- 6 Ağustos 2018
- 867
- 465
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mikro tese olacaksın dedilerSperm çıkışı varmı?
mr istemişler bideSperm çıkışı varmı?
toplam değerimiz 5 milyondan 1,25 milyona düşmüşSperm çıkışı varmı?
Tüp bebek olur tabii ki bizim 2 tane sperm bulundu normal çıkışla size neden mikro tese düşünüyorsunuzki bu sayıyatoplam değerimiz 5 milyondan 1,25 milyona düşmüş
biz birşey demek ki.. rapor için eşim üroloji gitti... işte tekrar test, kan tahlili, mr falan istediler. en son da micro tese dediler... bizde anlamadık açıkçasıTüp bebek olur tabii ki bizim 2 tane sperm bulundu normal çıkışla size neden mikro tese düşünüyorsunuzki bu sayıya
Siz merkez değiştirin böyle birşey ilk kez duyuyorum hiç sperm çıkışı olmayan azospermi kişilere mikrotese yapılır çok tuhafşu mr sonucu çıkınca tekrar hocayla konuşacağız
rapor almaya çalışıyoruz ama tese dediler bizde çok şaşırdık. mr sonucları çıksın. hocayla konuşacağız tekrarSiz merkez değiştirin böyle birşey ilk kez duyuyorum hiç sperm çıkışı olmayan azospermi kişilere mikrotese yapılır çok tuhaf
Merhaba Hangi üniversite hastanesi ile görüştünüz kimi önerirsinizkonyada oturuyoruz biz. konyadaki tüp bebek merkezleriyle görüştük hep... üniversite hastanesine karar kıldık. rapor alma durumumuz var ama rapor alamıyoruz hep bir sorun çıkıyor
ilk önce selçuklu tıpa gidiyordum. tüm tahlil , raporlar hazırlandı.. sonra sorunlar çıktı tese ameliyatı falan olabilir dediler. o yüzden orayı bıraktım.Merhaba Hangi üniversite hastanesi ile görüştünüz kimi önerirsiniz
eğer maddi durum sorun olmayacaksa hiç uğraşmayın ünv hastanesiyle aylarca uğraşırsınız prosedür bitmez bir türlü..biz o kadar uğraştık en son ameliyat falan dedikleri için bizim için sorun oluşturabilirdi o yüzden vazgeçtik... sgk raporumuz vardı onu istedik onu da vermediler.. en son özel yaptırdım herşeyi..Merhaba Hangi üniversite hastanesi ile görüştünüz kimi önerirsiniz
İşte biraz maddi problem olduğun İçin özelde yaptıramıyoruz bende zaman kaybetmek istemiyorum o yüzden ünv hastanelerine bakıyorumeğer maddi durum sorun olmayacaksa hiç uğraşmayın ünv hastanesiyle aylarca uğraşırsınız prosedür bitmez bir türlü..biz o kadar uğraştık en son ameliyat falan dedikleri için bizim için sorun oluşturabilirdi o yüzden vazgeçtik... sgk raporumuz vardı onu istedik onu da vermediler.. en son özel yaptırdım herşeyi..