- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
-
Görüşleri sana ters geliyorsa hiç başlama daha iyi. Sonra boşuna kendini yıpratırsın.
Bence çocuk çok doğru düşünüyor helal olsun da bu fikirler Türkiye için henüz çok modern.
Genelde kızlarımızın çoğu odunlarla olmayı sonra da her fırsatta onlardan şikayet etmeyi tercih ediyorlar
selam hanımlar.
Önce bdv'de bir dolanıp kimin ne derdi sıkıntısı var diye baktım.Benimki devedeki kulak bile değil ama yinede yardımınıza ihtiyacım var.
Eski konularımdan bilenler bilir 4 yıllık çok problemli bir ilişkim vardı falan filan.Sonuç olarak bitirme kararı almıştım 4bucuk-5 aydır ayrıyız o konu kapandı bitti.
Bunun üzerine bilmiyorum aranızda yadırgayan çıkıcakmı ama (ne çabuk! diye düşünenler) daha başka bir konumdada bahsetmiştim okuduğum üniv'de tesadüfen biriyle tanışmıştım, sakinliği ve efendiliği beni mest etmişti.Nihayetinde onunda bana ilgisi olduğunu öğrendim, daha sonra kendiside bi akşam beni dışarı çıkartarak bunun konuşmasını yaptı.Denemeye karar verdik fakat araya 3 aylık bir yaz süreci, bir nevi ayrılık giriceği için hadi sevgili olduk demedik. Karşılıklı konuşup kendimizi ifade etmekten ibaret bir konuşmaydı.
Sonuç olarak yaz tatili bitti, bu yaz tatili sürecinde görüştüğümüz için ve bazı olur olmadık sebeplerle tartışmalar yaşadığımız için aslında onun düşündüğüm kadar sakin bi insan olmadığını öğrenmiş oldum.
Doğrusunu isterseniz damarına basılmadığı sürece sesi çıkmaz ama aslen tersi pistir dediklerimizden.Bir iki kere birbirimizi silmeye varan tartışmalar yaşadık fakat 3-4 gün önce yeniden iletişime geçerek ''döndüğümüzde çıkıp başbaşa bi kahve içelim konuşalım'' kararı aldık.Fakat ben bu konuşmada kendimi nasıl ifade etmem gerektiğini hiç bilmiyorum.
Doğrusunu isterseniz kendisi bana oranla daha aydınlık gençlerden.Yani o bunun adını öyle koyuyor benide artık buna inandırmaya başladı.Sorun bende galiba? gel gitlerim.
Karakterini özetlemek gerekirse ''bir çok kız arkadaşım olabilir gayet normal kralicetacı yıl 2016''
''tabiki bu bir çok kız arkadaşımın instagrama attığı her fotoğrafı like edebilirim çünkü arkadaşlık?!''
''ben sabaha kadar dışarıda gezebiliyorsam kız arkadaşımda gezebilir bunda bir sakınca yok kadın erkek eşitliğine inanıyorum ben,toplumun bize biçtiği şekil şukullar içinde yaşamak zorunda değiliz'' bla bla blaaa......
sonuç olarak ''O ne lan öyle'' diyenlerde oldu, ''Ay ne güzel yaa adam medeniyet tanrıçası yormaz böylesi ne olsun öküz mü olsun'' diyenlerde.
Üstelik ben ilişkide tarafların birbirlerine saygılı olmasını savunan, çok müdahaleci davranılmasını doğru bulmayan biriyim. Ama bunlar bana bile fazla geliyor ve beni bir anda sorunlu ilan ediyor. Bu sebeplede ortak noktayı bulamayıp tartışıp durduk. Sensin ulan sorunlu! dediğimde oldu. Acaba sorun bende mi gerçekten ya diye düşündüğümde.
Ve tüm bunların beraberinde, ona olan hislerimde fikir ayrılıklarımız arasında sıkıştım kaldım. Ay ben napıcam yaa..... Son 10 gün?!
Sen bilirsin ama lütfen değiştirme politikasına dayalı bir ilişkiye başlama. Karşındakini olduğu gibi kabul et. Bu salak saçma romantik komediler yüzünden kadınlar erkekleri değiştirebileceğini sanıyor, yok öyle bir dünya. Kişi kendisi isterse ancak değişebilir.Evet resmen hayatımın özeti bu yorum. Birine karşı bişeyler hissettiğim için düşünce yapısını önemsemem başlarım.Nasılsa değiştiririm derim. Geçmiş örneklere bakarsak değiştirdim de ama, o çabayı verirkende sevgimi tüketmişim. Yetti beeeee diyerek bitirdiğim koskoca 4 sene. Halbuki başlangıcı kendim gibi biriyle yapsaydım belki 5. 6. seneleride görürdük.
