evet canim decapeptyl o igneyi ben kendim yapiyorum cok kolay ..sormak istedigin bisey olursa sorabilirsin bana,ben sana anlatirim bir doktor edasiyla :)
o igneye adetin 21. gunu basliyorsun canim.ne zaman basliyacak tedavin?
birde senin olusan iki hamileliginde 2. gun embryosuylami olmustu canim?
et canim et rahatsizlik ne demek seve seve cevaplarim :)ya ben sanki hic tedavi olmamis gibiyim hersey cikmis gitmis aklimdan sagol canim seni bol bol rahatsiz edebilirim o zaman :))
tedavim ne zaman basliycak bende bilmiyorum bu ayin 29 unda randevum var ebe,anestezi doktoru ve kendi doktorumla
normalde adet gunume denk geliyo randevu gunum agustosta ignelere baslamayi umuyorum tabi onlar ne der bilmiyorum
evet canim ikiside ikinci gun embriyosuydu
et canim et rahatsizlik ne demek seve seve cevaplarim :)
bende oglumdan sonra 5.5 sene ara vermis olarak basladim hemen hemen herseyi unutmustum nerdeyse ama tekrar tedaviye baslayinca hepsini yeniden ogrendim ve hatirladim da diyebiliriz bazi seyleriee olayin bizzat icinde olunca :)
peki bende sana bisey sorayim bilgin varmi acaba??
simdi devlet bize 4 tup bebek hakki veriyorya 100% karsilamak icin...tabi transferler buna dahil degil sadece opulari sayiyorlar... ben bu haklarin kacini kullanirsan kullan eger dogum yaptiysan birden basliyor diye okudum netteki forumlarda..hic duydunmu boyle bisey??
oo super acayip moral oldu bu bana :))
tedavilerin toplamda kac gun suruyor senin? ilk igneden transfere kadar??
bu arada demin soylemeyi unutmusum benimde daha tedavim baslamadan biyolojist embryo 4 celules (2 gunluk) olunca transfer ediyoruz demisti..hakikaten cok ilginc daha tedaviye ne yanit verecegimizi bilmeden direk bunu
Kizlar turkiyeyi bilmiyorum nasil ama fransa 3 kere yumurta toplama islemini %100 karsilaniyo 4 kere degil diebiliyorum 3 seferde nekdar yumurtan olursa onlari koyduruyosun ama ilk tup bebege basladiginizda dr imzaladginiz oldugunuz protokol kagidina bakmaniz lazim sigortayla olan ne kdar sure icin sigorta karsilio
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende oglumdan sonra 5.5 sene ara vermis olarak basladim hemen hemen herseyi unutmustum nerdeyse ama tekrar tedaviye baslayinca hepsini yeniden ogrendim ve hatirladim da diyebiliriz bazi seyleriee olayin bizzat icinde olunca :)
simdi devlet bize 4 tup bebek hakki veriyorya 100% karsilamak icin...tabi transferler buna dahil degil sadece opulari sayiyorlar... ben bu haklarin kacini kullanirsan kullan eger dogum yaptiysan birden basliyor diye okudum netteki forumlarda..hic duydunmu boyle bisey??
bu arada demin soylemeyi unutmusum benimde daha tedavim baslamadan biyolojist embryo 4 celules (2 gunluk) olunca transfer ediyoruz demisti..hakikaten cok ilginc daha tedaviye ne yanit verecegimizi bilmeden direk bunu
Kizlar turkiyeyi bilmiyorum nasil ama fransa 3 kere yumurta toplama islemini %100 karsilaniyo 4 kere degil diebiliyorum 3 seferde nekdar yumurtan olursa onlari koyduruyosun ama ilk tup bebege basladiginizda dr imzaladginiz oldugunuz protokol kagidina bakmaniz lazim sigortayla olan ne kdar sure icin sigorta karsilio
benim merak ettigim dogumdan sonra sifirlanip bastan basliyormus bu haklar...ben bu sorunun cevabini ariyorum...
yok canim 4 kere karsiliyor 3 degil...benim merak ettigim dogumdan sonra sifirlanip bastan basliyormus bu haklar...ben bu sorunun cevabini ariyorum...
