- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Kizlaar gunaydiin..canlarr bugün araba aldik biz hayirli olur inşallah..mutluluğunu paylaşmak istedim.
Sağol canim ALLAH razi olsun..ayy ne güzel olur valla Allah imbuyuk bakalim..Cnm hayirli ugurlu olsun.insallh ugur getirir de bebisinizle birlkte binmek nasip olur.eskiler boyle dermis uc seyin uguru var at avrat ev diye.o zmn araba yerine at kullanlirmis ya ondan at demislerdr guncellrsek eger araba da ugur getirir diyebilirz
Dun gece kuzumu yatirirken tam hikaye anlaticam;anne biliyor musun dualar sabredersek kabul olur dedi durduk yere.cok sasrdm.malum onlar melek bir msj vermeye calisti herhalde.bu aralar cok taktm kizlar yine cocuk mevzusunu.kizmayin ne olur bi kizin var diceksnz ama...amalarim var iste bosverin..dualarm niye kabul olmuyo diye dusunurken kuzumun boyle demesi tokat gibi cevap oldu aslinda.sabir...unutuyorz bazen de mi?...
Canim hayirli olsun cok sevindim .cok iyi olmus araba basli basina bi ihtiyac bence.insallah bebisini de alir gezmelere gidersinizKizlaar gunaydiin..canlarr bugün araba aldik biz hayirli olur inşallah..mutluluğunu paylaşmak istedim.
Dun gece kuzumu yatirirken tam hikaye anlaticam;anne biliyor musun dualar sabredersek kabul olur dedi durduk yere.cok sasrdm.malum onlar melek bir msj vermeye calisti herhalde.bu aralar cok taktm kizlar yine cocuk mevzusunu.kizmayin ne olur bi kizin var diceksnz ama...amalarim var iste bosverin..dualarm niye kabul olmuyo diye dusunurken kuzumun boyle demesi tokat gibi cevap oldu aslinda.sabir...unutuyorz bazen de mi?...
Canim hayirli olsun cok sevindim .cok iyi olmus araba basli basina bi ihtiyac bence.insallah bebisini de alir gezmelere gidersiniz
Sağol canim ALLAH razi olsun..ayy ne güzel olur valla Allah imbuyuk bakalim..
Oyu kuzum benim ne güzel demiş masALAH ne kadar akilli kizin var farahcim..
Canim beniiiim evet hak veriyorum sana sabiri cogu zaman unutuyoruz ben su an dusunuyorum farrah o aglama krizlerim niye ben haykirislarim keske yapmasaydim keske diyorum bilemiyorsun kuzun senin rahmine dusecegi ani bekliyor ama sabir edemiyorsun yasamayan anlamaz.kucuk kizin masallah cok akilli sanirim kizinla cok iletisim kuruyorsun cunku kurdugu cumleler yasindan daha buyuk.bir cocuk aileyle iletisimi guclu olunca inanc sistemi ozguveni daha da oturmus oluyor.rabbim nu yavrunu bagislasin bir kardes versin insallah.kardesi bekliyor emin ol sadece zaman lazim sabrederek.....
Sağol canim benim ..kesinlikle ihtiyac bugün arabamizla gidecez evimize inşallah ailelerin yaina gelmiştir hem ziyaret hem ticaret oldu.. İnsAllah cumlemiz bebeklerimizle birlikte gezeriz..
