fsh yüksek olanlar

Of elanimm yaaaa...normalde ben 8 gün temiz kalıp adet olurum sürekli. ..onun dışında ilk defa 78 gün adet olmadım. ..gitmek istemiyorum eğer adet olursam...gelecek ay giderim...Dr tüp bebek dese bile rapor daha çıkmadığı için esım kabul etmez zaten...o yüzden Bidahaki adetim de giderim elann...Raporda alabilirim ozaman. ..çok dengesizim cokk :)

ii geceler hanımlaarr ..ben bugün akşam adet oldum şimdi 3. gün olarak cumartesi mi oluyoorr ..cumartesi özeller akşama a kadar açık mıı ? teşekkürler...

Çok iyi anlıyorum seni canım. Spiral varken 1 ay boyunca adet oluyordum resmen. Bitiyordu 3 gün sonra sil baştan poffff.Kızımın bezlerini kullanıyordum inanır mısın? Canım bu kadar adet olmanı neye bağlıyor doktorlar? Hem yumurtan yok diyorlar hem de adetlerin bu kadar çok.Benim bildiğim yumurtlamayan insan adet de göremez. bırak yumurtan olmamasını yumurtlamazsan niye bu kadar adet olasın ki ? Sen ovulasyon testi aldın mı hiç ,bir dene bakalım.

Saol canim tesekkur ederim.sinavin ne zaman sinavinda da basarilar dilerim dualarim seninle
sagol canim ..haftaya..ilahiyat okuyorumda aciktan..dersler biraz agir....sizlerle yazismak istiyorum ama ..fasla vakit bulamiyorum...

Hayırlı geceler. Benim gittiklerim öğlene kadar açık oluyor :)

sağolasıınn elaann..yaa tühh pazar günü gitsem olur mu kii..cumartesi saah açık lise sıvanı var orda gözetmenli var öğleye kadar...

Kizlar dogru bildigimiz bir yanlisi ogrendim benim dr dan.hani diyoruz ya yumurta yoksa niye adet oluyorum diye.adetle yumurtlamanin dogrudan ilgisi yokmus.adet kanamasi rahimin ve rahim ic zarinin ostrojenle kalinlasip gebelik olmassa dokulmesiymis.yumurtlama olur ve dollenme olursa yumurta orada yuvarlanip tutunuyor eger olmazsa yumurta karin boslugumuzda kayboluyormus.yani her adet gorusumuz yumurtladigimuz anlamina gelmiyormus.biz zaten cogu zaman yumurtasiz adet oluyoruz.rahim dokuluyo sadece.eger adet olmazsa vucudumuzda ostrojen yok rahim ince ve progestan eksik demekmis

Son düzenleme:

Ha ya işte beyaz bir akıntı koku falan yok bilmiyorum yumurtlamayı hatırlamıyorum iğne vurulduğum için ona dikkat etmedim hayırlısı inşallah

Ha ya işte beyaz bir akıntı koku falan yok bilmiyorum yumurtlamayı hatırlamıyorum iğne vurulduğum için ona dikkat etmedim hayırlısı inşallah

Canim yumosun guzel buyumus hamile olma sansin var insallh.hep beraber kiz😊

Canim yumosun guzel buyumus hamile olma sansin var insallh.hep beraber kiz😊
Ya inşallahhhhhhh ezgim inşallahhhhhhh çünkü ben göz göre göre zaman kaybettim ya o beni yiyip bitiriyor gerçi onda da bir hayır vardır o ayrı da bir de bu ay ortada kaldım resmen şehir dışına gidemem benm doktorum yurt dışına gidiyormuş erzurumun en iyisi oydu diğeri aşırı kalabalık benmki gitti diye özel hastanedeki doktorunda tam bilmiyorum yani inşallahhh Rabbim bubdarıma yetişir canım ya

Erzurumdamisin.ben de uni yi orda okudum.cevrende de cok gelismis bi il yok tatlin ya.neyse insallh bu ay olur da hicbirine gerek kalmaz.kac yillik evlisin canim bayadir ugrasiyoe musun

Erzurumdamisin.ben de uni yi orda okudum.cevrende de cok gelismis bi il yok tatlin ya.neyse insallh bu ay olur da hicbirine gerek kalmaz.kac yillik evlisin canim bayadir ugrasiyoe musun

Evet şekerim doğma büyüme erzurumdayım :) 2 yıllık evliyim hiç korunmadım ama 1 yıldır falan ciddiye aldım tedavi görüyorum daha yeni öğrendim fsh durumumu yani kocaman bir yıl kaybım var

