• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🍀Umudumuz Anne Olmak 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Wala kuzum ben gelecek ay 3. Tüpbebege başlicam. Dedim olur ya hayal meyal hani tüp bebek yapacgn ay hamile kalrsn ya öyle diyen çok kişi var ya bende bu ay idrar yolu enfeksiyonu çıkmasn mı bugün ovulasyon günümdü degerlendremdm bile hoş değerlendrsem ne olacak enfeksiyon spermcikleri içeri koymadan kovacak defedecek daha kapıda öldürecek:KK66:
Sen naptn kuzum tekrar deneycn mi dondurulmsn var mı?
Aaaay aaaay aaaay felaket tellalı. Sana mı sorcak sipermcikler? Belki ölmicekler. Baştan sela okuyosun ya. 🤦🏻‍♀️ sen yarın değerlendir. Nasip bu her an her şey olabilir.
Dondurulmuşum yok tabi ki de 1 embriyo transfer olmuştum. Ben de nasipse mart sonuna başlayacam büyüme hormonu ile birlikte.

Bide kafaya takmamak nasıl oluyor kızlar ben beceremiyorum da onu becersem herşey yoluna girecek sanki ama yok yapamiyrm nedense kürtajdan sonra çok takıntılı bı insan oldum ben 😔😔😔😔😔

Hadi gelin dertlerimizi kederlerimizi anne olma çabamızı burda birbirimiz ile paylasalim bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.

Anne olmak isteyenlerin toplanacagi bir topiktir bu kapımız bu ugurda herkese açıktır.
Rabbim bizlere hayirli salih evlatlar nasip etsin.
Bize uğur getirsin bu topik. 🍀
Hayırlı olsun topiğiniz kızlaar🥰 inşallah bizlerinde gobüşümüzün büyüyeceği, evlatlarımızla saglıkla kucagımızın dolacagı gunler yakındır🥰🥰🤲🏻

Bide kafaya takmamak nasıl oluyor kızlar ben beceremiyorum da onu becersem herşey yoluna girecek sanki ama yok yapamiyrm nedense kürtajdan sonra çok takıntılı bı insan oldum ben 😔😔😔😔😔
Şöyleki mesela ben takmıyorum 😬 yine olmuyor olmayacağı varsa olmuyor .olacağı varsa yiyecek ekmeği içecek suyu varsada 1anda nasıl olduğunu anlamadan bile oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X