Fransa'da tüp bebek tedavisi gören kimler var?

Cnm bana az musade evimi bi silim supuriyim gelicem yine burayi boslamayalim bebislermizi de kucagiliza alalim bu topicte insallah

canim puregonun zaten 600-900 luk kutulari var ben gunde ne kadar doz kullandin demek.istemiztim..mesela ben 300 iu kullandim gunde..sen 1 kutuyu kullanmis olamazsin dimi? :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Kislar bu sayfasi sIk kullanilanlara alcamm aktif tutalim nolurrr
Trde ki prosedurle cok farkli yola aldigiliz icin hep tabiri caisse fransiz kaliorum yazilanlara :)
evet canim zaten hersey tamamen ayni degil,surec farkli ilerliyor burda..biz sorularimizin cevaplarini ancak burda bulabiliriz...

aa oglun var demek ALLAH bagislasin
bende 3 asilama yaptirdim hepsi negatifti
2 tup bebek ikiside pozitif ama kaybettik
evet ilk dusugumde hani derler ya kolum kanadim kirildi ayni oyle olmustu
cok zordu 12 sene sonra hamile kalmistim ohss den dolayi 1 hafta hastanede kalmistim
gecen aylarda kromozom testi yaptirdik sukur temiz cikti oda

Kizlar bu arada yumurta toplama gunu hastanede kirmizi (dezenfektan icerikli galiba) bir ilacla dus yaptinizmi sizde?yaptiysaniz saclarinizida yikadinizmi onunla?

ben oyle birsey kullanmadim bunu yaptiklarini duymustum ama bana soylemediler hic

Kizlar tup bebek tedavinizi nerede yaptiriyorsunuz siz? Hastanede mi ,yoksa tup bebek merkezi mi?

ben dijon'da tedavi goruyorum ve memnunum gayet ilgili davraniyorlar
ama ben doktoru sadece ozel randevu aldigimda ve transferde goruyorum
bu normalmi fransa'da sizdede oylemi hep ebeler ilgileniyor

Hastahaneni kuralı olurmu hiç öyle şey. Toplanan yumurta sayısı kalitesi ve hastanın durumuna göre seçim yapıyorlar . Sanmam öyle olduğunu Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

benim merkezde 5. gune kadar beklemiyor malesef. daha tedavi baslamadan tedavinin nasil ilerliyecegini anlattiklarinda 2. gun transfer olacagini kac embriyo transfer olucak bunlarida doktorumuzun karar verecegini soylediler.bunlari soylediklerinde daha ignelere bile baslamamistim
5. gun transferi daha iyi diye biliyorum ben fransa'da her merkezde 2. gun zannetmistim cunku duyduklarim oyleydi
o zaman randevuya gittigimde bunu mutlaka sorucam doktora 5. gun embriyo sansi daha yuksek diye biliyorum
fransizcam iyi olmadigi icin arastiramiyorum malesef

kizlar ben tedaviye baslayinca bitkisel destekte kullanmayi dusunuyorum
sizce uygun olur mu ilk denememde ohss olmustum onun icin tedirginim

kizlar ben tedaviye baslayinca bitkisel destekte kullanmayi dusunuyorum
sizce uygun olur mu ilk denememde ohss olmustum onun icin tedirginim
canim incir kuru ohss ye sebep olabiliyormus onu yapma ama istersen gunde 4-5 kuru incir ye ve yumurta kalitesini arttirmak icin ari sutu dene.ben ari sutu kapsullerine basliycam bu ay 2 ay onceden baslamak lazimmis... kaliteyi cok arttiriyormus ,kullananlarin cogu olusan butun embryolarin 5. gune gittigini yazmis denemekte fayda var bence..
sen daha once kur yuzundenmi ohss olmustun?bu kacinci denemen?

amin cok sagol canim...
minoscum bizim hastanedede kotu davranmiyorlarda iste bazi farkliliklar var yoksa doktorum kotu degil.ama fazla bilgilendirmiyorlar insani ve daha tedavinin basinda 2. gun embryosu konacak diyorlar bu da moralimi bozuyor haliyle...sizdede oyleymis bende bir tek bizim hastane yapiyor heralde diye dusunmeye baslamistim...
canim ben doktorumu her ekogragi randevumda goruyorum ama asilamalarda hep ebeler yapiyordu o isi benimde dikkatimi cekmisti acikcasi...ama korkma farkeden bisey yok asil isi doktorumuz yapiyor zaten...
senin tedavin uzun protokolmu lac gun suruyor seninki?benimki 32 gun surdu bu sefer cok.uzun ve yorucuydu sonucta kocaman bir sifirla sonuclandi (

