Hayitla adet gorursun tatlim.balim sen dr a niye gittin asilama icin mi adet olmuyorum diye mi.asilamayi bu suratsiza yaptirmiycan demi.canim adetin olunca 1.gun bi dra git o ilac verir klomen femera vs 5 gun kullanip tekrar gidiuosun e2 olcturceksin.yumosun buyuduyse catlatip asilama yaptircaksin.tatlim bu tur drlardan hayir gelmez bizi anlayacak drlara ihtiyacimiz var sifadaki iyiyse ona git
Elannn rahim filmini cektirmeden sakin asilama yaptirma.diyeceksin ben dogum yaptim aciktir diye belli olmuyo kuzum hem rahim filmi bazi tikanikliklari aciyo.bebisim tutmazsa ilk isim rahim filmi...tupler kapali ise asilamayla basari sansin yok tatlim.anestezi ile 10 dkcij yaptiriver
evlat icin dua canlar
ben aslan pençesini 2 ay içtim 1 ay iç 1 haafta ara sınra tekrar bir ay ..sabah kahvaltıdan akşam da yemekten 2 saat sonra ılık olacak şekilde içiyosun..
ben adet bitiminde başlamıştım....
çok sağol canım iki gündür içiyorum bende adetime 3 gün kaldı . içmeyem öyleyse. bilgin için çok çok sağol :*
ezgiii canım nasılsın bakalım...biraz sakin ol lütfen hayırlısı ile olacak inşallah..
Bak bu resimdeki gibi olacak inşallah..sen bizim umudumuzsub tatlım moralini yüksek tut..
Canım bak sağlıkçı tüp bebek yaptırdı bir tanıdığım ikiz olacak inşallah..daha 1,5 aylık falan..
Diyoki adet sancısı gibi ağrı oluyor kasık bel ağrısı oluyor normal dedi.
Bu belirtiler tüp bebekle ilgiliymiş tutp tutmayacagı ile ilgisi yokmuş..aynı şeyler ondada olmuş..
Maydonoz yemeyecekmişsin..düşüğe sebep oluyormuş..onun dışında ben hep negatif düşünmüştüm tutmazsa hayırlısı demiştim
ama tuttu diyor..içini ferah tut..hayırlısı olsun inşallah..
Saol emos ama o kadin igneyle hormon aldigi icin bu belirtiler olmustur ben hprmon filan almadim hatirlarsan.ben adet olurum diye telas yapiyorum asilamada boyle olmustu adet olmustum sabir edoyorum ne yapyim hayirlisi kismette vasa olur.maydononz yemiyorum bol ananas yiyorum hayirlisi
ne demek canım şifa olsuunn ben adet bitiminde başlamıştım tam bir ay içip sonra 1 hafta ara verip tekrar başlamıştım..CANIM bir bardaktan birz fazla suyu kaynatıyosun sonra için e göz kararıı atıyodum ben aslan pençesini ..ağzı kapalı 5 dakika kısık ateste kaynat .. ılıyınca içç ağzı kapalı sekilde ılmaya bırak.....
Dün bir sürü şey aldık ,eşim ayrı ben ayrı. Aslanpençesi ,civanperçemi ,melisa ,papatya ,arı sütü polen bal karışımı,aspirin ,solgarın multivitamini,safran.Aklıma gelenler :) Hayıt ve adaçayı vardı zaten. Hepsine dün itibariyle başladım ,kendime bir diyet listesi yaptım,hayvansal gıdaların olmadığı,sebzenin çok olduğu bir liste.
Ama otları kullanmaktan vazgeçtim kızlar. Eşim dünden beri yapma etme gerek yok dedi durdu,güvenmiyorum ben testlere diyor. Arkadaşımla konuştum bugün neredeyse her ay adetim gecikti dedi,her ay test yapmış idrar kan tahlili . Hep hüsran hep hüsran.Gittiği doktorlar hemen hormona alalım demişler o istememiş çünkü kardeşine bir sürü test yapmışlar hep kafasını karıştırmışlar,bir sürü ilaç kullanmış sonra kendiliğinden hamile kalmış.Neyse çok uzatmayım arkadaşım söktürü kullanma dedi ,kafanı boşalt işlerine yoğunlaş bak gör ne olacak dedi. Hee bir de doktora falan gitme dedi. O neredeyse her ay gitmiş ve her biri ayrı şey söylemiş kardeşini aramış ne yapim diye o da doktora gitme her şey yoluna girer demiş. Gerçekten de doktora gitmeyi bırakmış 2 ay sonra hamile kalmış,şimdi 4 aylık kızı olacak hayırlısıyla. 8 ay boyunca gitmedikleri doktor kalmamış.Hep kafamdaydı diyor,stresi bıraktım hatta adet tarihimi bile unuttum dedi. Ne zaman unuttu, o zaman hamile kaldı.
