Canim o haller bende dhea dan once de vardi bende yan etkisi olmadi.ama su cyclo ilaci varya o da beni fena yapiyordu.canim dhea nin yan etkileri uzun vadede ortaya cikiyormus.seninki psikolojiktir belki
KZILAR BUGÜN ADETİN 3. GÜNÜ hormon testi yaptırdım
fsh 7.4
e2 39
lh 2.69
tsh 3.35
prl 42.65
bende süt hormnu 2 ay öncesindede yüksekti geçen ay normal çıkmıştıı doktor erken menopoz yookk ilaç vermeyecemm eşin test yaptırsın ona göre dediii.. prl yi sabah aç karnına ölçtürmek gerekiyor diye okumuştum onu dediimm dedii etkisi olurr ona takılmayalım zaten çok yüksek değil ir ilaç kullanmıştın vermeyecem eşinin sonucu ile gel dedii..hayırlısı bakalım...
Ezgimcimmmmm 5 gün kaldı inşallahh kız bebişine inşallahhh nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
Bişey sorucam bu progestan var ya ilaç bildiğim kadarıyla eğer bebek varsa onu tutuyor yoksa da adeti getiriyor doğru mu acaba bi fikri olan var mııııı ??
günaydıınn canımm evet sende erkencisin bugüün..ben hep erkenciyim de bugün sınav görevi var o yüzden kalktıım.. evet evet sen demiştin netten görmüştüüm de benim eşim netten okudum buldum deseem töbe razı olmaazz bi kılıfına uydurmam lazıımm iştee..
ezgii kızz randevu alıp da gittin demi bir de fiyat ne kadardıı adetten temizlenince mi gitmek gerekiyoooorr....yoksa herhangi bir zaman mı....
hee ya be pek uyuyamıyorum buün sınav görevim var da o yüzden kalktım ama zte pek yatamam..ayy canım yazıp da silmişimm eşim razı lmaz öle hemenn ona netten kudum hacamat ı desemm töbee razı olmazz ..burayı örnek verecemm aaartık kılıfına uyduracammm ..ezginin gittiği yer bana yakın ancak orası uyaarr...hayırlısı bakalım....
canım şifa olsun inşALALHH YARASINN .....BEBİŞ OLSUN.....
KZILAR BUGÜN ADETİN 3. GÜNÜ hormon testi yaptırdım
fsh 7.4
e2 39
lh 2.69
tsh 3.35
prl 42.65
bende süt hormnu 2 ay öncesindede yüksekti geçen ay normal çıkmıştıı doktor erken menopoz yookk ilaç vermeyecemm eşin test yaptırsın ona göre dediii.. prl yi sabah aç karnına ölçtürmek gerekiyor diye okumuştum onu dediimm dedii etkisi olurr ona takılmayalım zaten çok yüksek değil ir ilaç kullanmıştın vermeyecem eşinin sonucu ile gel dedii..hayırlısı bakalım...
Canım bemim maşallahh çok iyi hormonların fsh yüksek değil oh ya iyi bakalım inşallah iyi olur sonu da tüp mü yapıcak bapıcak peki
Canim bir de esinin sonucunu ne yapacak asilama icin mi.tatlim ultrasondan da baktirsaydin .esin sperm analizini yaptirsin sorun onda ise bosuna ilac yuklenme
Evet canim randevu aliyosun.cok degildi 50 lira vermistik.adet olmaman lazim tatlim .pazartesi gunu yaptirin kuzum daha yararliymis.biz persembe yaptirmistik tatildi o gun.giderseniz bir de harikalar diyarini gezin.biz hacamattan cikip oraya gitmistik guzel bi gundu.yalniz hacamattan sonra 15 gun diyet var et urunleri sut urunleri tuketmek yasak o biraz zor oluyor
Ayy ne biliyim kuzum ya hic belirtim filan yok.sadece bugun gece 5 gibi bir anda adet sancisi oldu oyle korktum ki yagmurum adet oldum diye lavaboya gittim hemen sukur yokmus.tabi her adette hayal kirikligi yasadigim icin ister istemez korktum.kuzum ben elimden geleni yaptim artik bundan sonrasi rabbimin ol derse olacak
Canim ilacin adi progestan demi.bana asilamadan sonra vermisti dr bebegin tutunmasi icin
sağool canım beniimm..enim mart aynDA 14..69 ÇIKMIŞTI BU DOKTOR diğer ay ölçelim yüksekse aşılama ya da tüp önerecem demiştii..ende ona i daha gitmemiştimm başka doktor a gitmiştimm onda da yüksek çıkmadı çook şükürr..hafta sonu diye mecbur özeldeki doktoruma gitmem gerektii vala eşini sonucu ile gel dedii şimdi sana fazla ilaç vermek istemiyorum dedii ..bu hafta içinde versin de tekrar gideceemm bendee..ne diyecekk bakalıııımm..
tamma canım ben benimkini ikna edeyiimm baştaa bu huylarını hiiç sevmiyoruuum eşiminn ..hoş ben tek giderim bulurum ama tek başıma yollamaz benimle de gelmezz ..doktor tavsiyesi diyecem buyük ihtimall....ezgiimm bizim araba yokkkii harikalardiyarı yakın mı oraya birde kolay yerde mi kızz otogardan sonraa artık sorup bulacazz....
Evet tatlım aynen öyle tedbirimizi alıp tevekkülü Allahımıza bırakıcaz inşallah. Adetten korkma sakın dinleme kendini çünkü biz normalde de sıkıntılı adet oluyoruz da :))) inş bebiş olduğu için adet olmicannnn aminnn
Peki düşmesi için ilaç ya da bitki falan bişey kullandın mı tatlım kendiliğinden mi düşmüş yoksa
Canim cok yakin degil klinik carsida zaten de.harikalar diyari biraz dis tarafinda araba alinca gezersiniz artik kuzum ...canim otogardan tramvaya bineceksiniz duvenonunde inip oradan sorun merkezde zatem
ben fsh için testere dişli aslan peçesii içmiştimm o etki etmişşş ....
prl için de dostineks ullanmıştıım.....
hee tamam o zaman inşALALH araba alınca gideriiizz..düvenönünü iliyorum zaten otoüslei servisi ile merkeze kadar gidiyoruz sonrasını uluruz o vakit..teşekkür ettimm ezgiiimm......
Ben de hayıt içiyorum her gün 2 bardak 10 gün falan da Aslan pençesi içtim. Kızlar bir de nette civan perçemi ve çoban çantası otları çaylarının yumurta sayısını artırdığı yazıyor denecekti fayda var bitkisel sonuçta alıcım ben hepsinden karıştırır içerim midem çöp kutusu oldu artık zaten
canım bende hayıt hapı içiyorum agnucastooon diye.. yeni bşladım birde ba tarçın çörekotu yiyorum..hayırlısı bakalım ben kendme bunları seçtim umutla iÇyorum içiyorum.....şifa olur hepimize inşALALH.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?