Günaydın kızlar canım arkadaşlarım. .😦😦
yoldayım dr gidiyorum. .alacağım cevabı biliyorum ama ayaklarım geri geri gitsede gidiyorum😢😢😢
hiç içimde bir şey yok..sadece ALLAHIM IN BIR MUCIZESI OLUR MU DIYE GIDIYORUM. .HAKKIMİZDA HAYIRLISI DUYGUSALLIK HAD SAFHADA SUAN😓😓😓
Emosss kalbim seninle hadi guzel haberler ver bize su mubarek gun olacak insallah tatlim cok meraktayim unutma biziGünaydın kızlar canım arkadaşlarım. .😦😦
yoldayım dr gidiyorum. .alacağım cevabı biliyorum ama ayaklarım geri geri gitsede gidiyorum😢😢😢
hiç içimde bir şey yok..sadece ALLAHIM IN BIR MUCIZESI OLUR MU DIYE GIDIYORUM. .HAKKIMİZDA HAYIRLISI DUYGUSALLIK HAD SAFHADA SUAN😓😓😓
Hepinize desteginiz için teşekkür ederim. .ama follikul de yok büyümede. .başka bahara kaldı.
Hepinize desteginiz için teşekkür ederim. .ama follikul de yok büyümede. .başka bahara kaldı.
Canım benim üzülme dicem ama çok zor biliyorum Rabbim yardımcın olsun hepimizin inşallahh en kısa zamanda yüce Mevlam kendiliğinden versin sana bebişine aminnnnnn bu arada bişey sorulan kızlarrr ben bugün adet oldum geçen ay 13 ünde olmuştum 3 gün erken oldum bu güzel bişey mi emoşum sen anlarsın iyi bişey mi bu. Yarın doktora gidicem eğer hersey yolundaysa varsa folikül falan değerler iyiye. Aşılama artık inşallah tüp bebeğe bu ay başlayayım artık kızlar inşallahhhhh dua edin lütfen çok korkuyorum ya bu ay da olmazsa diye(
canımcığım sen bu hapa adetin beşinci günümü başlamıştın ve beş gün kullandın değilmi..benim mesela doktorum büyümedi desede diğer ay çatlamayan yumoşLA KARŞILAŞIYODUM...canımcığım her ihtimali düşünelim çokta umut vermeyeyim sana ama yumoşun erkende çatlamış olabilir ve hapın etkisi sonrada sürebiliyor geç büyüyen yumoşta olabilir her ihtimale karşı çalışmalara deva canım..hakımızda hayrlısı zamanı gelince bir bir gelicem bizim cennet kokulularımız...
oyy canıııım benimm üzüldümm bende şimdi güzel haber yazmanı bekliyorduum ..ne gelir elden elimizden geleni yapıyruz canımın içi..ne olursunn çokk üzme kendini..RABBİM yar ve yardımcın olsunn ..
Sagol canım çok sağol. Iyiyim çok şükür. .üzüldüm ama gerçekten hiç umudum yoktu sabah. .
canım 3 gun erken olman iyi tabı zaten normal insanlar 28 günde bir olur..inşallah yumurtan vardır tatlım hayırlısı bakalım iyi haberlerle gel inşallah canım. ..Olmazsa da ne yapalım kısmet hayırlısı böyleymiş. ..içimiz kan aglasada gülmek zorundayız.
Her iste bir hayir var cnm.Rabbim sevdigini sinarmis gunu saati geldgnde hetsey olacagina varir dua ile..
İnşallah canm ya inşallahhhhhhh bi başlasam tedaviye adım atmış olucak aylardır öylece dürüyorum boş beleş çok zor böyle durmak(
Yeni gelen dr da iyiydi. ..biesterona tekrar Başla dedi..incir kürü iyi geldi dedim ozaman yap gelecek ay gel bakalım dedi...kendim adet olmama şaşırdı. Eğer Kendin adet oluyor san bu daha menopoza gitmediğini gösterir dedi...araştırmaya ne kadar para odeyeceksin dedi 2500 falan dedim çok uygunmus dedi...fsh önemli değil dedi..follikul bulduğumuz anda klomene başlarız dedi..bende tüp bebek aşamasına kadar size gelsem sonra arastirmada tüp bebek yapsam olur mu dedim tabiki olur dedi.dr dan çok memnun kaldım kızlar çok iyiydi...umut verdi bana..
Yeni gelen dr da iyiydi. ..biesterona tekrar Başla dedi..incir kürü iyi geldi dedim ozaman yap gelecek ay gel bakalım dedi...kendim adet olmama şaşırdı. Eğer Kendin adet oluyor san bu daha menopoza gitmediğini gösterir dedi...araştırmaya ne kadar para odeyeceksin dedi 2500 falan dedim çok uygunmus dedi...fsh önemli değil dedi..follikul bulduğumuz anda klomene başlarız dedi..bende tüp bebek aşamasına kadar size gelsem sonra arastirmada tüp bebek yapsam olur mu dedim tabiki olur dedi.dr dan çok memnun kaldım kızlar çok iyiydi...umut verdi bana..
Tatlim hayirli olsun tedavin vakit kaybetme bencede.o igneler zaten yumurta cogaltici ve buyutucu klomen ovulasyon olusturucu bi ilac hepsini bir arada kullanman olmaz bence dr una sor kafana gore ilac kullanma tatlim yumoslarin erken catlarsa tedavin iptal edilebilorCanım benim hadi bakalım inşallahh bu doktor sana vesile olsun diye gelmiştir vesilesi olur bebişinin inşallah kuzummmm Rabbim çok büyükkkk âmin, emoş bişey sorucaktım yarın inşallah başlarsak tüpe inşallah bir aksilik olmazsa başlarsak iğne verecek büyük ihtimal yumurtalar için eğer varsa ben artı klomen kullanayım diyorum sence olur mu? 5-9 günler günde 2 kez kullanayım ekstradan diyorum o işe yarıyormuş ya ne diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?