FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Boşver insanları da takma kafaya onlar kafaya takılacak kadar değerli değiller bazen Allah bazı insanlarda kahrından verirmiş

Boşver insanları da takma kafaya onlar kafaya takılacak kadar değerli değiller bazen Allah bazı insanlarda kahrından verirmiş
Ya kafaya takmak söyle yani en zor anlarında yanlarında oluyorsun sonra zor zamanı geçince seni unutuyor haklısın değmez boylelerine ya . Sen ne zaman hormon testi vermeye gideceksin

Ya kafaya takmak söyle yani en zor anlarında yanlarında oluyorsun sonra zor zamanı geçince seni unutuyor haklısın değmez boylelerine ya . Sen ne zaman hormon testi vermeye gideceksin
Ben bi yakinima evimi açtım tedavi için bebekleri oldu benden sakladilar canım salla geç hak etmiyorlar gerçekten

Kızlar acil alarm dün sabah adetim geldi demiştim ya kızlar sabah ki akıntıdan sonra bekledim hiçbirşey gelmedi haa geldi diyorum gidiyorum tuvalete beyaz akıntı bu sabahta öyle sıcak bir akıntı geldi dedim geldi herhalde yine beyaz akıntı ne yapacağını şaşırdım genelde benim önce kahverengi bir akıntı gelir dört beş saat sonra adet kanı gelir bu sefer böyle olmadı sabah karın ağrısıyla uyandım akşamda hem karnım ağrıdı hem kafam ne olur yardım edin

Beyaz akintida adet gelirmiş gibi geliyor adet kanı gelince bir sıcaklık hissedersin ya öyle her defasında akşama kadar geldi dedim bilmiyorum kafayı yiyecem

Test yok canım almayacam da adet tarihini geçer birkaç gün ondan sonra alır yaparım bugün ara ara kremsi şekilde akıntı var kanama değil kahverengi veya pembemsi akıntı adet oldum sandım bilmiyorum kafam allak bullak

Vücudumda hiç hamilelik belirtileri yok göğüslerim filan normal şişme yok hiç sadece etrafında ki yuvarlak çizgi genişledi sadece bu kadar kusma mide bulanması yok arada adetim gelecek gibi karnım agriyor ağrı girip cikiyor

Ben olsam catlarim canım ya inşallah hamilesindir rabbim gönlüne göre versin inşallah ama ben de merak ettim acaba neden öyle oldu yerleşme kanaması da olabilir ama bu

Bütün belirtileri yaşayacağız diye bir şey yok canım tanıdığım biri ikizlere hamile hiçbir belirti yaşamadı adet belirtisi dışında midesi falan da hiç bulanmadi

Dün esimede dedim adet oldum randevu alcam yarın ve kure başlayacam diye bilmiyorum inş.iyice kötüye gitmiyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…