Daha dogum surecine gelemedik bilmiorum oylemi oluyomus tekrardan 4 hak daha embriyolar 5 sene saklaniomus heralde bileniniz varmi
ayy canim insallah yaa.bir tane oglum var ama yalniz kalmasini hic istemiyorum cok sıkılıyor evde yalniz..hep kardes deyip duruyor...cok uzulurum olmazsaBol bol kaliteli yumurtalarin olsun insallah uzulme iclerinden biri ikisi tutunur insallah bellimi olur belkide bu sefer hamile kalirsin😊
ayy canim insallah yaa.bir tane oglum var ama yalniz kalmasini hic istemiyorum cok sıkılıyor evde yalniz..hep kardes deyip duruyor...cok uzulurum olmazsabu gurbetelde biz ölünce yalniz kalmaz insallah Allahim bir evlat daha verirde...
Insallah allah gonlune gore versin sanslisin tedavi gorupte evlat sahibi olanlardansin bizede nasip olur bzde o duyguyu tadariz insallah burda yanliz kalmak zor alah uzu omur versin hayirli gunlerini gor insallah kocaman op delikanliyi
amiinn Allahim tum isteyenlere nasip etsin,tattirsin bu duyguyu canim...evladim var cok sukur ama ona sahip olana kadar nasil yiprandim anlatamam 8. tedavide oldu kokay degil...ama sukurler olsun tabi olduya...
bu arada demin soylemeyi unutmusum benimde daha tedavim baslamadan biyolojist embryo 4 celules (2 gunluk) olunca transfer ediyoruz demisti..hakikaten cok ilginc daha tedaviye ne yanit verecegimizi bilmeden direk bunu soylemeleri...
embryolar 3 sene saklaniyor diye biliyorum ben...
aynen canim yaa bulupta degerini bilmeyenlere ne demeli bilmemKimileri buluyo sahip cikmio bizde bulmak icin kndimizi yipratiyoruz imtihan dunyasi sabrini versin allah en guzel sekildede mukafatlandirir inSallah bnde 7senedir ugrasiyorum iki kere dusuk oldu snra tup bebek onerdi dktr iste beklioruz sonu guzel olur insallah
sagolasin canim
benim esim doktorla konusunca soyle demisti ona dr haklarini kullandiktan sonra doktor onay verirse bir defa daha hakkin olabiliyormus
canim bu sifirlanma olayini bende duymustum sifirlaniyor diye ama ne kadar dogrudur bilmiyorum
:)) sevindim
evet ikinci gundu benimkiler
hic hatirlamiyordum sen sorunca dosyalarimi aldim onume hesapladim
27 gun surmus benim ignelerden yumurta toplama gunune kadar
canim demek ki kimi merkezler dollenmenin gidisatina gore buna karar veriyor
kimileride bizimkiler gibi isi garantiye alip 2. gun transfer yapiyorlar
ama bunu cok takmiyorum kafama sende dusunme olacagi varsa olucak
elinden geleni yap sonrasi ALLAH'a kalmis
5. gun 6. gun embriyolaridandada tutunamayanlar olabiliyor sonucta
Embriyolar siz odemeyi yaptiniz surece donduruluyor arkadaslar, belirli bir zaman yokm. Benim 2010 dan donmus embriyolarimlar 2011 de oglumu dunyaya getirdim, 2014'te su an 7 aylik ikizlerime hamileyim ve hala donmus 3 embriyom daha var. SADECE iki li ve tekli dondursunlar hepsini bur dondurtmayin arkadaslar. Ilk taze ile tutmadi,9 ay sonra 3 donmustan birini dunyaya getirdim cok sukur, su an oglum 2.5 yasinda ve 2014 kardes istedimiz icin tekrar 2010 donmuslarindan 3 tane cozdurduk, su an 3 tanemiz daha kaldi ama atmaya kiyamadimi icin ilerde ne olur bilemedimiz icin donmus bebeklerimizi sakliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?