Fotografta güzel gerçekte değil? Fotojeniklik basima bela oluyor

Tabi herkes benim gibi doğuştan şanslı değil, hem kendi güzel, hem fotoğrafta güzel, huyu güzel hepsi hepsi bende....
Sen sutyensiz gunluk ev haliyle nisanlisinin evine davete giden ilk defa tanisacagi akrabalarinin karsisina bu sekilde güvenli cikan uyesin

Durum.simdi anlasildi
Ozguven tavan
Iyi birsey

issiZlik senin yaptigin insanlarin hayatini yargilayacagina bi aynaya birde telefona bak hangisi guzelmis. dertsiz basina dert alma

O zaman foto modellik yapabilirsin. Benim sorunum da tam tersi.

Çok üzücü nasil baş edilir ki bu dertle bilemedim

Allah başka dert vermesin gerçekten zor

Kizlarrr tavsiye veren, beni anladigini soyleyen, benimle ayni durumda ya da tam tersi durumda olup kendinden ornek veren herkese cok tesekkur ederim:) ne diyelim artik bunun bi cozumu yokmuss.. Allah baska dert vermesin.:)
Çözüm yok mu? Yazılanları iyi okumuyorsun galiba.. burnun kemerli olduğu için sadece ön açıdan resim çekildiğini yazdığını söyledin bizde sana yan açılardan çek koy dedik.Sonra resimden farklı bulunulunca, üzülme yani. Ayrıca burnunun kemerini saklayıp sonra niye şaşırıyorsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…