Kızlar ya ben bazen pes ediyor gibi oluyorum ya şu an da yine öyle oldum 1 yıldır o hastane bu doktor yok bu ilaç bu bitki araştır, bul, iç, ye, git her doktora her yerini aç utanmadan, her ay adet döneminr yakın vücudunu dinle deli gibi. Şuramda şu var hamilelik mi buramda bu var hamilelikten mi acaba diye diye kafayı yedim artık ve a bir zaman belki ama sanki birinin ahını almışım gibi süreç çok hızlı ilerliyor bir anda kendimi tüp bebekte buldum vr şansım az olarak nasıl ya en son ihtimale hemen ulaştım ben ve galiba bazen yeeeeettteeeerrrrrr artıkkkkkk diyip her şeyi bırakasım geliyor isyan değil asla sadece kul olarak gücümü kaybediyorum. Ve beni en iyi SİZ anlarsınız bir de YÜCE MEVLAM (

Yağmur canım benim inan bende çok yirandim gücüm kalmadı. ..güçsüz ve yorgunum...sanki bebeğim olsa tüm yüküm gidecek enerjim cogalacaktüm dertlerim hafifleyecek. .gel artık bebeğim ya herkesin bebegine imrenerek bakmaktan tükendim artık. ...GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ YAĞMUR MECBURUZ BUNA AMA NASILLL..😢

canıımm ara ara öle dönemlerden hepimiz geçiyoruz eminn olun..ama ne gelir elden sakin olmaktan başka aşımızın çaresine bakmamzdan başkaaa..ALLAHım yardımcımız olsun hepimiziin.. kızlaarr ben agnucaston diye bişey e başladıım bitkisel hap hayıt ın hap halii ...sabah aakşam da bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum bu ayy dneyeyim dedimm ..

kızlaarr biraz knuyu dağıtayıımm size hafifi bir tatlı tarifi vereyimm benim çook hoşuma gitti dün yaptım genee arkadaşalra götürdüm yedikk..
malzemeler
5 su bardağı un
4 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı nişaşta
1 su bardağı un
1 pket vanilya
1 tatlı kaşığı margarin..

vanilya ve margarin hariç ütün malzemeleri muhallebi kıvamında pişiriyoruz.sürekli karıştırın amaa..ocağı kapatıp vaniya ila margarin i ekleyip mikserle iyice çırpalım..sonra düz su bardaklarını su ile ıslatıp myhallaebiyi dolduralım..sonra soğumaya bırakalım soğuyunca dolapta biraz ekletelim..sonra da bardağın altına vurark çıkartalım silindr şekli çıkıyor. sonra onu göz kararı kselim daire olacakk..sonra da hindistan cevizine bulayıp ortasına fındık koyalım. ben bu kez kakaolu bisküviyi robattan çekip ona buladımm yarısnıı da hindistan cevizine....afiyeet olsun denemenizi tavsiye ederimm..ölçüleri yarıya indirip de yapabilirsiniizz..

Eklentiler

• $10425550_10203834424970189_584987973_n[1].webp
    21 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Himmm denemek lazim ben cok severim biseyler yapmayi ne bunun adi canim

Canim yenilmek yooook lutfen ne olur soyleme bir daha.hicbirimiz istemezdik boyle olmasini ama bunlar imtihan tatlim.kolayca evlat sahibi olanlarin da farkli imtihanlari oluyor.inan bugun 30 yasinda bir yakinim daha yeni cocugu oldu
Bobrek yetmezligi teshisi konmus nakil den baska olmaz demisler.canim onunda 3 cocugu var fakat sagligi yok.biz dertlendikce rabbim korusun sagliktan da oluruz.biz variz tatlim hepimiz ayniyiz.bak sukur ki senin yumurtan oluyor sansin yuksek.ben 8 aydir bombostu canim 1 yumos olsun diye kac gece agladim.rabbime sukur sende 2 tane buyuyor.senin dogal yoldan da olur cocugun umutsuz olma yeter ko

Canim bi de dhea yi dene dr una sor yazarsa al

Emoos nasilsin su ara ebesinin dedigi rahim tersligi nasil bisey ki.2 yil once dra gitmistim rahim agzin arkaya donuk demisti.genetik anneden gelir demisti.ya su anneden hic mi hayirli bisey gelmemis bana .menopoz gelmis bu gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…