fsh yüksek olanlar

Kızlar bugün iğnenin 12. Günü kan verdim dayanamadım ve donuç kocaman bir negatif 2,67 çıktı ( umutlanmasa da insan yine de bi tuhaf oluyor öylesine alıştım ki negatif kanlara testlere Rabbim görüyor (

Yagmur canim rahim filmini cektirdin mi canim.uzulme pozitifi de goreceksin sen demedi deme

Kızlar bugün iğnenin 12. Günü kan verdim dayanamadım ve donuç kocaman bir negatif 2,67 çıktı ( umutlanmasa da insan yine de bi tuhaf oluyor öylesine alıştım ki negatif kanlara testlere Rabbim görüyor (

Tatlim vakti gelmemis demek ki.uzulme mucadeleye devam.kac yildr istyorsun yas kac ?

Kizlar bu arada aksamlari tv karsisnda uzanirken alt karnimizn ustune sicak su torbasi koyalm.rahim severmis sicagi.yumurtalar daha iyi calisp gelisrmis sicakta.annem hep derdi ayagini karnini belini sicak tut.hic dinlemedm yalnz dikkat torbaya kaynar su koymayin ve agzina kadar degil yarisina kadar doldurun.bu konuda sabikaliyim.abimin henuz iki aylik esinin adet sancisi tutmustu.ben de iyilik olsun diye dur dedim sicak su torbasna su koyiyimm karnina koysn sancisina iyi gelir.iyice etki etsin diye suyu iyice kaynattmm agzina kadar da doldurdum.ya ben de hep oyle kullanirdim bisey olmamsti.neyse taze gelin yengeme verdim torbayi kizcagza da diyorm ki tam da karninin ustune koy elbisenin altndan.5 dk sonra ciglik cigliga bagrdi.torba yirtilmis butun su oldgu gibi dokulmustu karnina bikini bolgesine 2.derece yanik olustu haftalarca tedavi..yara icinde kalmisti taze gelin..abimin ulan daha yeni almistm sevdicegimi neyim var yok yaktin :) bakisi daa cabasiydi.kotu gorumce yeni gelini yakti oldu.aman ha dikkat edin.bu felaketten sonra kullanma klavuzunu okumayi akil edebildim ne cahillik(

Yagmur canim rahim filmini cektirdin mi canim.uzulme pozitifi de goreceksin sen demedi deme

Tatlım hesteroskopi olfum ben rahim şekli duvar kalınlığı tüpler falan hepsi normal çok şükür benm tek derdim fsh ((( inşallahhhhh canm inşallahhhh pozitifi de görürümm

Canm yaş 29 1 uoldır istiyorum ama 2 yıllık evliyim ama biliyosun fsh yaşa ve yıla bakmıyorrr
Tatlm evet fsh yasa bakmaz ama cok degskendr bilirsin.soyle birsey var yasimiz avantajdr ne olursa olsun.yumurtamz az olabilir.ama bizm bir yumurtamz 50 yasndaki bir kadinin 10 yumurtasina bedeldir daha kalitelidr.bunu gecen tv de bi dr soylemisti

Tatlım hesteroskopi olfum ben rahim şekli duvar kalınlığı tüpler falan hepsi normal çok şükür benm tek derdim fsh ((( inşallahhhhh canm inşallahhhh pozitifi de görürümm

Hmmm fsh yi bosver yumurtan var..pek8 esinin degerleri nasil bunu da teyit edersen dogal yoldan olmamasi icin bi sebep yok

Tatlm evet fsh yasa bakmaz ama cok degskendr bilirsin.soyle birsey var yasimiz avantajdr ne olursa olsun.yumurtamz az olabilir.ama bizm bir yumurtamz 50 yasndaki bir kadinin 10 yumurtasina bedeldir daha kalitelidr.bunu gecen tv de bi dr soylemisti

Evet canim cok haklisin mesela dr benim yumurtama hmmm demekki iyi bir oositmis dedi.sukur yasimiz genc.bakal8m hayirlisi

günaydıın hanımlaaarrr EZGİİMM ARTIK UYYAMIYOSUN CANIMMM BENMM inşALAHH GÜZL HEBERİNİ BEKLİYORUZ DUALARMIZI SENİNLEE.............

günaydıın hanımlaaarrr EZGİİMM ARTIK UYYAMIYOSUN CANIMMM BENMM inşALAHH GÜZL HEBERİNİ BEKLİYORUZ DUALARMIZI SENİNLEE.............

Evet canim sabah 4.30dan beri zombi gibiyim.adet agrisini takriben uyandim.gunaydin gunun guzel olsun

ezgim inşLLAH HAMİLELİK BELİRTİSİDİRR..
cümlemizin günü güzel olsun canımcım.

evet kızlarr RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN SAFFAT SÜRESİ 100.AYET..

Cuma gunu gelsin artiiiiik belirsizlikten kontak oldum iyce😊

Hmmm fsh yi bosver yumurtan var..pek8 esinin degerleri nasil bunu da teyit edersen dogal yoldan olmamasi icin bi sebep yok

Canım eşimde sıkıntı yok normal çıktı onun sonucu ama bana doktor dedi ki tüpte bile şansın çok az normal nasıl olucak ki ( adet olsam bi başlicak asıl maraton benim için en iyi adet söktürücü hangisi kızlarr

Tarlusal var canim
.duphaston var ikisinden birini sec

Kızlarrr kardeşlerim geçen adetimde yaptırdığım hormon testimi size yazıcam bi yorumlar mısınız ? Estradiol: 26 progest:0,99 fsh: 14,99 lh: 6,29 tsh : 1,54

Kızlarrr kardeşlerim geçen adetimde yaptırdığım hormon testimi size yazıcam bi yorumlar mısınız ? Estradiol: 26 progest:0,99 fsh: 14,99 lh: 6,29 tsh : 1,54

Canim bak sen cok takinti yapmissin.bak fsh 30 olan kadin 2.cocugunu dogurdu.yumurtan oldugu surece sansin var.senin dr nasilmis anlamadim ben.fsh 30 olan kadin hamile kaldiginda follikul bile yokmus o dra gitme.birazda umutlu ol tamam bizde zaman zamn umutsuz oluyoruz ama sen bi dr dedi diye bana tup olmaz diyosun bana tek yumurtayla yapiyolarsa sana da yaparlar takma artik

Ab bi takmasam takmasam ( şimdi bir de rahim mantarı enfeksiyonu çıktı başıma ( hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…