fsh yüksek olanlar

Yeni girdi..şimdi 50 yasinda 2 yıldir falan düzensiz oluyor..6 aydir olmuyordu ilaçla oldu..benimkinin nedeni yok maalesef
Fazla duygusalim ondan galiba :)

Emoş bişey sorucam annen 2 yıl düzensiz oldu öyle mi adet olunuyorsa eğer yumurta var demek de mi öyleyse bu menopoz dönemi 3-4 yıl falan sürer o zaman şansımız var yani çok kısıtlı değil zaman gibi benm annem 43 yaşında girmiş yaklaşık 5 yıl düzensiz oldum diyor 10 yıldır da hiç yok artık bu da bize zaman tanımaz mı

2 yıldir duzensz oluyor ama yumurtlamasi azalmıştır tabi..dr 39 yaşından sonra gebe kalmak çok zorlaşır dedi...doğal yoldan gebekkalmak çok zor olur dedi...
ama benim 45 yaşındaki hastam hamile kaldı doğurdu. ..Bu işler hiç belli olmuyor.dr lara göre yumurtlamiyorum bile...2 yıldir böyleyim bende ne durumdayım vaktim var mı bilmiyorum. Ama amh 0.1 den küçük olduğu için durumun çok ümitsiz dedi maalesef...aklım ermiyor artık. ..ama su bir gerçek menopoza giripte hamile kalan cokk kk. ...darisi bize inşallah yagmurcum. ..amin

İnşallah canım inşallah kızıyla doğum yapan kadın duydum bn ümitsiz olmamak lazım Rabbimizden isteyelim o da versin tatlımm aminnnn

İnşallah canım inşallah kızıyla doğum yapan kadın duydum bn ümitsiz olmamak lazım Rabbimizden isteyelim o da versin tatlımm aminnnn

Tabi canım amin Allahım büyük ol derse olur inşallah. ..dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor hayırlısı. ..

arkadasim meraba ben bayadir yazmiyorum..sinavlar varda ona yogunlastim...o arastirma nerde yapiliyormus..ben ankaradayim da...ben de yaptirmistim kromozom testi bisey cikmadi..sebebi belli degil diyorlar bana...

kayinvaldemle ikimiz dr gittik adet olamadik diye 50 yasinda bu arada ..bana bakti yumurta yok ..aona bakti teyze yumurtalarin kiz gibi calisiyor masallah dedi kayinvaldemde biz korunmuyoruz dr hanm dedi...oda dikkat et ozaman bebis olabilir diyo.....allahim gulermisin aglarmisin..insan bi tuaf oluyo boyle seyler duyunca...

Ayy saka gibi ya.bu kadinlar dogustan dogurgan.ama bu kadinlarda da rahim kanseri ve meme kanseri riski cok fazla.

günaydıınnn...kayıvalideNE ÇOCUK OLABİİR DEDİİ OLUR MU OLURR..aALLAH IM SEN EN İYİSİNİ BİLİRSİN........

arkadasim meraba ben bayadir yazmiyorum..sinavlar varda ona yogunlastim...o arastirma nerde yapiliyormus..ben ankaradayim da...ben de yaptirmistim kromozom testi bisey cikmadi..sebebi belli degil diyorlar bana...

Merhaba canım hosgeldin:) malatyadayim ben.birinin tezi mi calismasimi ne varmış istermisiniz dediler bende olur dedim imza falan aldılar. ..nerde olduğunu bilmiyorum. ..imzaladigim kağıda bakayım belki yazar orda canım. ..
kaynana nda çok sansliymis. ..banada yumurta yok dedi . tüp bebek te olmaz dedi
gelecek ay adet olursam eğer kendiliğinden ozaman gel dedi

Emoşum arkadaşım sen keşke şu ankaradaki timur beye gidebilsen beni sekreteri aradı öyle umut verici konuştu ki ilaçlarla destekliyoruz falan durumunuz çaresiz değil dedi toplamda da 4000-5000 i falan buluyormuş heyet raporu çıkarıyorlarmış keşke bi ona gitsn kardeşim benm eğer burada olmazsa diğer adımım oradı olucak

Ayy saka gibi ya.bu kadinlar dogustan dogurgan.ama bu kadinlarda da rahim kanseri ve meme kanseri riski cok fazla.

