FSH YÜKSEK OLANLAR BAKIN LÜTFEN !!!!

Arkadaşlar birsey soracağım bugün bir arkadas içime kurt düşürdü dayanamadım bende . Yani adet günüm yarın evde gebelik testi yoktu bende ovulosyon testi yaptim ve ikinci çizgi çıktı silik ama görünüyor . Forumda övülosyon testi ile hamilelik öğrenen varmis ama bilemedim kendimi kaptırmakta istemiyorum ama hamilelik olabilir mi

Off bak bu ay beklentiye güya kendimi sokmayacaktim ama kaptırdım şimdi acaba olabilir mi . O nasıl yapılıyor ki

Yazmam mi elbette yazarım ya içime nasıl bir kurt düştü üzülmekde istemiyorum ama bakalım yarinda olmazsam cmrtesi yaparım gebelik dayanırsam tabi

Kız bugün dediklerimi yapsana inş.guzel sonuçlar çıkacak cumartesi günü de kan testi yaparsın benimde meraklandirdin

Valla suan meraktan duramıyorum en iyisi yarın gebelik testi alayım bakayım netten de dediklerine yazarım gelismeleri

Hayırlısı kuzum üzülme sakın hormon tahlili filan yapcan mi peki bu ay birde bu ay kur filan uygulamış miydin

Arkadaşlar bugun yumurtlama günüm yumurta akı kıvamında akintim geldi ama kasiklarimda belimde ve yumurtalıklarım da adet olacak mısım gibi ağrı hissediyorum bu arada e vitamini ve testere dişli aslan pençesi ni kullanmaya devam ediyorum bundan öncesi nde yumurtlama günümde böyle bir ağrı hiç hissetmemistim bilgisi olan varmı acaba neden olabilir

Canım yumurtalarin büyüyor inşallah. Bu ay beklenen ay olur umarım . E vitamini eksikligin mi var ondan mi kullanıyorsun

Back
X