fsh yüksek olanlar

Can8mmm ozlettin kendini .benim anlamadigim bi nokta var kesenin icinde kist mi var bebis yok mu daha seninki gec dollenme oldugundan kalbini 8.haftada filan duyarsin tatlim.elann ne olur daha aciklayici bi dr bul kendine valla okurken benim icim bayildi

Cok iyi yapmissin emosum yarin bi baktir follikul olduysa rica et yazsin .klomenle buyur bence benimki o kadar igneyle buyumedi klomenle buyudu.

Hosgeldin kuzum hayirli ramazanlar.ozlettin walla.ayy elann o ne doktor oyle agzina carpasm geldi walla :) ne oldgunu anlamamis sallamis gibi.korkma ya bu doktorlar şom agizli zaten hayirli bisey diyeni azdir.yine kendmden ornk vericem ilk ultrasonda kist var bebegine baglnma duser dedi.yok tutmadi sukur.4.aya kadar yuzde 99 erkektr dedi.ben cok uzlmstm kiz istyordm esim pek havalndi tabi biz de mavili hazrlklara basladk.baska dr a gittm kiz dedi kesin.ben yine ne hikmetse ona gidyorm sonra dedi ki 5.ayda suyun cok azalms cok zararli.baska dr a gittm yok oyle bisey dedi.ben yine salak gibi ilk dr a gitmeye devam edyorm tabi.doguma yakin dedi ki yuzde 99 kalbinde ciddi sorun var bebegn dedi.baska dr a gittm yine yok oyle bisey saglikli dedi.benim burnum cijcija tabi yine doguma ona gittm.dogumu anlatmiyorm bile felaket gecrdim.neyse dogum bitti dikisler icin yine ona gittm ay senin cok carpintn var kalbin sorunlu dedi.ekolar tahliller filan yaptk yok bisey gayet iyiym.bebek bitti bana sardi yani :) aradan bir yil gecti kizim bebek arabasnda onla karslastk kizima bakarak aaaa dogdu mu dedi buyur burdan yak :)

nasil yani kendi yaptigi sezeryani hatirlamadigi gibi dogdu mu diye mi sordu.valla cok ilginc asil sorun sen niye israrla ona gittin tatlim ya .ben karar aldim zaten moralimi bozan drlara daha da ugramiyorum ortada kesin bi sorun varsa soylenmeli ama kem kum edip s3nin canini siklyorsa bence hic gitmeyeceksin o dr a

Evet cnm aynen oyle dedi.ne salakmis dedim arkasindan :) sorun kaynimdi.kendsnin doktor arkadasydi ve cok iyidr dedi.israrla gittik.ustelk bu muhterem dr bashekimdi.bir tek bana bakiyordu.ozel ilgi hosumuza mi gitti ne bir de kaynima ayip olmasin diye gittim hep :) simdi ki aklm olsa hic dnlemezdm dogumda basima ne getrdi bi ara yazarm.rahmime de o zarar verdi Allah biliyo ya neyse...aynen cnm dr unu iyi sec ben cok bilgszdim sen simdi cin gibisin tabi bu konularda.tek doktora da bagli kalma.takildgn an baska dr a da git.Allahtan onu akil etmisim o zaman.velhasil doktor cok onemli Allah iyileriyle karsilastrsn...

Son düzenleme:
Telden giriyorum tek tek alıntı yapmayacağım kızlar hoş görün :) teşekkür ederim ayrı ayrı. Doktoru değiştirmedim çünkü gitmek istediğim doktor musait değildi. İçime kurdu düşüren o olduğu için gidem bakam nedicek dedim. Ezgi'cim kalbi doktor duymuş küçük olduğu için ben duymadım ama gördüm. Et parçası dediği şey kesenin çıkışına doğru bana da gösterdi. Bebeğin eşi gibi bir şey de dedi. Bebeğim 3 cm imiş yanlış anlamadiysam.

Takmiyorum doktoru kizlar. Rabbim can kan verecek doğacak inşallah. Ailelere soylememistik gıcık doktor yüzünden dün itibariyle haberdar ettik.hayirlisi hakkımızda. Güzel haberler almak duasiyla inşallah.

Bu arada tahmini doğum 25 şubat. Takibe göre değişebilir dedi. Geç döllenme olduğu için. Hayırlısı hakkımızda.

3 mm olacaktı :)

Bu arada tahmini doğum 25 şubat. Takibe göre değişebilir dedi. Geç döllenme olduğu için. Hayırlısı hakkımızda.

