Meb gentille yazdiklarini okudum da bnm de opum aklima geldi
Ben lokal aneztezi ile 16yumurta verdim
Ve hemsirem saolsun toplama islemi bitene kadar elimi birakmadi beni surekli konusturdu
Islemden sonra odaya aldiklarinda basimi bile oksadilar kac kere gelip agrin varmi die sordular sakinlestirici bana da verdiler ve agri kesici de
Ben basta embriologumu opudaki doktorumu ve hemsirelerimi cok sevmistim
Toplamadan sonra ertesi gun aradilar ve 5gûn boyunca 2 gune bir aradilar embriolarin gelisiminden bahsettiler halimi hatrili sordular
Cok hosuma gitmisti bu ilgi kotu olan tek sey randevu araliklari
Ben temmuz 2013 ten bu yana gidiodum ve nihayet mart 2014 te transfer oldum dusunun
Seninde bebegin hayirli olsunn pariste gorumcem kaynim var surekli ziyaret ederis esimle
Ve bir gun belki karsilasiris insallah :)
Kizlar bu arada sizdeki sorun neydi? neden tup bebege karar verildi?
Benimde lokal anestezi oldu., hastahane olarak ilgilenmek zorundalar. Bende çok memnundum hastahanemden. Paris'te değilim ben canım . Ama böyle hastahanelerin olmasıda enteresanmış. Ilk defa duydum. Senin tedavi uzun sürmüş sonuç ne oldu hamilemisin
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
kacinci gun embryosu kondu sana canim?devlet hastanesindemi yaptirdin,merkezdemi?Slm bnde fransada tedavi goruyorum 7 gun oldu donmus embriyolarimdan 2tane transfer edildi haftaya persembe test gunum insallah tutunmusturlar merakla bekliorum kasiklarimda agrilar oluyo ama nedense tutmadigini dusunuyorum o bni daha bi stres yapiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lyon'da değilim .
Ben doktora sert davranmadım ki . Her aradığımda seferber oldular. Benim anlatmak istediğim de bu zaten doktor ilgilenmek zorunda .yumurta toplandığı gün ağlama krizine girdim hepsi başıma toplandı teselli için . Doktorum eşimi almaya çıktı odadan . Eşim yanıma geldi. Doktorum diyor biz ona sakinleştirici verdik ama seni düşünemedik dedi:) dediğim gibi ben bişey yapmama gerek yoktu onlar zaten yeterince ilgilendiler . Ama varsa bir sorum kendim aradım sordum onlar öyle detaylı açıklama yapmıyorlar
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Hakkinda hayirlisi olsun canim..insallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin...kac yasindasin kacinci denemendi?Merhaba hanimlar yasadigimiz ulkenin tedavi sayfasi acilmasina cok sevindim
Bende fransada yasiorum 57moselle bolgesinde
Mart ayinda 5.gun blastosist transferim oldu tuttu ama dusuk yaptim simdi iki tane 6.gun dondurulmus embriom var bu ayin 21 inde randevum var ne zaman basliycagimiza karar vercez
Rabbim bi sefer yuzumuzu guldurur insallah
Meb gentille yazdiklarini okudum da bnm de opum aklima geldi
Ben lokal aneztezi ile 16yumurta verdim
Ve hemsirem saolsun toplama islemi bitene kadar elimi birakmadi beni surekli konusturdu
Islemden sonra odaya aldiklarinda basimi bile oksadilar kac kere gelip agrin varmi die sordular sakinlestirici bana da verdiler ve agri kesici de
Ben basta embriologumu opudaki doktorumu ve hemsirelerimi cok sevmistim
Toplamadan sonra ertesi gun aradilar ve 5gûn boyunca 2 gune bir aradilar embriolarin gelisiminden bahsettiler halimi hatrili sordular
Cok hosuma gitmisti bu ilgi kotu olan tek sey randevu araliklari
Ben temmuz 2013 ten bu yana gidiodum ve nihayet mart 2014 te transfer oldum dusunun
Seninde bebegin hayirli olsunn pariste gorumcem kaynim var surekli ziyaret ederis esimle
Ve bir gun belki karsilasiris insallah :)
Mrb zeynen tedavin hayirli olsun ilk transferim tuttu fakat kaybettim 6bucuk haftalikken
Ama burada donmus tedavi nasil oluyor bilmiorum
Bana biraz gidisattan bahsedermisin
Bu ayin 21inde tandevum var ve adetimi 20sinde olcam
Acaba bu ay baslarlar mi yoksa dier aya atarlarmi bilmiorum
Birde bazi merkezler vacanse ayriliomus her sehirde aynimi acaba
Eger bole olursa belki eylule kalir die korkuorum da acikcasi
Hakkinda hayirlisi olsun canim..insallah en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin...kac yasindasin kacinci denemendi?
masallah ne iyi bir ekipmis mrvis...sen ilaclarin disinda yumurta kalitesini arttirmak icin bisey kullandinmi canim..ari sutu,kuru incir falan...
