- 28 Ocak 2015
- 56
- 8
- 18
- 35
- Konu Sahibi quantumkizi
-
kullanıyomussun zaten :)faydalı oldumu canım onu sorayım barı:)Hormon testi yaptırmadım başka sorundan şüphelendiler o sırada kaynadı o test onuda yaptırıcam yakın da . Lavanta cayını kullanıyorum :)
bi faydası olmadı bende başka bi sorun var demekkikullanıyomussun zaten :)faydalı oldumu canım onu sorayım barı:)
Etraftaki insanların yuzune nolmus demesi kadar sacma bisey yok banada cok dendi cunku biz bilerek isteyerek cıkarıyoruz onları buda bi hastalık yani insanların bu tepkileri beni cileden cıkarıyo daha beter moral bozmaktan baska bisey degil neyse konudan uzaklastım biraz ama bi arkadasıma doktor polikistik over evlenince gecer demis seninki gecmedimi canım ya onunda kistik agrılı sivilceleri cıkıyodu aynı sekilde benimde oyleydi ama ben baktırdım yumurtalıklarıma hormon testide yaptırdım hicbisey cıkmadıCok geçmiş olsun canim.bence karaciğer sorununu çözmeye calış cunku ergenlıkte değilsen sivilcenn cıkması ıcerden bı seylerın yolunda gıtmediğini gösterır.biliyorum zor ama fazla takmamaya ve ellememeye calıs .bende polikistik overım yıllardr ilacı her bıraktıgımda hem adet olamam hemde yuzum perişan olur yuzumde her gun yenı agrılı bı sıvılce cıkar ve en az bır ıkı ay gecmez. düşün yenı evliyim yuzum berbat. cocuk ıstediğimizden ilacta kullanamıyorum etraftakı cahıllerın de aa yuzune ne olmus berbat olmus demesıde cabası sankı benım elımdeymıs gıbı....allah hepimizin yardımcısı olsun sanada dua edecem ıns en kısa surede sıfa buluruz canım
canım nasıl bir tonik o içeriği nedir?Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim cildimde sivilceliydi 2 yıl boyunca ne denediysem geçmedi. Maskeler kremler sabunlar vs. hepsi daha kötü yaptı yüzümü. Bazı bölgelerinde isilik tarzı sivilceler bazı bölgelerde derin sivilceler vardı alnım pötür pötürdü psikolojim bozulmuştu iyice doktora gitmeyede korkuyordum ama baktım olacak gibi degil gittim sonunda. Bir tonik yazdı eczanede hazırlat dedi bi de krem verdi akşam tonikle sil kremi sür sabahta tonikle tekrar temizle dedi. her silişimde çamur çıkıyordu resmen 2 haftaya sivilcelerim kurudu siyah noktalarımdan da kurtuldum çok faydası oldu bana. Şimdi de çok şükür düzeldi cildim arada sivilceler çıkıyor ama napalım :) Bence yüzüne her bulduğunu sürme ben çok çektim ne bulduysam sürdüm daha berbat etti kendi haline bırak. :)
bazı ınsanlar tuhaf gercekten bı coğu hastalığımı bılıyo bıle bıle yınede soruyolar.sende yumurta sorunu cıkmamasına sevındım canım ben 6 aydr evlıyım ama gecmedi .bu hastalık oyle bı seykı doktor ömür boyu boyle olacak diyo evlenınce cocuk olunca düzelir buyuklerımızın dedıgı seyler ve malesef oyle olmuyo:)kıst gecıcı ama polıkıstık gecmıyo . ben 8 yıldır ılac ıçmeden hasta olamıyorm malesef ıkı ayda bı doktordayım sokturucuyle anca olabılıyorm . ama kımı pko benım gıbı değil her ay adet görüyolar sıvılce yerıne baska sıkıntıları oluyo kıllanma kılo vs... ah ah adet olamam 6 aydr cocuk ıcın ugrasıyom sıvılce kı bu suan yasadıgım en buyuk sorun bakalım ne olacak . yıne sukur edıyorm daha buyuk sorunlarım yok . bıde su bazılarının