Sanki benim eşimi anlattin şu anda.ayni şeyler i oda söylüyor. .hep pozitif i çağır olacak olacak de bak olacak diyor inan buna diyor biraz önce. ..inşallah. ..amin
Canim folbiol vitamin zaten ben dhea ve incir kuru yaptom oncesinde 3 ay kullandim folbiol su an da folic plus kullaniyorum
Hayirlisi olsun canim benim vakti gelmemis demekki.adetin kizina uzuldun ya ondan da gecikmis olabilir.onumuzdeki maclara bakcaz artik😊
Canım üzülme hayırlısı buymuş hemen koş kızına sarıl kocamaaaannn ben aylardır yaşıyorum bu hissi günü geçiyor bşliyorum ama yine de bir umut diye düşünüp yıkılıyorum sonra hayırlısı diyip tekrar umuyla bakmamız lazım önümüze sıkma canını ve dua et inşallahh
Canm hayirlisi buymus demek.vakti geince pozitifi de goreceksn insallah.cnm kan testi genelde dogrudur.istisnai durumlar da vardr elbet ama cok ta umutlanmamak gerek.adetim gecikince adet belirtm olmuyor.bazen de kuru bir adet görüyorm yani sanci agri ne dersen var ama adet yok.ne diyim inşallah bir an once adet olursun da bu belirszlikten en azndan kurtulursun.adet olamamak ta insani geriyor.
Elannnn yeni cvp yazabildim hayırlısı bebeğim önümüzdeki aylara bakacağız. ..maalesef ÇOK nadir olmakla birlikte kan testini yanlış çıkmıyor. ..boşver senin bir kızın var çok şükür tatlım...takmamaya çalış kafana ister istemez az da olsa umutlaniyor insan...
Oy oy teşekkür ederim kızlar.Eşim dışında tek bilen sizsiniz ve acaip destek oluyor,motive ediyorsunuz beniKesinlikle hayırlısı buymuş diyorum.İlk öğrendiğimde istem dışı gözümden yaşlar süzüldü olmadık şeyelere çatasım geldi ama sonra benden daha kötü durumda olanları düşündüm.Ben çok küçük yaşta annesiz kaldım kızımın bunu yaşamaması için kendime iyi bakmam lazım dedim kötü kötü düşüncelere kış kış yaptım Tabiki önümüdeki maçlara bakacağız
Eşim ay eşim çok seviyorum ben bu adamı , hiç kıyamazAldı beni karşısına plan program yaptı Öncelikle eski doktorumuza gidecekmişiz,şifaya yani. O da testlerini yaptıracakmış sonra benim için ne yapılması lazımsa onları da yapacakmışız .Başta da ekledi tüp müp ne istiyorsan yapacağız yeterki ağlama :) Ayrıca olmasa da olur kasmaya gerek yok vs. vs. daha bir çok şey :)
Ben de şimdiki yol haritamı çizdim canlar. Gecikmenin sebebi incir kürü sonucu oluşabilecek kist olabilir. Onun için soğan kürüne başlayacağım. Hemen doktora gitmek istemiyorum. Azıcık zaman geçsin zaten gideceğim hem çok yoğunum başımı bile kızıma kaşıtıyorumŞu kürlerim bitsin sonra Türk doktorlarına emanet edeceğim kendimi
Hepiniz Allah'a emanet olun,yanınızdayım,duamdasınız,duanızda olayım emi
Gunaydin erkenci haaaaanim😊
Emoşum arkadaşım sen keşke şu ankaradaki timur beye gidebilsen beni sekreteri aradı öyle umut verici konuştu ki ilaçlarla destekliyoruz falan durumunuz çaresiz değil dedi toplamda da 4000-5000 i falan buluyormuş heyet raporu çıkarıyorlarmış keşke bi ona gitsn kardeşim benm eğer burada olmazsa diğer adımım oradı olucak
Şifada kime gidiceksin canm ben hümeyra hanımdan aldım randevu tüp için sen ?
Ya kızlar ben bu ay boş geçmesin diye doktora gitmiştim 2 tane yumoşum vardı biri 13 biri 17 mm çatlatma iğnesi aldım yine de bugün iğnemin 7. Günü sağ kasığımda batma var acaba diyorum ne biliyim ilte bi umutgebelik yaşayanlar ya da bilenler yardım edebilir mi ?