tesekkurler canim o zaman ben ari sutunu alip basliyim esime kullandiriyordum onu
ari sutu bal polen propolis karisimlari bende basliyim gunde bir tane yeterli olur dimi
hayir ben ohss oldugumda bitkisel kur yapmadim sacede ilaclari kullanmistim
baya zor gecmisti birkac gunde 10_ 15 litre su birikmisti vucudumda aniden
yumurtaliklarim devamli yumurta uretiyordu toplamadan sonra birde hamile kalinca daha cok tetikliyormus
simdi bitkisel olaylara girsem etkiler mi diye dusunuyordum
ben iki defa yaptirdim canim ilki taze embriyo ikinciside dondurulmustu 3. deneme olucak insALLAH

evet gunde bir tane yeterli canim... senin ikiside 2. gun embryosumuydu peki?hangisi tutmustu?

bu arada minoscum sen 12 sene neden bekledinki tedavi icin? kac yasindasin simdi?

bana hep tuhaf geliyordu dr gormemek demek ki normalmis
bende doktorumdan memnunum ama ister istemez turkiyedeki doktorlarla kiyasliyoruz galiba
mesela muayehanesine gidince sure doluyo hopp hemen ayaga kalkiyo
zaten surenin yarisinda bilgisayarda dosya dolduruyo o arada ben esime soyluyorum sormak istediklerimi
o soruyo doktora acele acele
ohss den hastanede yattigim zaman 1 haftada cikis gunumde 5 dk ugradi sadece
ama ekip olarak memnunum hepsi guler yuzlu belki fransizcam tam olsaydi cok daha iyi olurdu soracagim seylerde bile cok cekiniyorum
heyecandan bildiklerimide unutuyorum
evet canim uzun protokol son randevumda sordum kisa yapmiyorlarmis yine uzun olucak yani gunlerce igneler yapilicak
bu defa ignelerimi ben yapmak istiyorum sadece su yumurta baskilayici igneydi galiba ondan tedirginim toz ve siviyi karistiriyorsun filan ismini unuttum decapy gibi birseydi ama yaparim gibi geliyo
bu igneye adetin kacinci gunu basliyorduk canim onu unuttum ben

uzulme canim evet cok ugrasiyoruz ama demek ki bu yollardan gecmemiz lazim
bak mis gibi oglun kollarinda simdi ona kardes icin ugrasiyorsunuz insALLAH oda olucak
seni cok iyi anliyorum 13 senedir olmuyo bebegimiz bizim hemde gorunur hicbir problemimiz yok sukur
dr psikolojik diyor testlerimizin hepsi temiz
18 yasimda evlendim simdi neredeyse 31 olucam ama bir zamani var oyle yada boyle bekliyoruz iste

bu arada minoscum sen 12 sene neden bekledinki tedavi icin? kac yasindasin simdi?

canim biz ilk bir sene korunduk sadece
esim fransiz vatandasi ama isvicrede calisiyordu oraya tasindik
oradaki sigorta durumu filan buradaki gibi degildi baya masrafli isler
yani 4_5 senede orada yedik ama su anki doktoruma ara ara gittim testleri filan yaptirdik
sonra fransaya yerlesince asilamalara basladik 4 asilama ama ilki iptal olmustu
daha sonra tup bebege gecmek isteyince ben kilo sorununa takildim dr kilo vermemi istedi
bende umursamadim testler temiz beklerim dedim ara ara rejim yaptim
2012 sonunda artik bir adim atmam lazim boyle gitmez dedim ve kilo vermek icin yardim almaya karar verdim
4 ayda 14 kilo verdim oncedende vermistim zaten 20 kilodan biraz fazla verince 2013 nisanda basladik tedaviye
haziran transferim oldu temmuzda dusuk
dondurulmuslari kasimda denedik aralikta dusuk yasadim ikisininde kalp atislari vardi
sonra araya genetik testler girdi onlarin sonucunu bekledik bu ay sonunda randevum var
baslamak icin sabirsizlaniyorum hersey yolunda gidicek insALLAH hepimiz icin

evet canim decapeptyl o igneyi ben kendim yapiyorum cok kolay ..sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin bana,ben sana anlatirim bir doktor edasiyla :)
o igneye adetin 21. gunu basliyorsun canim.ne zaman basliyacak tedavin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…