- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
- Konu Sahibi kralicetaci
-
Anladım. Demek ki adamın karakteri bu. Kolay kolay değişmez, siz onunla konuşma, bunu yapma derseniz de boğulur ve mutsuz olur. Siz de onu kıskanmaya başlarsanız her kızla konuşmasında mutsuz olan taraf olursunuz.
Yine de bana sorarsanız bu kadar sosyal birinin sizden hoslanmasi çok güzel. 'O kadar kişi varken beni sevmiş demek' hissi bambaşka. Bence eğer size de uygunsa siz de onun ortamına girin, yeni insanlar tanıyın, bu fırsatı değerlendirin. İleride ayrilsanız bile bi sürü güzel anınız olabilir. Tek kötü yanıysa çevresi bu kadar geniş olan birinden elbet hoşlanan kızlar olur ki bu da çok normal.
Evet yaa..Benimde dert ettiğim konu tam olarak bu. Bu kadar sosyal olunca hoşlananıda bol olucaktır.Çünkü çokta iyi bir bölümde okuyor.Hatta bu çocuğu tanımadan önce, adını ortak arkadaşlarımızdan çok duydum. Konusu olurdu.Bu dönen konulardan birinde, kızlardan biri ortak bi arkadaşa ''ya madem hukuk okuyo tanışalım bi ya avukat olucak mis gibi'' falan demişti. Galiba böyle düşünen bitek o masada oturan kız değildir. Ama ona bunu söylemedim tabi.Hem hoşsun hem hukuk okuyosun millet üstüne atlıyo arkandan dönen muhabbetler bunlardı adamı deli etme diyemiyosun. Canım biraz mesafeli olsana hihihi diyosun.O da ne var bunda onlar benim arkadaşlarım kralice tacı yeeaaa diyo.Tamam onlar senin arkadaşında kardeşim arkadaşının arkadaşlarıda durmuyor yani gözümüzle şahit olduk bunu mu söyleyelim illa.Hayret!
adamı sıkıştırma kısıtlama bence onun tepkileri bu yüzden. ben de ilişkilerde müdaheleye hiç dayanamam yapı meselesi tabi. istemiyorsan da bu ilişkiye hiç başlama. bu da senin özgürlüğün.Ne yazıkki söylemek istediğim bu değildi, ''(!)'' içeren cümleler kurmuşsunuz.Ama söylemek istediğim şey, onun düşünce yapısı değil. Onun gibi düşünmediğim herhangi bir noktada hoaaaaa yaaa nasıl böyle düşünürsünnnnnn diye beni sorunlu ilan etmesi. git kız arkadaşlarınla dışarıda görüş gez, niye erkek arkadaşımın evinde kalsınlar gelip mesela bu bi talep mi? Anlatabildimmi hangi noktalarda ayrıldığımızı bunu örnek olarak söylüyorum.
Şu Hukuk okuyan erkeğin dayanılmaz çekiciliğini sallamayan tek kadın ben miyim acaba? Bu forumda başka yerlerde de gördüm. Yok Hukuk okuyor şöyle havalı böyle mis. Hayırdır yani insanları okudukları bölümlere göre mi sınıflandırıyorlar şimdi de? Erkeklerin biraz gözünü açması lazım, "Hukuk okuyor oh mis" diyen kız yağlı kapı buldum diye seviniyordur. Hukuk meselesine takılması bir kere o insanın kalitesini ortaya koyuyor bence. İnsanı seveceksek önce kalbini sevmeliyiz, diplomasını ya da cüzdanını değil. Evet, avukatlık güzel meslek ve ülke şartlarına göre birçok meslekten daha çok gelecek vaat ediyor bu doğru ama bununla övünmek, hukuk okuyor oh mis demek nedir? Bugün hukuğa oh mis diyen kız yarın öbür gün İşletme mezunu şirket ceo'su gelince de "şirket ceo'su oh mis" der, sakat. Senin çocuk bu oyunlara gelmez umarım.Evet yaa..Benimde dert ettiğim konu tam olarak bu. Bu kadar sosyal olunca hoşlananıda bol olucaktır.Çünkü çokta iyi bir bölümde okuyor.Hatta bu çocuğu tanımadan önce, adını ortak arkadaşlarımızdan çok duydum. Konusu olurdu.Bu dönen konulardan birinde, kızlardan biri ortak bi arkadaşa ''ya madem hukuk okuyo tanışalım bi ya avukat olucak mis gibi'' falan demişti. Galiba böyle düşünen bitek o masada oturan kız değildir. Ama ona bunu söylemedim tabi.Hem hoşsun hem hukuk okuyosun millet üstüne atlıyo arkandan dönen muhabbetler bunlardı adamı deli etme diyemiyosun. Canım biraz mesafeli olsana hihihi diyosun.O da ne var bunda onlar benim arkadaşlarım kralice tacı yeeaaa diyo.Tamam onlar senin arkadaşında kardeşim arkadaşının arkadaşlarıda durmuyor yani gözümüzle şahit olduk bunu mu söyleyelim illa.Hayret!
Evet yaa..Benimde dert ettiğim konu tam olarak bu. Bu kadar sosyal olunca hoşlananıda bol olucaktır.Çünkü çokta iyi bir bölümde okuyor.Hatta bu çocuğu tanımadan önce, adını ortak arkadaşlarımızdan çok duydum. Konusu olurdu.Bu dönen konulardan birinde, kızlardan biri ortak bi arkadaşa ''ya madem hukuk okuyo tanışalım bi ya avukat olucak mis gibi'' falan demişti. Galiba böyle düşünen bitek o masada oturan kız değildir. Ama ona bunu söylemedim tabi.Hem hoşsun hem hukuk okuyosun millet üstüne atlıyo arkandan dönen muhabbetler bunlardı adamı deli etme diyemiyosun. Canım biraz mesafeli olsana hihihi diyosun.O da ne var bunda onlar benim arkadaşlarım kralice tacı yeeaaa diyo.Tamam onlar senin arkadaşında kardeşim arkadaşının arkadaşlarıda durmuyor yani gözümüzle şahit olduk bunu mu söyleyelim illa.Hayret!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?