Sivilceli Ciltler Fotoğraftaki malesef benim:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

CANIM SANA KENDİM KULLANDIĞIM BIR KREMDEN SÖZ EDİCE... İSOTREXİN SİVİLCELER İÇİN YÜZÜNDEKİ İZLER İÇİNDE CONTRATUBEX ŞİDDETLE TAVSIYE EDERİM SONRA BANA DUA ET..

CANIM SANA KENDİM KULLANDIĞIM BIR KREMDEN SÖZ EDİCE... İSOTREXİN SİVİLCELER İÇİN YÜZÜNDEKİ İZLER İÇİNDE CONTRATUBEX ŞİDDETLE TAVSIYE EDERİM SONRA BANA DUA ET..

isotrexini kullanmıştım uzun bir dönem. diğerinide duymadım .benim sivilcelerim geçip tekrar başladığı için daha kalıcı çözümler arıyor. inanki yüzeysel çok ilaç kullandım. teşeşkkürler araştırıcam diğerini

CANIM ANNEM AMELİYATTAN SONRA KALAN İZ İÇİN CONTRATUBEXİ KULLANDI KEZA BENDE İZDEN ESER YOK COK MUCİZE.. AMA HAP KULLANMANI TAVSIYE ETMEM YİN DE SEN BİLİRİSİN.. CANIM

CANIM ANNEM AMELİYATTAN SONRA KALAN İZ İÇİN CONTRATUBEXİ KULLANDI KEZA BENDE İZDEN ESER YOK COK MUCİZE.. AMA HAP KULLANMANI TAVSIYE ETMEM YİN DE SEN BİLİRİSİN.. CANIM

doktor reçetesiylemi alınıyor sadece.tekrar hap kullanamam zaten

Canim bu sivilcelerin yuzeysel bir yontemle ( krem vs )geceecegini düşünmüyorum. Karacigerinde problem olduğunu soylemissin. Muhtemelen sivilceleri tetikleyen de bu. Bence doktorunu degistir oncelikle. belli yani adam ne yaptiysa ise yaramamis. Ki roktan cok ciddi bir ilac. Arkadasim kullandi, karacigerde ufacik bir sorun olsa bile yazmamasi gerekiyor.cunku karacigeri zaten mahvediyo, benim fikrim karacigerin zaten sorunluyken uzerine ilac baski yapmis. Ve karacigerinin su anki haline tepki olarak Cikiyo bu sivilceler.

Kusura bakmayin yeni gordum mesajinizi.Degistirdim doktorumu ama onunla bi alakadi yok demisti sorduguMda

Kusura bakmayin yeni goruyorum. hayi4 denemedim cunku onun icin sivilcelerden kurtulmus olmak gerekiyormus.

Olur mu canım öyle şey, salisilik asit sivilce tedavisinde de kullanılır hatta bazen tek yol oluyor. Sivilce ve akne problemi için piyasada bulunan ürünlerin tamamı salisilik asit içerir.Dene ve kökten çöz sorununu canım. Pazartesi ilk iş eczaneden 20 gram salisilik asit ve 100 ml alkol al, sonra bana haber ver...

nasil bi uygulama bu tam olarak aldiktan sonra ne yapicam ve nasil uyguliycam. Artik herseye acigim. ama cildim daha da hassaslasti. Bunu kullaninca gunese hassasiyetim olucakmi. Cunku gunes kremi bile kullanmam yasak

Burda buna çözüm araman doğru değil canım elbette herkes iyi niyetle yardım etmek isteyecek ama fayda yerine zarar görebilirsin.
Bu bir sağlık sorunu güzellik değil lütfen dr kontrolünden çıkma

Burda buna çözüm araman doğru değil canım elbette herkes iyi niyetle yardım etmek isteyecek ama fayda yerine zarar görebilirsin.
Bu bir sağlık sorunu güzellik değil lütfen dr kontrolünden çıkma

Tabiki oyle ama malesef doktorlarda bir cozum bulamadi.

nasil bi uygulama bu tam olarak aldiktan sonra ne yapicam ve nasil uyguliycam. Artik herseye acigim. ama cildim daha da hassaslasti. Bunu kullaninca gunese hassasiyetim olucakmi. Cunku gunes kremi bile kullanmam yasak

Hassaslaşması normal, bu yüzden seni yormayacak bir tedavi uygulanması gerek. Hazırlaman ve uygulaman çok basit,

aldığın 60 ml alkol (ethanol) içerisine 2 gr salislilik asit ekleyip çalkala iyice çözünsün, daha sonra içine kaynatılıp soğutulmuş temiz içme suyu ekleyeceksin 40 ml kadar, aslında eczaneden distile su bulabilirsen çok iyi olur. Bu solüsyon ile her akşam cildini sileceksin. Hafif hafif döküntüler ve başlangıçta batma hissi oluşabilir ama bunu dert etme.Eğer tanıdığım iyi bir eczacı var ve yaptırabilirim dersen sana tam majistral formül verebilirim.

Güneş koruyucu yerine çinko oksit krem kullanabilirsin, krem sera bu iş için uygun. Çok azıcık miktarı avucunda iyice yumuşatıp yüzüne komple sür. Hem güneş koruyucu etkisi sağlar, hem hafif antiseptik özelliği vardır hem nem sağlar.

Bunun dışında moral herşeyden önemli, kistik akne sorunun çözülmeyecek boyutta değil.

Tez zamanda da bir dahiliye hekimine gidip,

Hormon
Karaciğer Enzim
Tiroid
Fe, Folik asit ,b12 ve çinko değerlerini içeren kan tahlili ek olarak idrar tahlili yaptır. Bir bakalım.

kuzum yaz geldi gibi ya kullanılabilir mi su anda ?

Tedavinin mevsimi mi olur kuzum?

Son düzenleme:
Tesekkurler .bu soyma islemine bir kremle doktorumla baslamistim ama guneste kesinlikle yasakti. Yani malesef ki tedavinin zamani var demekki. Kışın gunessiz gunlerde 2-3 gun cildim soyulup guneste cinko tedavisine devam ediyordum. O yuzden bunu denemem suan mumkun gorunmuyor yakinda yine gidecegim Doktora bunu keSinlikle sorucam. Tekrar sagolun ilginiz iciN

Biz soyma işlemi için %20 salisilik asit kullanıyoruz ve bunu minimum 21 gün aralıklarla yapılmasını tavsiye ederiz. Bu klasik bir soyma işlemi değil, günlük kullanabileceğin bir tonik zira içerik %2 salisilik aside denk geliyor bu da uzun vadede ama güvenli tedavi demektir.Mevsim ile alakası yok yani.Hafif pullanmanın sebebi de salisilik değil, cildin döngüye girmesinden kaynaklı olacaktır.

Tabii ki doktoruna sorabilirsin, bir medisinal kimyacı arkadaşım bana bu tarifi önerdi, ne dersiniz akşamları tonik olarak kullanabilir miyim diye sor.

Bahsettiğim tahlilleride yaptır, tecrübeme dayanarak sorununun çok basit bir vitaminin eksikliğinden kaynaklı olduğunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…