- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi quantumkizi
-
canım tesadüf gördüm yazını.
ben evlendıgım ılk ay doğum kontrol hapı almak ıstemıstım ve dr yasmın önermişti..
ustelık sıvılcemde vardı o dönem onlarada ıyı gelir demişti dr.
tabı ben yasmını hıc kullanamadım.
yüzüm içinde aksam yatarken PAMUKLA DEĞİLDE KESINLIKLE ELİNLE doğal gül suyu surdum sonra bitti gitti hepsi.
yani gül suyu yüzünde kalıyordu yatrken. gülsuyuda rosense marka kullanmıştım...
Ben distile su kullaniyorum. Bizim hastanede hep o ampulleri atiyolar ben de alip eve getirip pamukla yuzume suruyorum o yuzumde kuruyo yikamiyorum uzun sure. Cok faydasi oluyo. Bi dene bence belki fayda eder. Bizim siniftaki kizlar sivilceleri icin hep onlari suruyo. Hastanedeki kizlar da oyle
şu an o kadar üzüldüm ki, anlatamam biraz önce konu açtım bende resim koydum ama senin durumun daha zormuş arkadaşım inşallah geçer hepsi hiçbir şey kalmaz bebek gibi cilde kavuşursun.
Bi dene. Serum oldugu icin bi zarari olmaz. Ben bi kere kullandigimda bile kurutuyo. Benimkiler minik minik birsuru cikiuo. Suruyorum ertesi gune sönuyoyeni duyuyorum bunu . geçip tekrar sürüsüyle çıkıyolar onun önüne geçer mi bilmiyorum
eczaneden bulabilirim değil mi?Bi dene. Serum oldugu icin bi zarari olmaz. Ben bi kere kullandigimda bile kurutuyo. Benimkiler minik minik birsuru cikiuo. Suruyorum ertesi gune sönuyo
Evet. Serum fizyolojik ya da distile su alabilir miyim de sana ampul vercekler hani su ilac cekerken icine katilan kafasini kirdiklari cam seylerden. Ucuz da oluyo fiyati tam hatirlamiyorun ama icinde on yirmi tane falan var. İnsallah faydasini gorursun canimeczaneden bulabilirim değil mi?
Evet. Serum fizyolojik ya da distile su alabilir miyim de sana ampul vercekler hani su ilac cekerken icine katilan kafasini kirdiklari cam seylerden. Ucuz da oluyo fiyati tam hatirlamiyorun ama icinde on yirmi tane falan var. İnsallah faydasini gorursun canim
Ne demekk insallah faydasini gorursun :)herşeyi son kez deneyip elimi ayağımı çekicem bu işlerden yoruldumartık daha fazla birşey kaybetmem artık diye düşünüyorum. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?