Şüphelensin,deneyimlemiş olurum.Bakalım iyi doktormuymuş :) Her şeyi soracağım.yumurtam var mı nedir ne değiidir :) Kendiliğinden adet olunca gidecektin ya doktora iyi olmuş işte. Boş ver canım adet olmak gibisi yok. Önce tıbbı tüketelim sonra ara ebesi
ii geceler hanımlaarr ..ben bugün akşam adet oldum şimdi 3. gün olarak cumartesi mi oluyoorr ..cumartesi özeller akşama a kadar açık mıı ? teşekkürler...
Of elanimm yaaaa...normalde ben 8 gün temiz kalıp adet olurum sürekli. ..onun dışında ilk defa 78 gün adet olmadım. ..gitmek istemiyorum eğer adet olursam...gelecek ay giderim...Dr tüp bebek dese bile rapor daha çıkmadığı için esım kabul etmez zaten...o yüzden Bidahaki adetim de giderim elann...Raporda alabilirim ozaman. ..çok dengesizim cokk :)
sagol canim ..haftaya..ilahiyat okuyorumda aciktan..dersler biraz agir....sizlerle yazismak istiyorum ama ..fasla vakit bulamiyorum...Saol canim tesekkur ederim.sinavin ne zaman sinavinda da basarilar dilerim dualarim seninle
Hayırlı geceler. Benim gittiklerim öğlene kadar açık oluyor :)
Yurmutlamanın geçtiğine emin misin ? :) Ben hesapladığım yumurtlama zamanında olmamıştım ilk gebeliğimde. Bazen kadınlar adet döneminin hemen öncesi veya hemen sonrası yumurtlma olabiliyormuş. Ben aslında yumurtlama dönemindeki akıntıya mı benziyor diye sormuştum :) İnşallah bebiştir,umudumuz o olsun ama çıkmayınca da yıkılmak,karamsarlığa kapılmak yok :)
Ha ya işte beyaz bir akıntı koku falan yok bilmiyorum yumurtlamayı hatırlamıyorum iğne vurulduğum için ona dikkat etmedim hayırlısı inşallah
Ya inşallahhhhhhh ezgim inşallahhhhhhh çünkü ben göz göre göre zaman kaybettim ya o beni yiyip bitiriyor gerçi onda da bir hayır vardır o ayrı da bir de bu ay ortada kaldım resmen şehir dışına gidemem benm doktorum yurt dışına gidiyormuş erzurumun en iyisi oydu diğeri aşırı kalabalık benmki gitti diye özel hastanedeki doktorunda tam bilmiyorum yani inşallahhh Rabbim bubdarıma yetişir canım yaCanim yumosun guzel buyumus hamile olma sansin var insallh.hep beraber kiz😊
Ya inşallahhhhhhh ezgim inşallahhhhhhh çünkü ben göz göre göre zaman kaybettim ya o beni yiyip bitiriyor gerçi onda da bir hayır vardır o ayrı da bir de bu ay ortada kaldım resmen şehir dışına gidemem benm doktorum yurt dışına gidiyormuş erzurumun en iyisi oydu diğeri aşırı kalabalık benmki gitti diye özel hastanedeki doktorunda tam bilmiyorum yani inşallahhh Rabbim bubdarıma yetişir canım ya
Erzurumdamisin.ben de uni yi orda okudum.cevrende de cok gelismis bi il yok tatlin ya.neyse insallh bu ay olur da hicbirine gerek kalmaz.kac yillik evlisin canim bayadir ugrasiyoe musun
Kızlar ya ben bazen pes ediyor gibi oluyorum ya şu an da yine öyle oldum 1 yıldır o hastane bu doktor yok bu ilaç bu bitki araştır, bul, iç, ye, git her doktora her yerini aç utanmadan, her ay adet döneminr yakın vücudunu dinle deli gibi. Şuramda şu var hamilelik mi buramda bu var hamilelikten mi acaba diye diye kafayı yedim artık ve a bir zaman belki ama sanki birinin ahını almışım gibi süreç çok hızlı ilerliyor bir anda kendimi tüp bebekte buldum vr şansım az olarak nasıl ya en son ihtimale hemen ulaştım ben ve galiba bazen yeeeeettteeeerrrrrr artıkkkkkk diyip her şeyi bırakasım geliyor isyan değil asla sadece kul olarak gücümü kaybediyorum. Ve beni en iyi SİZ anlarsınız bir de YÜCE MEVLAM(
Kızlar ya ben bazen pes ediyor gibi oluyorum ya şu an da yine öyle oldum 1 yıldır o hastane bu doktor yok bu ilaç bu bitki araştır, bul, iç, ye, git her doktora her yerini aç utanmadan, her ay adet döneminr yakın vücudunu dinle deli gibi. Şuramda şu var hamilelik mi buramda bu var hamilelikten mi acaba diye diye kafayı yedim artık ve a bir zaman belki ama sanki birinin ahını almışım gibi süreç çok hızlı ilerliyor bir anda kendimi tüp bebekte buldum vr şansım az olarak nasıl ya en son ihtimale hemen ulaştım ben ve galiba bazen yeeeeettteeeerrrrrr artıkkkkkk diyip her şeyi bırakasım geliyor isyan değil asla sadece kul olarak gücümü kaybediyorum. Ve beni en iyi SİZ anlarsınız bir de YÜCE MEVLAM(
kızlaarr biraz knuyu dağıtayıımm size hafifi bir tatlı tarifi vereyimm benim çook hoşuma gitti dün yaptım genee arkadaşalra götürdüm yedikk..
malzemeler
5 su bardağı un
4 yemek kaşığı un
4 yemek kaşığı nişaşta
1 su bardağı un
1 pket vanilya
1 tatlı kaşığı margarin..
vanilya ve margarin hariç ütün malzemeleri muhallebi kıvamında pişiriyoruz.sürekli karıştırın amaa..ocağı kapatıp vaniya ila margarin i ekleyip mikserle iyice çırpalım..sonra düz su bardaklarını su ile ıslatıp myhallaebiyi dolduralım..sonra soğumaya bırakalım soğuyunca dolapta biraz ekletelim..sonra da bardağın altına vurark çıkartalım silindr şekli çıkıyor. sonra onu göz kararı kselim daire olacakk..sonra da hindistan cevizine bulayıp ortasına fındık koyalım. ben bu kez kakaolu bisküviyi robattan çekip ona buladımm yarısnıı da hindistan cevizine....afiyeet olsun denemenizi tavsiye ederimm..ölçüleri yarıya indirip de yapabilirsiniizz..
canıımm ara ara öle dönemlerden hepimiz geçiyoruz eminn olun..ama ne gelir elden sakin olmaktan başka aşımızın çaresine bakmamzdan başkaaa..ALLAHım yardımcımız olsun hepimiziin.. kızlaarr ben agnucaston diye bişey e başladıım bitkisel hap hayıt ın hap halii ...sabah aakşam da bal tarçın çörek otu karışımı yiyorum bu ayy dneyeyim dedimm ..
Yağmur canım benim inan bende çok yirandim gücüm kalmadı. ..güçsüz ve yorgunum...sanki bebeğim olsa tüm yüküm gidecek enerjim cogalacaktüm dertlerim hafifleyecek. .gel artık bebeğim ya herkesin bebegine imrenerek bakmaktan tükendim artık. ...GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ YAĞMUR MECBURUZ BUNA AMA NASILLL..😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?