Ben iki sene snra donmuslardan istedik dr uzun sure oldgunu soyledi ama bu sefer igne vermedi bna progesteron 10 gun kullandim iki uc gun icinde regl oldum ikinci gunu ecografi yapildi rahime giden damarlarda kan akisi braz problemliydi onun icin dr 6ay kullanmam icin aspergine die bi ilac verdi onu kullanmaya basladim 2 gunde bi kan tahlili ve ecografi yapildi 4 sefer bu arada provames ve vitaminde kullandim halada kullaniorum adetimle beraber 19gun snra yumurtalarim konuldu yumurtalarin cozulmesinde problem olmadigini ve yumurtalarinda 2sene olmasina ragmen gayet kaliteli olduklarini soyledi artik bundan snrasi allaha kalmis nasipse insallah bebeklerim siki siki tutunurlar
Candanôte mrbb
Yasadiklarin beni cok uzdu
Embrionun olusmamasi seni disardan takip ediordum surekli
Hatta kardesime bile soledim tedavinin iptal olusunu okadar uzuldum(
Caresizlik ne kotu diilmi bulundugun merkezin prosedurlerine uymak zorunda olmak aklina bisi takilmasina ragmen soralamak sorsan bile istenilen cvbi alamamak ne kotu
Ben ilk zamanlar gittigimde esime kiziodum sole de bole de die doktorla fransizca konusamiordul saolsun esim hep bnmle beraberdi o konuodu
Once hicbir sorun yok dendi ne esimde ne bende
Sonra benden amh testi istedi doktor sobrasinda nie istedimki dedi kendi kendine yasim 23 tu ozaman
Velhasil amh degerim 1in altinda cikti ama 16 yumurta toplandi
7tanesk blastosist oldu bi tanesini transfer ettiler dier kalanlari da 6.gune kadar bekletip dondurucaklardi nihayet 6.gune giden 2 savasci embriom oldu
Bebek tutundu ala gelisimini durdurdu dusuk yaptim mudahalesiz
Embriologum la direkt esil konustu okadar mutevazi bi kadindi
Cok sasirdigini cok saglikli bir embrio oldugunu solemisti
Ama tabi bize gore allahin emri
Neyse iste simdi randevu tarihimi bekliorum dondurulmuslar icin
Buyuk ihtimal yine tek transfer olcak cunku 1/1 sekilde ayri ayri do durdular
Zaman cabuk gecsin istiorum
Bi taraftan da eylule ertelencek die de korkuorum
Kizlar lokal anestezi sonrasinda cok agri olur diyorlar,birde islem sirasinda hissettiklerini kimildadiklarini falan soyluyorlar dogrumu bu?
bu sefer anestezist lokal yapalim dedi korkudan kabul etmedim..
Seninkide baya uzun olmus ama genel olarak kan akisi durumu olmasaydi adetten 19guj sonra transfer oluyor assagi yukari sanrim
Insallah bebislerin sana sImsIki tutunurlar yasin kac iki embrio icin nasil ikna
8tane yumurtam vardi donmus olarak bni iyi kalitede ben zaten coklu gebelik istedigimi soylemistim ilk basta yumurtalari trasfer edilmeden once dr tlf edip sordu kactane cozulsun istiyosunuz die esimde 2tane demis 1tutmazsa 1tutar die geriye 4 yumurta kaldi eger bu sefer olmazsa 9. Ayda tekrar gorusuruz dedi insallah gerek kalmaz
canim kac doz kullandin sen? ben puregon 300 kullandim.ve benim tedavim tam 32 gun surdu uzun protokol seninki kac gun surdu?Cnm bnm ilk denemem di
Simd dondurulmus olunca ikincisi olucak iste yasim 24
Yumurta artirici hic bisi kullanmadim
Ama uzun protokoldu bnmki gonapeptyl die yuksek dozlu iki siringa igneyi birbirine karistirip vurundum sonrasinda 2 hafta bekliyip e2 sonucuna hore puregona basladim
cok sagol canim beni ne kadar iyi anlamissin...gercekten caresizlik cok zor,Allah kimseye yasatmasin...
birdahaki tedaviye kismetse eylulde basliycaz,artik hayal bile kuramiyorum biliyormusun?bu sefer transfer edilecek embryo olmamasi bizi buyuk hayal kirikligina ugratti...oysaki yumurtalar cok iyi demisti doktor ve son gun biyolojist spermlerde cok iyiydi dedi arayip...gercekten herseyde hayir aramak lazim ben bunu cok iyi anladim ama yinede uzuluyor tabi insan...
senin adinada cok uzuldum canim hatirlarsan surekli konusuyorduk onceden...
bence hic umutsuz olma dondurulmuslarin var ve hic ummadigin embryo bakarsin sana evlat olur canim...
