W
womeneng
Ziyaretçi
- Konu Sahibi womeneng
-
ben 2 yılı geçkin evliyim hiç korunmadık daha ve halen gebe kalamıyorum ayrıca ben bunu fsh ye pek bağlamıyorum çünkü gerçekten çok aşırı yüksek değil zaten referansı 12 lerde falan bitiyor ama bendemi acaba hayıt tohumu ile çivanperçemi kullansam kızlar ben bu ay biraz bitkiye oto yönelcem çünkü hiç denemedim belki faydasını görürüm bellimi olur bir sebep vardır elbet herşey için.
ayy canım inş seninde bir bebeğin olur bunun acısını çok iyi biliyorum ben ne kötü bir durum bi taraf hep eksik üzülsende olmuyor üzülmesende valla şaştım kaldım.
ben soğan kürünü yaptım canım.şimdide gönederdiği bitkiyi içiyorum.ben sürekli arıyorum ara vermeden redıal tuşu tekrar aramaya basıyorum daha seri oluyor.kendim çevrirmiyorum numarayı.otomatik çeviriyo telefon. öyle ulşıyorum genelde bende canım.
aslında hayıt ve civanperçemide kesinlikle bırakılmaması gereken bitkiler o yüzden bırakamıyorum onlarıda.macun falan yemiyorum bir bu çaylarım var o kadar.
inş. faydası olur artık zararı hiç düşünmek bile istemiyorum çünkü
Arkadaslar insallah halledecegiz bu isi. Oncelikle yaslarimizi ve FSH degerlerimizi paylasalim bence. Bir de regl ile ilgili bir sıkıntımız var mı, yani bu FSH gorunurde birseyleri etkiliyor mu?
Benim icin,
Yas 29, FSH 9,
regl ile ilgili de duzenli olarak 28 gunde bir oluyorum ama her adet tarihinden once ara kanamam oluyor.
Dr gerci bunun FSH degil Progesteron ile ilgili oldugunu soyledi ama bilemiyorum
Allah inşallah hayırlısı ile herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin:CüvCüv:
doktorum yaşıma göre yüksek oldugunu söyledi 4-6 arası olmalıymış sevicim.
siz hayıtı nasıl içiyorsunuz, tarif eder misiniz?
ben saracoğlunun bitki kürü ve soğanını uygulayıp, tekrar ölçtürücem sonucu da buraya yazıcam kısmetse.
siz de hayıt içip ölçtürünce mutlaka paylaşın olur mu?
Hangisinin ne etkisi oluyor, görmüş oluruz
herkesin kadir gecesi mubarek olsun, insallah bu mubarek gece hepimiz için hayırlara vesile olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?