- 24 Eylül 2016
- 224
- 35
- 98
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Ya kafaya takmak söyle yani en zor anlarında yanlarında oluyorsun sonra zor zamanı geçince seni unutuyor haklısın değmez boylelerine ya . Sen ne zaman hormon testi vermeye gideceksinBoşver insanları da takma kafaya onlar kafaya takılacak kadar değerli değiller bazen Allah bazı insanlarda kahrından verirmiş
Hadi bakalım ınsallah sonuçlar güzel çıkarYarın arayacam hastaneyi çarşamba muhtemelen canım
Ben bi yakinima evimi açtım tedavi için bebekleri oldu benden sakladilar canım salla geç hak etmiyorlar gerçektenYa kafaya takmak söyle yani en zor anlarında yanlarında oluyorsun sonra zor zamanı geçince seni unutuyor haklısın değmez boylelerine ya . Sen ne zaman hormon testi vermeye gideceksin
of bu daha berbatmış. cidden bir kez daha anladım insanlar nankörBen bi yakinima evimi açtım tedavi için bebekleri oldu benden sakladilar canım salla geç hak etmiyorlar gerçekten
Yerleşme kanaması falan mi diyeceğim ama bilemedim ki test varsa yapsana inşallah bebektir bunları yapanArkadaşlar nerelerdesiz
Bütün belirtileri yaşayacağız diye bir şey yok canım tanıdığım biri ikizlere hamile hiçbir belirti yaşamadı adet belirtisi dışında midesi falan da hiç bulanmadiVücudumda hiç hamilelik belirtileri yok göğüslerim filan normal şişme yok hiç sadece etrafında ki yuvarlak çizgi genişledi sadece bu kadar kusma mide bulanması yok arada adetim gelecek gibi karnım agriyor ağrı girip cikiyor
Haklısın canım insan kötü oluyor negatifi görünce hayırlısı olsun inşallah yaCanim meraklaniyorum ama adetim gelebilir gunum geçmiş değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?