lafı bakısları olmasa daha ıyı olacak ya:)Etraftaki insanların yuzune nolmus demesi kadar sacma bisey yok banada cok dendi cunku biz bilerek isteyerek cıkarıyoruz onları buda bi hastalık yani insanların bu tepkileri beni cileden cıkarıyo daha beter moral bozmaktan baska bisey degil neyse konudan uzaklastım biraz ama bi arkadasıma doktor polikistik over evlenince gecer demis seninki gecmedimi canım ya onunda kistik agrılı sivilceleri cıkıyodu aynı sekilde benimde oyleydi ama ben baktırdım yumurtalıklarıma hormon testide yaptırdım hicbisey cıkmadı
Aynen oyle o insanların lafları strese sokuyo insanı yani umarım her iki sorununuda atlatırsın allah hepimize sifa versin canım benim :)bazı ınsanlar tuhaf gercekten bı coğu hastalığımı bılıyo bıle bıle yınede soruyolar.sende yumurta sorunu cıkmamasına sevındım canım ben 6 aydr evlıyım ama gecmedi .bu hastalık oyle bı seykı doktor ömür boyu boyle olacak diyo evlenınce cocuk olunca düzelir buyuklerımızın dedıgı seyler ve malesef oyle olmuyo:)kıst gecıcı ama polıkıstık gecmıyo . ben 8 yıldır ılac ıçmeden hasta olamıyorm malesef ıkı ayda bı doktordayım sokturucuyle anca olabılıyorm . ama kımı pko benım gıbı değil her ay adet görüyolar sıvılce yerıne baska sıkıntıları oluyo kıllanma kılo vs... ah ah adet olamam 6 aydr cocuk ıcın ugrasıyom sıvılce kı bu suan yasadıgım en buyuk sorun bakalım ne olacak . yıne sukur edıyorm daha buyuk sorunlarım yok . bıde su bazılarının lafı bakısları olmasa daha ıyı olacak ya:)
Benim gibisiniz benm yasimda 23Herkese merhaba, 20 yaşındayım ve 13 yaşımdan beri cildimden çok çektim.17 yaşıma kadar surekli doktor tavsiyeleriyle onlarca çeşit kremler,jeller,sabunlar kullandım hiçbirinden bir fayda görmedim.17 yaşımdan sonra doktorun sonunda izin vermesiyle roaccutane a başladım. 6 ay sonunda sivilcelerim geçmeye başlamıştı ama bu sefer sivilce izleriyle karşılaştım ve oldukça fazlaydılar.hem derin çukurlar hemde kırmızı lekelerim vardı artık. Neyse bunu dert etmiyim kötünün kötüsü var şükürler olsun kurtuldum o çileden derken aniden birden bir sürü sivilce çıkmaya başladı . yanaklarım çenem alnım omuzlarım... hemen yine doktora gittim. Başka yolu yok tekrar roaccutane a başlıycaksın dedi. Yine testler yapıldı. Karaciğer değerlerimden AST ALT normal değildi.Bir süre sonra tekrar yaptılar yine normal çıkmadı. Daha öncede normal çıkmazdı ama doktor önemsememişti bunu. Bu sefer başka bir sorun olabilir dediler. Karaciğerim için doktora gittim ve Hepatit B li olduğumu öğrendim. Durum böyle olunca öncelik cildim değil karaciğerim oldu.Bir süre sonra öneri üzerine özel bir hastanenin cildiyesine gittim, durumu doktora anlattım roaccutane tedavisi yapamıycağını benim için tehlikeli olduğunu ama sivilcelerden kalıcı olarak ancak içten tedaviyle kurtulabileceğimi söyledi.Roaccutane ve benzeri bişiy olmadan kurtulamıyomuşuz bu illetlerden. Onları kendinin sıkarak temizliyceğini bu süreçtede dıştan başka kremler kullanacağımı söyledi. tedaviye başladık. 