- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 103
- 37
- Konu Sahibi Ay-19aysegul
-
Ya canım belli olmaz ki yumurtalama ne zaman oldu tam bilemeyiz o akıntıya güvenme illa akintinin olduğu gün yumurtan catladi diye bişey yok ama senin çıkar bence bugün zaten 30. Gün değil mi seninAyin 1-2 sinde yumurta aki kıvamında akintim gelmişti yumurtlama zamanım o zamandı sonrasında hiç yumurtlama akıntısı gelmedi canim
Ben dogudayim canım ya türkçe bransim da valla bizde prolaktin fsh msh bırakmıyorlar ki egolari artıyor galiba idareci olunca sallama bi saatten sonra boşverYa sen nerde öğretmensin birde aynı yer çıkıyormusuz ... ne öğretmenisin ya sorma şu idareciler yüzünden benim zaten prolaktin yükseldi eski çalıştığım yerde sıkıntı vardı burdada var
Bende doğudayım beden eğitimi benimdeBen dogudayim canım ya türkçe bransim da valla bizde prolaktin fsh msh bırakmıyorlar ki egolari artıyor galiba idareci olunca sallama bi saatten sonra boşversenin branş ne
İşte o ağrılara akıntıya takılma bilemezsin yumurta çatlamadan bir kaç gün önce hormonlarin etkisi ile akinti ve kasık ağrısı olurmus ama o dönem hemen çatlama olacağı kesin değil daha sonrada catlamis olabilir veya hiç çatlamamış olabilir ya arkadaş sen yarın test yap olmazsan en iyisiYok canım bugün 29 gün yarın 30 canım o zaman yumurtlama gunumdu çokta ağrılar olmuştu hatirlarsan 30 gundeyse eğer 16 gün yumurtlama olması gerek 16 günde benim agrim falan kalmamıştı akintida yoktu
Canim beni bir tek kist olma ihtimali korkutuyor ınsallah Öyle değildir ve sen hamissindieYarında bir gecsinde belki yarın gelecek bilmiyorum ondan sonra bakiyim duruma göre canim esime kalsa pazartesi ye kadar bekle gelmezse pazartesi gün yaparsın diyor bilmiyorum kafam allak bullak kur bu kadar bir ayda hemen etki eder mi diye kendime soru sormaktan alamiyorum hayırlısı bakalim
Korkma öyle birşey yok inan bana bana mayısta demişti ama her ay adet oluyorum sıkıntı yok bugünkü doktor da yumurtalarin gayet iyi dedi kist yok atılmayan yumurta yok dedi hormonlar istw doğru çıkarsa sorun yok ya testler yanlış çıkabilir o rakamlar değişebilir canını sıkma . Hem bak bizim 1.5 yıl sizin 5 ay olmus deneyeli sıkma canını hayatta hersey olacağına varıyor ne yaparsak yapalımBeni de erken menopoz
Canim ne yaptın hastalanmadin demiSevindim düzelmesini sende sikmazsin artık canını ben 28 yaşına kadar en gec 31 gün adet oldum oda korunmayı ilk bıraktığım aydi
Dogrudur nasıl bisey peki kullandığın d vitamini de kullaniyormusunE vitamini ve d vitamini eksikliği gebe kalmayı engellermis.ben 45 kiloyum eşim araştırmış sende eksiktir diye hem kendisi hem de ben kullanıyorum bu iki vitamin çok önemliydi bilmiyorum araştırmalarda e vitamini verilenlerin kısa sürede hamile kaldığı çoğu makalelerde yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?