Sağlıkla kucağına al inşallah elannn. Canım benim. ..bende 29 Şubat doğumluyum. Şanssız olduğum doğuştan belliymis..4 yilda bir çekiyor baksana..genede çok şükür halimize😦😦😦

Emelim öyle deme canım bence çok özel bir tarih :) güzel günler bekliyor seni Allah'ın izniyle.

sağ salim kucağına alasın canım benim..

emell 1 gün büyüğüm senden bende ş28 şubat 1988 :) ..çook şükürr çookk....

Emeeéel cok guzel bi tarih sen sanssiz filann degilsin tatlim bunu aklindan cikar rabbim senin sabretmeni gormeyi seviyor inan buna ve bu sabirin sonunda sana cok guzel seyler yasatacak

Kızlar ogleden sonra dr gidecem klomen isteyecem. Bakalım yumurtam varmı ne diyecek....ALLAHIM BÜYÜK INŞALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER. ..SABIRSIZLANIYORUM ANNE OLMAK ISTİYORUM😩😩😩

Kızlar ogleden sonra dr gidecem klomen isteyecem. Bakalım yumurtam varmı ne diyecek....ALLAHIM BÜYÜK INŞALLAH HERSEY YOLUNDA GIDER. ..SABIRSIZLANIYORUM ANNE OLMAK ISTİYORUM😩😩😩

ALLAHım gönlüne göre versin canım güzel haberlerini bekliyoruuz.....

Kızlar gittim dra.hayatimda ılk defa çok cana yakın birini gördüm tüp bebek uzmanı olarak. .kapıyı çaldım beni gördü dr gel fistigim gel dedi 😲😲😲😲 şaşırdım kaldım pozitiflik akıyor kadından. .
neyse anlattım durumumu dediki rahat ol kafana takma vücudun toparlar ozaman kendini dedi...klomen olayını anlattım tabiki neden olmasın başlayalım dedi😲😲😲😲 burdada şaşırdım. ..
sonra follikul un çok minik ona yumurta denmez dedi ama solda gördü aaa Burda var dedı küçük ama olsun dedi...klomeni aksamlari 2 ser tane birden yutacan işin püf noktası bu dedi...belki follikul oluşur buyur kim bilir dedi...sonra 14 temmuz da yumurta takibine gel dedi...sonra gün aşırı yada 3 günde bir ilişki olsun dedi..Tup bebek yaptığında araştırma hastanesinde yaptir dedi. ..para na yazık dedi 😲😲 bide buna şaşırdım. ..
SON OLARAK DEMESIN MI BUGÜN HASTANEDEN AYRILIYORUM SON GÜNÜM DIYE...😢😢😢😢😢 AYDA YILDA BIR IYI DR DENK GELDİ ODA GIDOYOMUS. .

cnm benım merhaba topııgımıze uğramıyorsun nezmandır....doktora gıtmıssın memnun olmana cok sewındım.....inşallah rabbım ramazan ayının bereketını evlerımıze hayırlı evlatlar olarak versin

çook sevindiim emeell ..hadi hayırlı olsun klomen in :) ..inşALLAH YUMURTA OLURR BOL BOLL......TÜH YA DOKTORUN NE GÜZELMİŞ DİYECEKTİM GİDİYOMUŞ NEYSE Kİ SON ANDA YAKALAMIŞINN......

Canım benim merhaba...evet hepbu topikteyim burda herkes aynı dertten olunca oraya yazmadım haklısın ihmal ettim sizleri çok özür dilerim bitanemmm.😁😀😄😃
çok umutlu değilim ama dr un pozitif ligi bile yetti olmasada üzülmem aşırı derecede. .başından savmadi beni dinledi. .
inşallah birsen cigim hepimiz en yakın En hayırlı zamanda anne oluruz ALLAHIM DUY SESIMIZI NE OLUR EMEKLERIMIZI BOŞ A CIKARMA AMINNN....

çook sevindiim emeell ..hadi hayırlı olsun klomen in :) ..inşALLAH YUMURTA OLURR BOL BOLL......TÜH YA DOKTORUN NE GÜZELMİŞ DİYECEKTİM GİDİYOMUŞ NEYSE Kİ SON ANDA YAKALAMIŞINN......

Sagol okulum çok sağol inşallah bir nebzede olsa yararını görürüm klomenin kimbilir bir mucize olur belkide ezgininki gibi☺☺dr yumurta yok follikul cok küçük ama hiç belli olmaz belki yenisi oluşur büyür dedi...10 gün sonra kontrol olacam...seninki 5 gun sonraydi kontrolun değil mi farklı bak ikimizin ki hayırlısı...
ALLAHIM HEPIMIZ IN YANINDA OLUR INŞALLAH. .EVLATLAR NASIP EDER HAYIRLI SAĞLIKLI. Uzun ömürlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…