5 seansta hemen hemen bütün deri altı sivilcelerimde dahil kurtuldum ama sürekli yine çıkıyordu yine sıkıyordu doktor. aynı anda çinko kremi ve lekeler içinde soyucu krem kullandım.Bu da 6 aya yakın oldukça stresli bir tedaviydi. Ama bir sonu yoktu tedavinin. Doktorda ben bunları geçiririm diyemedi. Haftada 3 Kez sabah hastaneye randevu almaya ve tedaviye gidip gece 12 ye kadar sıktırmak için bekliyordum . Derslerime ve hayatımada engel oluyordu bu süreç. Tedaviyi bıraktım. Sürekli geçer geçmez yenisi çıkmaya devam ediyor sivilcelerimin. Deri altında irinli kistik oldukları için çıkamıyorlar. Kurutmak İçin ilaç kullansamda dıştan pek bi faydasını göremedim. Lekeleri artık takmaz hale geldim ama bu yeni çıkan sivilcelerde daha da çok leke yapar diye korkuyorum. Lekeler için lazer düşünüyorum ama lazer içinde sivilcelerimn tamamen geçmesi gerekiyormuş. Ve şuanda 2 sivilcem sönüyorsa 10 tane çıkıyor. Benimle aynı sorunu yaşamış olan üyelerin yorumlarını bekliyorum. psikolojim tekrar bozulmak üzere.CİLT temizliğime özen gösteriyorum Makyaj hiç yapmamaya çalışıyorum ama sevgilimle aynı okuldayım her gün daha da kötüleşen cildimi görmesini istemiyorum. Kararsız bi şekilde bi gün makyajla kapatıyosam bi gün düşünüp kapatamıyorum. Bir yol gösterin Eki Görüntüle 1369974 Eki Görüntüle 1369975 Eki Görüntüle 1369976 Eki Görüntüle 1369977
Resorchine 8grcanım nasıl bir tonik o içeriği nedir?
bide alkol içeren ürünleri kullanmayın derlerResorchine 8gr
Alkol ve Aseton 125gr
Eau de rose 100 gr. Tonik bu canım ecanede hazırlıyorlar bunu pamukla, akşam yatmadan önce yüzümü siliyorum ardından da Clindoxyl diye bi jelide yüzüm kuruduktan sonra sürüyorum. Sabahta tonikle tekrar o kremi temizliyorum. 2 Haftaya bütün siyah noktarı çıkarıyor, sivilceler kuruyor... :)
Yakıyorbide alkol içeren ürünleri kullanmayın derleralkol yüzünü yakıyor mu sürdüğünde
Etraftaki insanların yuzune nolmus demesi kadar sacma bisey yok banada cok dendi cunku biz bilerek isteyerek cıkarıyoruz onları buda bi hastalık yani insanların bu tepkileri beni cileden cıkarıyo daha beter moral bozmaktan baska bisey degil neyse konudan uzaklastım biraz ama bi arkadasıma doktor polikistik over evlenince gecer demis seninki gecmedimi canım ya onunda kistik agrılı sivilceleri cıkıyodu aynı sekilde benimde oyleydi ama ben baktırdım yumurtalıklarıma hormon testide yaptırdım hicbisey cıkmadı
ben eczaneye yaptırırken deli misin bu yüze sürülür mü mahfeder yüzünü dedi dinlemedim kullandım. hassasiyet yaptı sanırım bende. bir faydasınıda görmedim. herkesin cildine göre değişiyor demekkiYakıyorama temizlediği için yakıyor. Ben her sürdügümde çamur çıkıyordu resmen yüzümden. Ben çok faydasını gördüm inş. faydalı olur. :)
Benim gibisiniz benm yasimda 23
Nolck bilmiyorum o ilaci kullanmadim kullanmayifa dusunuyorum ama kipkirmizi yuzum evin icinde bile makyajla dolasmak istiyorum
Kullanmaya cesaret edwmiyorum kullanmakta istemiyorum canim ya baska caresiyok mudur yani bu kadar zarar gorcegimizi bilebile nasi kullanalimkullanın isterseniz ama bende kesin çözüm olmadım umarım siz faydasını görürsünüz