Cnm cok agrii olmuyor bende cok korkmustum tr rahim filmini bile genel aneztezi ile cekio ben burada lokal olmustum ve hic acimamisti opu islemi de ole oldu hee hic acimadi desem yalan olur bole ignenin firis cikisini hissediosun ama birazda doktorun profesyonellogine bagli bnmki beni cok oyaladi o sekilde oldu bitti cok surmedi zaten oncesinde de sakinlestirici verdikleri icin baygin baygin bakion goslerine :))
canim kac doz kullandin sen? ben puregon 300 kullandim.ve benim tedavim tam 32 gun surdu uzun protokol seninki kac gun surdu?
bu arada bana hastane bir mi iki mi embryo koyalim diye sordu ilkindede 26 yasindaydim yine sormustu hatta ucunude koyabiliriz demislerdi ama ucuz olma ihtimalide var demislerdi koydurmamistim...yani 2 embryo icin ikna etmeye calismadim ben hic ,onlar hep bana birakti...
evet canim zaten ilk seferde toplanan 7 yumurtanin 3 u dollendigi icin bu seferde yaridan azi dollenirse icsi yapariz demisti biyolojist ve bu sefer hic embryo olmadigi icin icsi yapilacak mecbur...Evet cnm hatirladimm konustuklari.i ve o gunden sonra surekli takip ettim ne oldu neler yasadi die sonucun bole olmasi beni cok uzmustu
Insallah bu sefer farkli prosedur uygularlar normal ivf de dollenememe riski oluyo malesef ama simdiler de cok sukur spermi yumurtaya enjekte edebiliolar insallah seninkileri de bu sefer ole yaparlar
Gecenlerde senin hastanenin agustosta tatile giricek dedigini okudum da bnmkiside amp oldugu icin korkmaya basladim gecen seneYi de hayirlamiorumki tatil olmustu galiba yaaa eger ole olursa buyuk ihtimal bnmkisi de eylule kalicak
Ben cok bekledim aslinda nisanda dusuk yaptim ilk randevumu temmuza aldim
Aslinda doktor adetlerin duzene girmeden dondurulmuslara baslayamam dedi ama e artik duzene de girdi tek sorun tatil olucak mi olmiycakmi kaldi insallah olmaz yaaacok yoruldum artik cevremde dusuk yaptigimida herkes ogrendi bi tuhaf bakiolar yuzume /(((
Bakalim 21 ine ne kaldi belli olucak hersey
Bu arada sana hic dondurulmus yaptilarmi eger yaptilarsa senin gidisat nasil ilerledi donmuslarda
nasil istersen bana secim hakki tanidilar bunun icin ama kendi onerilerini de sunarak nitekim iyiki lokal olmusum dedim inan :)ben yine riske atmiyayim genel istiyeyim o zaman :)
Simdi hastanede anniciklerini bekleyen îki savascim var allahim onlardan birini ama insallah ikisini bagislar diorumEvet cnm hatirladimm konustuklari.i ve o gunden sonra surekli takip ettim ne oldu neler yasadi die sonucun bole olmasi beni cok uzmustu
Insallah bu sefer farkli prosedur uygularlar normal ivf de dollenememe riski oluyo malesef ama simdiler de cok sukur spermi yumurtaya enjekte edebiliolar insallah seninkileri de bu sefer ole yaparlar
Gecenlerde senin hastanenin agustosta tatile giricek dedigini okudum da bnmkiside amp oldugu icin korkmaya basladim gecen seneYi de hayirlamiorumki tatil olmustu galiba yaaa eger ole olursa buyuk ihtimal bnmkisi de eylule kalicak
Ben cok bekledim aslinda nisanda dusuk yaptim ilk randevumu temmuza aldim
Aslinda doktor adetlerin duzene girmeden dondurulmuslara baslayamam dedi ama e artik duzene de girdi tek sorun tatil olucak mi olmiycakmi kaldi insallah olmaz yaaacok yoruldum artik cevremde dusuk yaptigimida herkes ogrendi bi tuhaf bakiolar yuzume /(((
Bakalim 21 ine ne kaldi belli olucak hersey
Bu arada sana hic dondurulmus yaptilarmi eger yaptilarsa senin gidisat nasil ilerledi donmuslarda[/QUOTE/]
evet canim zaten ilk seferde toplanan 7 yumurtanin 3 u dollendigi icin bu seferde yaridan azi dollenirse icsi yapariz demisti biyolojist ve bu sefer hic embryo olmadigi icin icsi yapilacak mecbur...
evet canim benim ilk tedavimde 2 cok kaliteli embryo konmustu biri dondurulmustu 3. gunde..ama ben cok stres yapmistim ve negatif sonuclanmisti..ama ikincide tek bir dondurulmus konacak nede olsa tutmaz bastan baslariz demistim cok rahattim yani..ve sonuc o transfer edilen tek 3. gun embryosu su an yanimda oyun oynuyor :) umutsuz olma sakin dedimya ummadigin embryo sana evlat olabilir.bana oyle oldu mesela
Dondurulmus tedavin nasil oldu cnm yani surev nasil isledi
Mesela benim 21 i randevu gunum 20 sinde adet olucam insallah sasmazsa hemen o ay baslarlarmi dersin
Hangi ilaclari alcam yada toplamda kac kez ecoya gitcem
Ya bizim buraya hastane uzak hep esimle gidioruz onundq isleri cok yogun tereddut ediorum iste
Insallah eylule kalmaz yaaaa( bak yine huzunlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?