Sivilceli Ciltler Fotoğraftaki malesef benim:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Cok geçmiş olsun canim.bence karaciğer sorununu çözmeye calış cunku ergenlıkte değilsen sivilcenn cıkması ıcerden bı seylerın yolunda gıtmediğini gösterır.biliyorum zor ama fazla takmamaya ve ellememeye calıs .bende polikistik overım yıllardr ilacı her bıraktıgımda hem adet olamam hemde yuzum perişan olur yuzumde her gun yenı agrılı bı sıvılce cıkar ve en az bır ıkı ay gecmez. düşün yenı evliyim yuzum berbat. cocuk ıstediğimizden ilacta kullanamıyorum etraftakı cahıllerın de aa yuzune ne olmus berbat olmus demesıde cabası sankı benım elımdeymıs gıbı....allah hepimizin yardımcısı olsun sanada dua edecem ıns en kısa surede sıfa buluruz canım

Etraftaki insanların yuzune nolmus demesi kadar sacma bisey yok banada cok dendi cunku biz bilerek isteyerek cıkarıyoruz onları buda bi hastalık yani insanların bu tepkileri beni cileden cıkarıyo daha beter moral bozmaktan baska bisey degil neyse konudan uzaklastım biraz ama bi arkadasıma doktor polikistik over evlenince gecer demis seninki gecmedimi canım ya onunda kistik agrılı sivilceleri cıkıyodu aynı sekilde benimde oyleydi ama ben baktırdım yumurtalıklarıma hormon testide yaptırdım hicbisey cıkmadı

canım nasıl bir tonik o içeriği nedir?

bazı ınsanlar tuhaf gercekten bı coğu hastalığımı bılıyo bıle bıle yınede soruyolar.sende yumurta sorunu cıkmamasına sevındım canım ben 6 aydr evlıyım ama gecmedi .bu hastalık oyle bı seykı doktor ömür boyu boyle olacak diyo evlenınce cocuk olunca düzelir buyuklerımızın dedıgı seyler ve malesef oyle olmuyo:)kıst gecıcı ama polıkıstık gecmıyo . ben 8 yıldır ılac ıçmeden hasta olamıyorm malesef ıkı ayda bı doktordayım sokturucuyle anca olabılıyorm . ama kımı pko benım gıbı değil her ay adet görüyolar sıvılce yerıne baska sıkıntıları oluyo kıllanma kılo vs... ah ah adet olamam 6 aydr cocuk ıcın ugrasıyom sıvılce kı bu suan yasadıgım en buyuk sorun bakalım ne olacak . yıne sukur edıyorm daha buyuk sorunlarım yok . bıde su bazılarının lafı bakısları olmasa daha ıyı olacak ya:)

Aynen oyle o insanların lafları strese sokuyo insanı yani umarım her iki sorununuda atlatırsın allah hepimize sifa versin canım benim :)

[QUOTcanimmereldakizi, post: 39809349, member: 653471"]Aynen oyle o insanların lafları strese sokuyo insanı yani umarım her iki sorununuda atlatırsın allah hepimize sifa versin canım benim :)[/QUOTE]
Amin canim inşallah:)

Benim gibisiniz benm yasimda 23
Nolck bilmiyorum o ilaci kullanmadim kullanmayifa dusunuyorum ama kipkirmizi yuzum evin icinde bile makyajla dolasmak istiyorum

canım nasıl bir tonik o içeriği nedir?
Resorchine 8gr
Alkol ve Aseton 125gr
Eau de rose 100 gr. Tonik bu canım ecanede hazırlıyorlar bunu pamukla, akşam yatmadan önce yüzümü siliyorum ardından da Clindoxyl diye bi jelide yüzüm kuruduktan sonra sürüyorum. Sabahta tonikle tekrar o kremi temizliyorum. 2 Haftaya bütün siyah noktarı çıkarıyor, sivilceler kuruyor... :)

Bu tonigin aynısını bende kullandım hatta tarifi burdan bulup yaptırdım bi konu acılmıstı bunla ilgili ama o tonik sadece temizleyici gorevinde yani sabun falan aynı islevi goruyo tek basına etkili oldugunu dusunmuyorum ustune sivilce kremi uygulamak gerek ben bi sise bitirdim etkisini goremedim

bide alkol içeren ürünleri kullanmayın derler alkol yüzünü yakıyor mu sürdüğünde

insanlar bir garip. otobüste kaç kere maruz kaldım yüzaüne noldu. doktora gitmek aklına gelmiyor mu diye bilip bilmeden konuşanı mı dersiniz, aa yüzün zamanla kötüye gidiyor sende başka hastalıklar olmasın diyenler mi. neyseki alıştım ben bunlara. hormon testini bir türlü yaptıramadım henüz. adetimle boş zamanımı denk getiremiyorum okulum yüzünden. sınavlarım biter bitmez ona baktırıcam. en son olarak hormoneldir heralde diyorum. herşeyi deneyip geçiremediğime göre. evli değilim kadın doğum hapı verirler diyorlar. bakalım hayırlısı. geçmiş olsun hepimize

Yakıyor ama temizlediği için yakıyor. Ben her sürdügümde çamur çıkıyordu resmen yüzümden. Ben çok faydasını gördüm inş. faydalı olur. :)
ben eczaneye yaptırırken deli misin bu yüze sürülür mü mahfeder yüzünü dedi dinlemedim kullandım. hassasiyet yaptı sanırım bende. bir faydasınıda görmedim. herkesin cildine göre değişiyor demekki

Benim gibisiniz benm yasimda 23
Nolck bilmiyorum o ilaci kullanmadim kullanmayifa dusunuyorum ama kipkirmizi yuzum evin icinde bile makyajla dolasmak istiyorum

kullanın isterseniz ama bende kesin çözüm olmadım umarım siz faydasını görürsünüz

Kullanmaya cesaret edwmiyorum kullanmakta istemiyorum canim ya baska caresiyok mudur yani bu kadar zarar gorcegimizi bilebile nasi kullanalim
Başka çaresi yok anırım.Doktorum söylemişti bunu. bende hap tedavisi uygulayamadığım için hala böyleyim . ilkte geçti ama tekrar başladı.tekrar başlamam lazımmış hapa. yakın tarihte çocuk düşünüyor orsan doktorlar vermiyor zaten ama kalıcı sorunlar yapmadığını söylüyor her doktor. korkulucak pek bişey yok yani

Ben kusma doneminden cok korkuyorum bu halde psikolıjim bozuldu bide kusma donemi olursa hic insan icine cıkamam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…