Sivilceli Ciltler Fotoğraftaki malesef benim:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
.u
teşekkürler :)

Canım bende kendimle ilgili olanı anlatayım seninkinden de fenaydı kırmızı kırmızı sonra ben prof.dr ümit ukşala gittim hormon testi yaptı hormonlarım fazlaymış 2 tane hormon hapı verdi. Ama 3 ay kullanmadan sonuc alamıyosun.2.ayımın sonundayım ve çoğu gitti azı kaldı diyeceğim mutlaka hormon testi ve kan testi yaptır :)

Faydasi oluyormu gercektan ben bi ictim cok igrenc tadi nasil dayanirizki tadina..

ben kullanmaya başladım balla içiyorum bi kaç sivilcemde fark gördüm ama zerdeçaldan kaynaklımı yoksa kullandığım temizleyici üründenmi kaynaklı bilemedim

Çinko yu krem olarak kullanıyorum. fark olur mu hap olarak kullanmamda bilmiyorum.
Canim bazi arkadaslarda yorum olarak yazmis. Bende katiliyorum onlara. Sivilcen cikma yeri acisindan hormonal gibi gorunuyor. Cilt uzerine yapacagin uygulamalar cildi rahatlatman ve bakterileri uzak tutman acisindan onemli ve yapilmali ama kesin cozum icin bu sorunu icten yaklasmalisin. Bende dogum kontrol hapi sonrasi hormonal cilt sorunlaryla cok ugrastim ve cok arastirdim. O kadar fazla insan varki hormonal sivilce sorununu cinko hapi ile cozen inanamazsin. Hatta buyuk firmalarda sadece sivilce icin uretilmis cinko haplari bile var. Bence bir dene. Maalasef bende ise yaramadi ama belki sende ise yarar.
Benim tavsiyem gunde yaklasik 50 mg cinkoyu hap olarak iki hafta kullanman. Iki haftada biraz iyilesme goruyorsan 3 ay kadar kullan. Genelde uc aydan sonra tam sonuc aliyorlar.
Cinko hapi yalniz biraz mide bulandirabiliyor. Mutlaka tok karina ic birde ilk basta 50 mg fazla gelirse, 25 mg la basla ve zamanla 50 ye arttir.

Birde ingilizce biliyorsan su forumu tavsiye ediyorum. Ben genelde arastirmalarimi hep buradan yapiyorum. http://www.acne.org/zinc-reviews-200/

teşekkürler hormonlarımada baktırıp çinkoyuda araştırıcam

Sivilcelerle uğraşmak nedir bilirim. Bende zamanında roaccutane kullanmıştım. Önce hepsindrn kurtulmuştum fakat bir yıl sonra aynı sorunu tekrr yaşadım. Yanaklarımda alnımda sivilceler çıkıyordu ve artık ağlayacak duruma gelmiştim. Fakat sonra bir karışım gördüm buna benzerini doktorumda vermişti bana o zaman işe yaramıştı sonra birde forumda görünce tekrar deneyeyim dedim ve şu an sivilcelerimden kurtuldum.

Resorchine >>>>>8gr
Alkol/Aseton(aâ) >>>>125gr
Eau de rose >>>>>100 gr (u.s.ext)= (Bu ekstra kalitede gül suyu demektir)

Tarif bu. Ayrıntılı bilgi linkte var. Umarım sende sevinirsin ve tüm sivilcelerinden kurtulursun canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-40182.html

böylebi karışım kullanmıştım yıllar önce aynısıda olabilir hiç hatırlamıyorum. kk de bulmuştum bir faydası olmamıştı. araştırıcam önceden kullandığım değildir umarım

Limon sık veya portakal suyu sık iç.üç hafta sonra yaz bana. :))))
Hem o kadar da iğrenç değil yaaaaa

Uc hafta hergun ictim.o igrenc tada katlandim ama kafamdaki sivilceler hala duruyor. Sonuc :-( benim icin husran...ama yinede tesekkurler cnm...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim cildimde sivilceliydi 2 yıl boyunca ne denediysem geçmedi. Maskeler kremler sabunlar vs. hepsi daha kötü yaptı yüzümü. Bazı bölgelerinde isilik tarzı sivilceler bazı bölgelerde derin sivilceler vardı alnım pötür pötürdü psikolojim bozulmuştu iyice doktora gitmeyede korkuyordum ama baktım olacak gibi degil gittim sonunda. Bir tonik yazdı eczanede hazırlat dedi bi de krem verdi akşam tonikle sil kremi sür sabahta tonikle tekrar temizle dedi. her silişimde çamur çıkıyordu resmen 2 haftaya sivilcelerim kurudu siyah noktalarımdan da kurtuldum çok faydası oldu bana. Şimdi de çok şükür düzeldi cildim arada sivilceler çıkıyor ama napalım :) Bence yüzüne her bulduğunu sürme ben çok çektim ne bulduysam sürdüm daha berbat etti kendi haline bırak. :)

MERHABA CANIM. İBRAHIM SARAÇOĞLU KARACİĞER RAHATSIZLIKLARI İÇİN LAVANTA KURU ONERIYOR. DEĞERLERİ DENGELIYOMUS BENDE DUN AKTARDAN ALDIM AMA DAHA BASLAMADIM . Bİ ARASTR İSTERSEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…