Herkese merhaba, 20 yaşındayım ve 13 yaşımdan beri cildimden çok çektim.17 yaşıma kadar surekli doktor tavsiyeleriyle onlarca çeşit kremler,jeller,sabunlar kullandım hiçbirinden bir fayda görmedim.17 yaşımdan sonra doktorun sonunda izin vermesiyle roaccutane a başladım. 6 ay sonunda sivilcelerim geçmeye başlamıştı ama bu sefer sivilce izleriyle karşılaştım ve oldukça fazlaydılar.hem derin çukurlar hemde kırmızı lekelerim vardı artık. Neyse bunu dert etmiyim kötünün kötüsü var şükürler olsun kurtuldum o çileden derken aniden birden bir sürü sivilce çıkmaya başladı . yanaklarım çenem alnım omuzlarım... hemen yine doktora gittim. Başka yolu yok tekrar roaccutane a başlıycaksın dedi. Yine testler yapıldı. Karaciğer değerlerimden AST ALT normal değildi.Bir süre sonra tekrar yaptılar yine normal çıkmadı. Daha öncede normal çıkmazdı ama doktor önemsememişti bunu. Bu sefer başka bir sorun olabilir dediler. Karaciğerim için doktora gittim ve Hepatit B li olduğumu öğrendim. Durum böyle olunca öncelik cildim değil karaciğerim oldu.Bir süre sonra öneri üzerine özel bir hastanenin cildiyesine gittim, durumu doktora anlattım roaccutane tedavisi yapamıycağını benim için tehlikeli olduğunu ama sivilcelerden kalıcı olarak ancak içten tedaviyle kurtulabileceğimi söyledi.Roaccutane ve benzeri bişiy olmadan kurtulamıyomuşuz bu illetlerden. Onları kendinin sıkarak temizliyceğini bu süreçtede dıştan başka kremler kullanacağımı söyledi. tedaviye başladık. 5 seansta hemen hemen bütün deri altı sivilcelerimde dahil kurtuldum ama sürekli yine çıkıyordu yine sıkıyordu doktor. aynı anda çinko kremi ve lekeler içinde soyucu krem kullandım.Bu da 6 aya yakın oldukça stresli bir tedaviydi. Ama bir sonu yoktu tedavinin. Doktorda ben bunları geçiririm diyemedi. Haftada 3 Kez sabah hastaneye randevu almaya ve tedaviye gidip gece 12 ye kadar sıktırmak için bekliyordum . Derslerime ve hayatımada engel oluyordu bu süreç. Tedaviyi bıraktım. Sürekli geçer geçmez yenisi çıkmaya devam ediyor sivilcelerimin. Deri altında irinli kistik oldukları için çıkamıyorlar. Kurutmak İçin ilaç kullansamda dıştan pek bi faydasını göremedim. Lekeleri artık takmaz hale geldim ama bu yeni çıkan sivilcelerde daha da çok leke yapar diye korkuyorum. Lekeler için lazer düşünüyorum ama lazer içinde sivilcelerimn tamamen geçmesi gerekiyormuş. Ve şuanda 2 sivilcem sönüyorsa 10 tane çıkıyor. Benimle aynı sorunu yaşamış olan üyelerin yorumlarını bekliyorum. psikolojim tekrar bozulmak üzere.CİLT temizliğime özen gösteriyorum Makyaj hiç yapmamaya çalışıyorum ama sevgilimle aynı okuldayım her gün daha da kötüleşen cildimi görmesini istemiyorum. Kararsız bi şekilde bi gün makyajla kapatıyosam bi gün düşünüp kapatamıyorum. Bir yol gösterin Eki Görüntüle 1369974 Eki Görüntüle 1369975 Eki Görüntüle 1369976 Eki Görüntüle 1369977
Başka çaresi yok anırım.Doktorum söylemişti bunu. bende hap tedavisi uygulayamadığım için hala böyleyim . ilkte geçti ama tekrar başladı.tekrar başlamam lazımmış hapa. yakın tarihte çocuk düşünüyor orsan doktorlar vermiyor zaten ama kalıcı sorunlar yapmadığını söylüyor her doktor. korkulucak pek bişey yok yaniKullanmaya cesaret edwmiyorum kullanmakta istemiyorum canim ya baska caresiyok mudur yani bu kadar zarar gorcegimizi bilebile nasi kullanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?