Tup bebek tedavisi gordum 20 yumurta toplanmisti, ne zaman yaptirmaliyim amh iBenım 8.8 cıkmıştı. Bana fazla geldi ama doktor iyi dedi. Ama byle fazla cıkanlara amh testi yapıyorlarmış. Ona gore karar veriliyormuş yumurta sayısına.
Hiç bilmiyorum cnm burdan bi kişi soylemişti bana amh diye birşey oldugunu. Doktprunla konus istersen cnm. Allah şifa versinTup bebek tedavisi gordum 20 yumurta toplanmisti, ne zaman yaptirmaliyim amh i
Cok tesekkur ederim..Hiç bilmiyorum cnm burdan bi kişi soylemişti bana amh diye birşey oldugunu. Doktprunla konus istersen cnm. Allah şifa versin
Canim tedavi sonucu olumsuz tutmadiamh yumurta kalıtesi gösteriyor ee sen zaten tedavi olmaya başlamıssın ,
inşallah pozitf sonuç alırsın hiç birşeye gerek kalmaz
Hayir otu demi cok sagolun..amh testinin herhangi bir gunu yok ama araştırma hast falan yapıyor ,
bizim burda devlet hast yapmıyor özel hast 150, tl istiyor ,
fsh için hayır otu iç günde 1 bardak çok faydasını görürsün inşallahhh
Arkadaslar benim yasim 24 fsh degerim 13 cikti lh da biraz dusuk gecen sene de ayniydi hic degismemis ,, doktor yumurtalik rezervlerinde azalma var dedi korktum fsh onun gostergesi dedi bu deger dusse bile en yuksek degere bakiliyor mus bu durumda olan arkadaslar bu deger duser mi ?
Amh testinin sartlari neler her zaman yapilabiliyor muBenimde fsh 10.1 çıkmıştı çokta üüzülmüştüm doktor hatta tüp bebek bile dedi snra amh testi yaptırdı sonuç gelene kadar 9 doğurdum stres çok yaptım we sonuç gayet normal çıktı boşuna üzüldüğümle kaldım yani
Ewwt istediğin zaman yapılıyo we değişmiyomuş sonuç fsh gibi en garanti testmişAmh testinin sartlari neler her zaman yapilabiliyor mu
Istedigi kadar dussun dediler en yuksek deger gercek deger dediler bana ya bende de var hayit otu ana pek bi gayda etmedi..Canım bende hayıt otu içtim dağ 12.27 sen 9.43 e düştü şimdide tabletini aldım onu kullanıyorum sanada tavsiye ederim ama dr sormadan başlama ben dr sordum ve başladım
Tesekkur ederim..Ewwt istediğin zaman yapılıyo we değişmiyomuş sonuç fsh gibi en garanti testmiş
Rica ederim ne demek inşallah en yakın zamanda hayırlı bir bebişimiz olurTesekkur ederim..
Insaallah ya hep diyorum esim gibi boncuk gozlu bi bebegim olsun cok istiyorum..Rica ederim ne demek inşallah en yakın zamanda hayırlı bir bebişimiz olur
Inşallah olur canm ben bu ay soğan kürü mü dersin süt maydanoz buharımı dersin herşeyi denedimInsaallah ya hep diyorum esim gibi boncuk gozlu bi bebegim olsun cok istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?