Merhaba kızlar
ben de aranıza yeni katılıyorum.Başka topiklerde yazıştığım oldu ve en son bu topikte buldum kendimi.Benim fsh sınıra takın dedi doktor. 9-10larda. E2 110 ve 89 çıktı. yani gebelik ihtimalim yok değil ama düşük ihtial dedi doktor.Eşimde de varikosel olduğu için. sanırım tüp bebek yapmaktan başka çaremiz yok.İstanbulda bize önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ya da doktorlar varmı.Bir de bu değerleri nasıl düşürebilirim.Siz neler yaptınız paylaşabilirmisiniz.En azından tüp bebek olumsuz sonuçlanmaz diye düşündüm.Fikirlerinizi bekliyorum
merhaba canıımm :) erken kalkan yol alırmışş :)..
nasılsııın kıızz..
benim de bir arkadaşın arkadaşı tavsiye etmiş kadın başka yerdedenemiş olmamış timur beyde hamile kalmış tüple...arkadaşın gidecekse direk ankaraya gitsiinn...
İğnenin etkisiyle batmalar olabiliyormuş canım. Batmalar orda bir çalışma olduğunu gösterir. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Bu arada çatlatma iğnesini Hümeyra hanım mı verdi ? Ben de ilkten aşılama düşünüyorum süreci tam bilmiyorum.
Merhaba.Hoş geldin arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın temennisiyle bu konuda sana yardımcı olacak arkadaşlar var.Ben çok bilmiyorum tüp bebek konusunu.Kızlar sana yardımcı olacaktır.Gülneva arkadaşımız İstanbul da bir kaç yer önermişti. Değerlerin çok kötü değil .Eşinin de senin de tedavi şansınız var.
Ben incir kürü yaptım,saraçoğlunun önerisi olanı. Adetim gecikti,hamile değilim.Kist vardır diye soğan yapacağım.Ben de iyice araştırıp önce aşılama sonra da tüp bebeğe yöneleceğim,inşallah gerek kalmaz . Hakkımız da hayırlısı, Rabbim beterinden korusun.
Yok canım ben hümeyraya ilk kez gidicem iğneyi buharadan aldım. İyi diyorlar hümeyraya bakalım kendi çocuklarında tüp bebekmiş bizi daha iyi anlar diye düşündüm :) fatma bu hafta izindeymiş hümeyrada çok yoğun 9 hazirana kadar doluydu bakalım hayırlısı inşallah vesilemiz olur şeker
Merhaba kızlar
ben de aranıza yeni katılıyorum.Başka topiklerde yazıştığım oldu ve en son bu topikte buldum kendimi.Benim fsh sınıra takın dedi doktor. 9-10larda. E2 110 ve 89 çıktı. yani gebelik ihtimalim yok değil ama düşük ihtial dedi doktor.Eşimde de varikosel olduğu için. sanırım tüp bebek yapmaktan başka çaremiz yok.İstanbulda bize önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ya da doktorlar varmı.Bir de bu değerleri nasıl düşürebilirim.Siz neler yaptınız paylaşabilirmisiniz.En azından tüp bebek olumsuz sonuçlanmaz diye düşündüm.Fikirlerinizi bekliyorum
Ben gidicem bn :)
Hadi ya demek tüp onunkiler de :)Bilmiyordum. Çok sevindim bence de daha iyi anlar. Boş ver Fatma hanım ı Hümeyra bu durumda en iyisi :) Fatma hanım başlayınca yoğunluğu azalır belki Hümeyra hanımın.Canım beni de haberdar et.İnşallah güzel haberler verirsin bize.
hoşgeldin aramıza tz vakiitte hamiş kalman ümidi ilee...canım ben sana testere dişli aslan pençesini önerrim..benim de yüksekti 14.69 duu 2 aydır içiyorum det olayı tekrar ölçtürecemm..geçen ay hepsi nrmal seviyeye gelmiştiii..
ayy canım kelime azizliğii..bende araştırıyorum daa enim arkadaş dedii bana gidecekse direk ona gitsin demişş.. ben de onu yazacaktım yanlış yazmışııııım..bana da tavsiye ettiler onu...
hoşgeldin aramıza tz vakiitte hamiş kalman ümidi ilee...canım ben sana testere dişli aslan pençesini önerrim..benim de yüksekti 14.69 duu 2 aydır içiyorum det olayı tekrar ölçtürecemm..geçen ay hepsi nrmal seviyeye gelmiştiii..
omega 3 e başladım o da faydalıymış.Ama onu da denerim.bakalım.tşk canım
İnşallah tatlım haziran 12 randevum bakalım hayırlısı inşallahhhhhh olur bu kezzz hepimizin bebişlerii
İnşallah canım. Sen hele bir git,yoğunluğum azalınca ben de peşinden gelirim :) Gelişmeleri,neler yaptığını yazarsan çok sevinirim tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?