- 2 Kasım 2015
- 10
- 4
- 1
- 34
- Konu Sahibi Veyselozlemeren
-
Sen sansli olanlardansin.ben nerdeyse ugrasiyorum bu fsh ile.ilk ogrendigimde benimda 16 cikmisti.bicok dr gorustum ve tupbebek vs.denemedigimiz kalmadi.ama incir kurunun mucizesini Daha oncede duydum.2 ay araliksiz mi yaptin.nasil kulandin yazarmisin.Ağustos ayında adetimin ikinci gününde doktora gittim cok stresli bi hafta geçirmiştim ve adetim cok az gelmisti doktor fsh imin 16,5 oldugunu söyledi ve dogal yollardan hamile kalamazsin tüp bebek yaptırın dedi.
Aglamaktan hic birsey yapamadim. Baska bi doktora gitmek bile istemedim. Eylül ve ekim ayında incir ve havuç kürü yaptım. O aylar adet görmedim kasimin ilk haftası adet oldum ve simdi hamile oldugumu öğrendim.
Arkadaşlar bu iş ticarete donnus durumda lütfen umundunuzu kesmeyin o dönem cok arastrdim internette bu yuzden yazıyorum bunları inş sizede care olur.
Umudunuzu kesmeyin..
21 gun yaptim sonra 7 gun ara verdim tekrar 21 gun yaptim corek otu bal tarcin karisimida yedim o dönemSen sansli olanlardansin.ben nerdeyse ugrasiyorum bu fsh ile.ilk ogrendigimde benimda 16 cikmisti.bicok dr gorustum ve tupbebek vs.denemedigimiz kalmadi.ama incir kurunun mucizesini Daha oncede duydum.2 ay araliksiz mi yaptin.nasil kulandin yazarmisin.
Hocam 27 yaşındayım evliyim. ailemde yumurtalık kanseri oyküsü var , rutın muayenede sağ verde 22mm folikul kisti tesbit edildi 6 ay sonra 17 mm olmuş bununla birlikte sol overde de 22 mm kistik yapı oluşmuş. (AMH=3,56 ) doğum kontrol hapı önerlidi o sıra adetimin bitiminin üzerinden 3 gün geçmişti hemen başlayabilirsin dendi, 21 gün kullan sonra diğer kutuyu da kullan 2 ay sonra kontrole gel dendi ,ama kafama takılan diğer adetimin başlamasını beklemem gerekmiyor muydu ilacı kullanmak için ve 21 gün kullandıktan sonra diğer kutuya nasıl geçmem lazım?
merhaba hocam 21 yasındayım 2 yıllık evliyim çocugum olmadı reglin 3.günü yaptırmış oldugum hormon test sonuclarım ( TSH,3,16 T4(FT4)1,44 PROLAKTİN 23,17 FSH 9,75 E2 34.24 LH 11,53 ) bunlar gecen ay klomen tedavısıne basladık gebelık olmadı bu ay tekrar basladık bu degerlerle normal yollardan gebelik şansım nedir bu arada eşimin sperm sayısı 20 milyon sınırda
cok tesekkür edıyorum cevap için rahım fılmını cektırdım gecen ay sag tüp tamamen acık sol tarafa ıkı kez ilaç verıldı kasılmaya baglı spazm olustugunu ılacın yarrıdan fazla gtmedıgını söledıler ıkıncı kez ılac verıldıkten sonra işlem sonunda o tüpünde acık oldugunu düşündüklerini söyledıler bu arada tekrardan fsh ölçümü yaptrıdım 25 gun önce sonuc 6.78 bu degısıklık bırsey ıfade edermı ?Yaşınıza göre FSH hormonunuz beklediğimizin biraz üzerinde çıkmış. 2 yıldır gebelik olmadığına göre kullanmış olduğunuz klomifen ilacının size gebe kalamkta bir üstünlük sağlayacağını düşünmüyorum. Size önerim öncelikle bir rahim filmi çektirip tüplerinize baktırmanız. Sonrasında bizim gibi üreme tıbbı alanında uzmanlaşmış bir hekime başvurarak muayene olmanızı ve yumurtalık rezervinize baktırmanızı öneririm. Tüm tetkiklerinizi de yanınızda getirebilirseniz neden 2 yıldır gebe kalamadığınız konusuna açıklık getirebiliriz.
testime baktım ama sadece bi önceki mesajımdaki değerlerim yazıyor onun dışında hastanenin kendi refesans bölümünde o söylediğiniz terimler mevcut resmini çekip yollasam olurmu acaba.çiğdem hanım adetin 3. gün yapılan folikül sayımında antral folikül sayın kaç? amh ve folikül sayımı önemli sanırım.
e2 ve fsh yuksek cnm yorum buTest Sonucumun resmi off yorumluycak kimse yokmu yaaa
arkadaşım bence moralini bozma fsh 35 le hamile kalan var , benimde 19 banada yapamazsın demedi dr um.. sabır ve inanç işi aynı zamanda. inşallah iyi hbrlerini alırızSen sansli olanlardansin.ben nerdeyse ugrasiyorum bu fsh ile.ilk ogrendigimde benimda 16 cikmisti.bicok dr gorustum ve tupbebek vs.denemedigimiz kalmadi.ama incir kurunun mucizesini Daha oncede duydum.2 ay araliksiz mi yaptin.nasil kulandin yazarmisin.
evet cnm bıtkısel kürlerle düşürebılırsın kiii biz öle yaptık düşürdük hayıy suyu mucızesıyle fssh lerımız düştü tavsıye edermherkese merhaba, 36 yaşındayım. 2 ay önce bir hafta gecikmeli regl oldum ve bir ay içinde iki kez regl olunca dr um hormon testi istedi. ilk kez bu tarz bir gecikme ve düzensizlik yaşadım. reglimin 3. gününde yaptırdım, hormon testimde FSH 19 çıktı. o zamana kadar hiç bunları araştırmamıştım. Diğer değerlerin iyi fsh biraz yüksek dedi. Beni açıkçası panik ettirmedi. bi sürü insana tüp bebek demişler. internette yazanları okuyunca inanılmaz moralim bozuldu. eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz, düğünden önce çocuk denemesine bile başlayabilirim. kafam karma karışık. ama moral sanırım çok etkili. sadece tek bir teste bağlı kalarakta moral bozmayalım derim. bana dr um çock dene 6 ay olmazsa o zaman tekrar fsh ve smh bakarız sonrasına da bakarız dedi. ben şu zamana kadar hiç hamile kalmayı denemediğm için moralde bozmak istemiyorum. herkesin durumu bünyeye göre de değişiyor sanırım
bir sürü bitkisel kür okudum gerçekten etkisi olurmu , teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?