Ezgim geçen yıldandr hacamat yaptırmak istyorm da esim izin vermiyodu neyse zorla ikna ettim,şifasına çok inanıyorum efendimiz bizzat yaptırmış ve bizlere mutlaka yapmamızı buyurmuş ötesi yok,o kadar çok araştırdım ki nerdeyse kitabını yapacam,sen de yaptrmıstın ya sorum olacak benm ağrı eşiğim cok düşük, acıyor mu?bir de hacamatn günleri var ona uydu mu haccam son soru beline tek mi vurdu?

Son düzenleme:

Yağmur um ben çok istiyorum da esım yok diyo...bakalim kendim adet olunca gidecem inşallah bakalım ne diyecekler. ...işin kötüsü eğer tüp bebek yapmazlarsa rapor veremezlermis arastirma tüp bebeğe karar verirlerse olurmus anca o sartlaymis. ..alırsam raporu ozele gideyim diyorum çok iyi Fethiye Ersan var ona gitmek istiyorum . bekleyip göreceğiz bakalım tatlimm. ..ALLAHIM BIR MUCIZESINI GÖSTERİR INŞALLAH HEPIMIZ ANNE OLURUZ YARABBIM AMIN...

canim oncelikle cok sevindim biliyosunki benim hacamattan sonra yumosum oldu.hic acimiyo tatlim nesterle hafif hafif ciziyo sadece.normalde sirta yapilir fakat ben yumurtalik icin de yap dedim o da kalcama dogru iki yanimada yapti .1 haftaya geciyo izler filan.carsamba sali ve pazar yapilmiyo galiba en iyi pazartesi sonra persembe imis ben persembe yaptirdim.sifa olsun canim.

Evet cnm ben de yumoşunu hacamata bağlıyorum,hatta hacamat konusunu kapatmıştık eşimle kesinlikle yok diyordu dün birden yatmadan önce içime düştü içimden bir ses ezginin yumoşu hacamattan oldu dedi,sabah esime söyledim o da biliyor ki hislerimin beni yanıltmadıgını tamam dedi uzatmadan adetim bitsin yaptıracam bi de yakı vuracam hem modern tıp hem alternatif tıbbı da denilelim şifa nerden gelir bilnmez

Hepsi aynı demek ki bu eşlerin benimki de binlluyor istemiyorum tüp diyo bi oluyo zorla ikna ediyorum Allah ol derse olur zaten diyor olmasa da brnim için sorun yok ben seninle çocuk için evlenmedim diyor ufff ya Rabbim yetişsin darımıza inşallahh

Tabiki canim hacamatin zarari olmaz faydasi olur o cikan igrenc kan zaten vucudumuza hastalik yapiyor.inanirmisin esimde hacamata bagladi yumosu ben hacamat ve dhea ya bagladim.cunku nete dhea mucizesi yaz.31 yasinda bi kadinin yumoslari igneyle gelismiyirmus hep yarim kaliyomus tedaviler ki benimde oyle oldu.sonra dhea deneyelim demisler ve kadinda 1 tane kaliteli yumos olusmus tuple hamile kalmis.biz bilemiyoruz fakat rabbim bazi seyleri vesile kiliyor..sabirli olmali ve elimizden ne geliyosa yapmaliyiz tatlim geriye donup baktigimda sunu da deneseydim keske demek istemiyorum

Ezgi bn dhea aldım da folbiol da kullanıyorum ikisi aynı anda olursa bir sıkıntı olur mu acaba o yüzden bikaç gün kullanıp bıraktım ben aama istiyorum kullanmak öünkü gerçekten işe yarar gibi geliyor sen tek mi kullandın

Sanki benim eşimi anlattin şu anda.ayni şeyler i oda söylüyor. .hep pozitif i çağır olacak olacak de bak olacak diyor inan buna diyor biraz önce. ..inşallah. ..amin

Canim folbiol vitamin zaten ben dhea ve incir kuru yaptom oncesinde 3 ay kullandim folbiol su an da folic plus kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…