- 11 Kasım 2014
- 114
- 46
- 98
- 31
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Merhaba,
Salı günü bilmediğim bir nedenden dolayı engellendiğim için yazılmış bütün yorumları okuyamadım, ayrıca başlık cinsellik bölümüne taşınmış. Engellenme nedenim ne olabilir?
Peki ben neden engellendim bir fikriniz var mı?konun sapmaya müsait olduğundan gidilmiştir o bölüme
Peki ben neden engellendim bir fikriniz var mı?
tam hatırlamıyorum ya hakaret ettin ya biriyle tartışmaya girdin (polemik) bunlar ban sebebiPeki ben neden engellendim bir fikriniz var mı?
aa bilmiyordum bunu. Karşı tarafı da banlamişlerdir umarım:)tam hatırlamıyorum ya hakaret ettin ya biriyle tartışmaya girdin (polemik) bunlar ban sebebi
sen Fransız sevgiliye fazla takılma kk da rahat rahat yayıl tatlım haydi Allaha emanet..aa bilmiyordum bunu. Karşı tarafı da banlamişlerdir umarım:)
Ben açtığım ilk konuya yazmak istiyorum şuan ama, "cevap yazabilmek için epostanıza giderek üyeliğinizi aktif etmelisiniz" uyarısı geldiği için buraya yazıyorum. Üyeliğimi zaten aktifleştirmiştim . ilginçee çarşamba geçti.
ne oldu?
bu arada aynı konu için yeni konu açmak da yasak.
uçurabilirler bu konunu da.
Ben açtığım ilk konuya yazmak istiyorum şuan ama, "cevap yazabilmek için epostanıza giderek üyeliğinizi aktif etmelisiniz" uyarısı geldiği için buraya yazıyorum. Üyeliğimi zaten aktifleştirmiştim . ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?