tam bır rezalet çirkinlik abıdesı gıbıyım
bence bu daha buyuk bır sorun
ortamda resım cekılırken ınanılmaz mutsuz ve gergın oluyorum cunku ne kadar cırkın cıkacagımı bılıyorum
kuş da kondursam yok yok yok cok cırkın cıkıyorum

sevınmelısınız sızın adınıza sahsen ben sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…