Sözün özü bacılarım, ben de otu motu bırakıyorum,adetim gelirse gelsin gelmezse de kendi bilir :) Sadece arı sütü poleni bal karışımını yiyeceğim,solgarın multivitaminini kullanacağım,diyetimi yapacağım bir de sporumu, gerisini Rabbim'e havale edeceğim :)
Cuma gunu gelsin artiiiiik belirsizlikten kontak oldum iyce😊
tamam canım benim çok çok sağol. şifa buluruz inşallah . senin nasıl hormonların düzelme oldu mu kullandıktan sonra
Tatlm bence otlari kullan.fakat hepsini bir arada kullanma.mesela bu ay bir tanesini kullan.en azndan corek otu bal tarcn karisimini sabah aksam al.biliyorsn tam bir mucize karisim bu.tabi sana diyorm da ben kullanyor muyum acaba.yok! Maalesf baldan tiksiniyorm yutamiyorm.aslnda gecen yil bir macun yapmisti bi teyze bana.iyi gelmisti epey.ilacsz adet olmustm fsh dusmustu.fakat iradesz ve duzensz biri olarak kullnmayi biraktim.o kadar ot cop yedim ust uste midem bulandi bi anda ve kestim.kullanirm dersen tarifini veririm yaparsn cnm.evet dr a gitmeme konusunda sana cok katiliyorum.ben dr a gitmeyi birakmistm hatta fsh yuksekti.hic ilac almadim.bitkisel kurlerle hamile kalmistim.fakat simdi pek hulkum yok gibi.bir de ilerde keske dememk icin iyi bir dr a gideym de kontrolunde olaym dedim.insanlarn sorularndan biktim artk bizim dogu bolgesi boyle.bi kizim var elhamdullah ama hic yokmus gibi aciyarak bakiyolar her gordklernde dua etmeleri filan..inan ettkleri dua bile agir geliyo insana.yani toplum baskisi olmasa unutacam problemimi valla...
Iyi cnm bu karismlari duzenli kullnrsan insallh faysasi olucak, guzel bir recete olmus.benm macunu yazayim hepsinden 50 gr ve hepsi toz olacak sekilde; corekotu, zencefil, karanfil, tarcin, kekik, nane, zerdecal,keten tohumu, hayit tohumu.bunlarin hepsi pekmez ya da hakiki balla karistrilir miktarini hatrlamyorm goz karari koyarsn macun olacak sekilde.biraz da hakiki zeytinyagi.iyice karstrmk lazim.sabah aksam ac karna bir yemek kasigi yenir.ben de mi yine baslasam istahim acildi :)Bal çörek otunu yiyorum zaten canım
Sadece diğerlerini hayiti civanpercemini aslan pencesini adacayini kullanmayacagim. Dedigim gibi sabahları arı sütü polen bal karışımından bir kaşık sonra kahvaltıda çörek otu bal tarçın.
Ben şunu farkettim canım bunları yedikten sonra beklenti içine giriyorum. Gününde gelen adetim bile afalladi :) onun için bir süre unutacagim Eskişehir e gidince daha çok üstüne duserim çocukla zor oluyor.
Bos ver canım sen de kimseyi takma. Macunun tarifini yazarsan sevinirim canım bitki çayları 1gunde midemi bozdu :)
Canim merhaba.sizi asla terketmem olurmu hic siz benim can dostlarimsiniz.farrahcigim insallh hislerin dogru cikar ya pozitifi gorsem de inanamam sanirim mucize gibi benim icin.Ezgicim seni cok iyi anliyorm beklemek cok zor sabir isi gercekten.az kaldi ama inan biz de senin gibi heyecanla test sonucunu bekliyorz.ha pazarligimizi yapalim sonucun pozitif cikarsa ki ben cok inaniyorm pozitf cikacagina bizi terketmek yok.tamam gebelik forumuna da gir ama bizi unutma arada gir hatirimizi sor ozleriz seni :) ha bu arada bence kizin olacak.icime doguyor.ismini de birlikte koyacaz insallh...
Insallh cnm. allahin mucizesi coktur neden olmasin.dualarmz seninle...Canim merhaba.sizi asla terketmem olurmu hic siz benim can dostlarimsiniz.farrahcigim insallh hislerin dogru cikar ya pozitifi gorsem de inanamam sanirim mucize gibi benim icin.
Iyi cnm bu karismlari duzenli kullnrsan insallh faysasi olucak, guzel bir recete olmus.benm macunu yazayim hepsinden 50 gr ve hepsi toz olacak sekilde; corekotu, zencefil, karanfil, tarcin, kekik, nane, zerdecal,keten tohumu, hayit tohumu.bunlarin hepsi pekmez ya da hakiki balla karistrilir miktarini hatrlamyorm goz karari koyarsn macun olacak sekilde.biraz da hakiki zeytinyagi.iyice karstrmk lazim.sabah aksam ac karna bir yemek kasigi yenir.ben de mi yine baslasam istahim acildi :)
Gunaydin kizlar gununuz guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?