Buda o hesap olucak heralde. Üstelik, o zaman yaşımız daha küçüktü. şimdi bununla ikimizde 23. pek değişme ihtimali var mı? oran daha düşük.Neden ısrarla uğraşıyorum hiç bilmem.
Sadece hayata onun gibi bakmayı istediğimi fark ettim. Soooo Coooollll. Heralde bundan takıldım bu kadar.
Evet resmen hayatımın özeti bu yorum. Birine karşı bişeyler hissettiğim için düşünce yapısını önemsemem başlarım.Nasılsa değiştiririm derim. Geçmiş örneklere bakarsak değiştirdim de ama, o çabayı verirkende sevgimi tüketmişim. Yetti beeeee diyerek bitirdiğim koskoca 4 sene. Halbuki başlangıcı kendim gibi biriyle yapsaydım belki 5. 6. seneleride görürdük.
Buda o hesap olucak heralde. Üstelik, o zaman yaşımız daha küçüktü. şimdi bununla ikimizde 23. pek değişme ihtimali var mı? oran daha düşük.Neden ısrarla uğraşıyorum hiç bilmem.
Sadece hayata onun gibi bakmayı istediğimi fark ettim. Soooo Coooollll. Heralde bundan takıldım bu kadar.
Erkek dedigin böyle olmaz! Kıyafetine karışan ,kendi gece boyu gezip seni eve tıkayan, kız arkadaşı olmayan ama yolda gördüğü de her kıza bakan biriyle beraber ol.
Kahve icmeyin direk karar anına gecin. Sevgililik resmiyete kavustugu andan itibaren onun rahatligi size batmaya baslayacak beni yeterince sevmiyor hissine kapilacaksiniz. Sonra da kavga gürültü. Haa bence sevgili adayinizin düsünceleri dogru. Kadin erkek esitligiyse sen de cikarsin o da cikar. Lokum gibi adam kisacasi.
öyle, iyi hoşta bi konuya bakış açımız farklı olduğunda beni ilkel ilan etmesi sinirimi bozuyor. Ya tamam sen batının medeniyetisin ben ortadoğunun köyüyüm tamam lanet gelsin dememek için duruyorum.Bende sayko bi kız değilim demiyorumki kız arkadaşın olmicak yaaaa kıyafetime karışsanaaaa gibi salak salak şeyler. Ama ben diyorumki kız arkadaşların niye gelip sende kalsın dışarıda görüşün işte ulan diyorum, o da oooaaaaaaaaaaaa gerekirse tabiki kalabilir kralice tacı yaaaaaa sorunlumusuuuuuuuuuuuuuunnnn diyo. Ay resmen şrfsizliktir bu ama.İnsan evladıyım bende bu nasıl ezmek
Yok caniimm o kadar da degil yani cikip disarda görüsür güler eglenir falan da eve gelip kalamaz orada stop! Ama sen yanlis ifade etmissin konuyu acarken kendini. Eger durum psikolojik baskiya variyorsa yani seni fikirlerinden ötürü kücümsüyorsa bu cok cirkin ve yakisiksiz olur. Gözümde ukala bi tip canlandi simdiöyle, iyi hoşta bi konuya bakış açımız farklı olduğunda beni ilkel ilan etmesi sinirimi bozuyor. Ya tamam sen batının medeniyetisin ben ortadoğunun köyüyüm tamam lanet gelsin dememek için duruyorum.Bende sayko bi kız değilim demiyorumki kız arkadaşın olmicak yaaaa kıyafetime karışsanaaaa gibi salak salak şeyler. Ama ben diyorumki kız arkadaşların niye gelip sende kalsın dışarıda görüşün işte ulan diyorum, o da oooaaaaaaaaaaaa gerekirse tabiki kalabilir kralice tacı yaaaaaa sorunlumusuuuuuuuuuuuuuunnnn diyo. Ay resmen şrfsizliktir bu ama.İnsan evladıyım bende bu nasıl ezmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?