Sivilceli Ciltler Fotoğraftaki malesef benim:(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ben distile su kullaniyorum. Bizim hastanede hep o ampulleri atiyolar ben de alip eve getirip pamukla yuzume suruyorum o yuzumde kuruyo yikamiyorum uzun sure. Cok faydasi oluyo. Bi dene bence belki fayda eder. Bizim siniftaki kizlar sivilceleri icin hep onlari suruyo. Hastanedeki kizlar da oyle

Cnm dün araştırırken sudokrem diye bir pişik kremi varmış ...cidden etkili ymiş svilceler ve izleri konusunda :)bir denesen aslında bişiy kaybekmezsin ,ucuzda bişiy

şu an o kadar üzüldüm ki, anlatamam biraz önce konu açtım bende resim koydum ama senin durumun daha zormuş arkadaşım inşallah geçer hepsi hiçbir şey kalmaz bebek gibi cilde kavuşursun.

gül suyunu çok kullanmıştım ama benim cilt sorunumu çözmeye yeterli gelmedi

yeni duyuyorum bunu . geçip tekrar sürüsüyle çıkıyolar onun önüne geçer mi bilmiyorum

şu an o kadar üzüldüm ki, anlatamam biraz önce konu açtım bende resim koydum ama senin durumun daha zormuş arkadaşım inşallah geçer hepsi hiçbir şey kalmaz bebek gibi cilde kavuşursun.

teşekkür ederim. derdin büyüğü küçüğü yok herkes takıyor ama şükredip moralinizi düzeltmeye yardımcı olabilicek bir örneğim belkide. inşallah sizinkilerde geçer.

eczaneden bulabilirim değil mi?
Evet. Serum fizyolojik ya da distile su alabilir miyim de sana ampul vercekler hani su ilac cekerken icine katilan kafasini kirdiklari cam seylerden. Ucuz da oluyo fiyati tam hatirlamiyorun ama icinde on yirmi tane falan var. İnsallah faydasini gorursun canim

herşeyi son kez deneyip elimi ayağımı çekicem bu işlerden yoruldum artık daha fazla birşey kaybetmem artık diye düşünüyorum. teşekkürler

ay canım benim yüzümde böyle, daha çok gençsin ama yumurtalıklarına bakıldı mı kist falan var mı genetikte çok etkili, geçmiş olsun.

okadar cok sey deneme yapma yahu güzelim yüzünün üzerinde
erkeklere bakin ..yüzlerini sirf su ile yikiyorlar ve cok güzel yüzleri cogunun öyle degilmi?
canim sende bu yüzden ara ver herseye simdilik.. hele makyaj yapmiyorsan yok tonikmis yok temizleyici jel vs birak hepsini
veya en azindan azaltmaya bak ve kullanilmamis microfiber bez ile yüzünü gün icinde 3-4 defa soguk su ile yika ..
soguk su olmasi önemli..günde bir kac defa yüzünü su ile yikaman önemli ve microfiber bezi temiz tutman da önemli.
sonra yastik kilifin sert olmasin yani kumasi güzel olsun ve iki günde bir degistir. makyaj kullaniyorsan fircalarini hergün yika vs.. böyle kücük detaylara dikkat et. insallah gececek üzme kendini

Son düzenleme:
Ben kurtuldum inşallah sana da yarar kükürtlü bir sabun isotreksin ve kremıl ğarayis (Arap kızı) gece yatmadan isotreksini sürdüm sabah uyandım önce yıkadım sonra kükürtlü sabunla bir daha yıkadım Arap kızınıda sürekli yanımda taşıdım gün boyu canım istedikçe sürdğm fondöten niyetine :) iyi ki yapmışım şimdi bembeyazım sivilce kızarıkllıklarım da sivilcelerimde gitti :)darısı başına :)

Avene yuz yikama jeli ve cyrene akneli cilt tonigi kullaniyorum cyrene markasini arastirmani oneririm dermokozmetik urunler kullan la roche avene bioderma gibi diger urunler cildinin dengesini bozar

çay ağacı özlü sabun tavsiye ediyorum. her ciltte değişir tabi ama denemenizi tavsiye ederim kullanımdan itibaren 3 hafta içerisinde sivilcelerinize veda edebilirsiniz. 4-5 ay düzenli kullanmanız gerekmektedir.

ben de çok çektim bu illetten ve artık yıllar içinde onlarca tedavi denemiş birisi olarak şunu söylebilirim ki ilaç tedavileri dışında bütün kozmetik ürünler sadece para tuzağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…