Canım kazasiz belasiz binersiniz inşallah arabanıza. .GÜLE GULE kullanın inşallah. .hayırlı olsun canım benim...Bebeğiniz için almissinizdir inşallah okulum. .kimbilir belki senide bu ay gebeler listesine ekleriz😆😆
Aminnn
Canim merhaba.7 follikulun hepsi buyumez tatlim.dusunsene bir kadinda yani hormonu normal bi kadinda ortalama 12 tane follikul oluyor ama bunun sadece 1 tanesi buyuyup catliyor sadece tup bebek igne ve ilaclar ile buyutebilirsin.zaten asilamada en fazla 2 tane olur yumurta fazla yumurtaya asilama yapmaz drlar.yurt disindaki dr un bir konuda hakli bizim gibi fsh yuksek olanlarda asilama basarili olmayabiliyor cunku asilamanin normal dollenme gibi basari sansi 5 kadinda 1 kadin. Ben de yaptirdim tutmamisti bu demek degil sende de tutmiycak.insallah tutar tatlim olmazsa diger ay tup yaptirirsin canimOkulum arabanız hayırlı olsun canm inşallahh bebek koltuğu almak da nasip olurrr :)) kızlar ben dün gittim doktora 2 tane yumurta vardı 11 ve 12 mm adetimin 6. Günüydü güzel dedi doktor cuma bi daha gidicem bakalım hayırlısı 7 folikül ne oldu anlamadım 2 tane kalmış( yurtdışında olan doktoruma mail attım o da yazmış ki aşılamaya çok güvenme senin gibi hastalarda çok olumlu olmayabilir kesinlikle tüp lazım sana zaman kaybetme dedi ama napiyim elimde olmayan sebeplerden oldu bu ay (
Merhaba kizlar iyi aksamlar.ben bi kac gundur hastayim ya agir grip geciriyorum insallah bebisime gecmez .sizler nasilsiniz
Okulum arabanız hayırlı olsun canm inşallahh bebek koltuğu almak da nasip olurrr :)) kızlar ben dün gittim doktora 2 tane yumurta vardı 11 ve 12 mm adetimin 6. Günüydü güzel dedi doktor cuma bi daha gidicem bakalım hayırlısı 7 folikül ne oldu anlamadım 2 tane kalmış( yurtdışında olan doktoruma mail attım o da yazmış ki aşılamaya çok güvenme senin gibi hastalarda çok olumlu olmayabilir kesinlikle tüp lazım sana zaman kaybetme dedi ama napiyim elimde olmayan sebeplerden oldu bu ay (
Hadi ya o maydonoz degilmiydi ben naneyi cok yerim 2 gundur nane limonla ayaktayim nane limon pekmez bi de corbayla gecti.ama artik icmeyim oyleyse ya benim bademcikler sorunlu bi sistimi 40 dereceyi geciyor atesim ignelerle zor dusuruyorlar korkuyorum siser diye .bisey olmaz insallahGecmis olsun kuzum.sicak suya bal limon koy bol bol ic.bitkilerden korkarm onermem sana ne olur ne olmaz.özellikle naneyi bilirm icilmemesi lazim diye.ayrica meyve ve istirahat.
Merhaba kizlar iyi aksamlar.ben bi kac gundur hastayim ya agir grip geciriyorum insallah bebisime gecmez .sizler nasilsiniz
Şöyle düşününce rahatlıyorum sadece eğer diyorum bu ay üflenecekse onun ruhu aşılama da olsa tüp de olsa normal de olsa olurrr ama eğer olmicaksa tüp olsaydı da olmicaktı anca böyle rahatlıyorum sonuçta günü belli zamanı belli inşallah aşılama vesilemdir ama doktor öyle diyince içimde bi burukluk var bu ay tüp yaptıramadım ya istek dışı sebeplerden dolayı ona üzülüyorumCanm hersey olacagina varir dusunup korkma.bu isler belli degil.her vucut farkli sonucta.ee bir de kismet var tabi.asilama bir sebeptir sonucta.kismetinde varsa olur.duayi elden birakma cnm..
Hadi ya o maydonoz degilmiydi ben naneyi cok yerim 2 gundur nane limonla ayaktayim nane limon pekmez bi de corbayla gecti.ama artik icmeyim oyleyse ya benim bademcikler sorunlu bi sistimi 40 dereceyi geciyor atesim ignelerle zor dusuruyorlar korkuyorum siser diye .bisey olmaz insallah
Tatlm sebepleri nedenleri dusunup vucuduna negatif enerji yukleme.pozitif ol pozitf dusun ki bize pozitfli habrler ver.su an boyle olmasi gerekiyormus demek ki.bilemezsn ki hayrini.elbet Allahin bir hesabi var.Tevekkul ediyorsn ama bos degilsin asilama da bir sebep sonucta.hem bence tutacak rezervlern kotu degil.fsh in yuksek degil zor hasta degilsin.bir de soyle dusun asilama yaptrabilme sansina sahipsin.birak asilamayi tup bebek sansin bile yok denip kapilar yuzune kapanan zor hasta gruplari var.kendini yipratma iyi dusun iyi olsunŞöyle düşününce rahatlıyorum sadece eğer diyorum bu ay üflenecekse onun ruhu aşılama da olsa tüp de olsa normal de olsa olurrr ama eğer olmicaksa tüp olsaydı da olmicaktı anca böyle rahatlıyorum sonuçta günü belli zamanı belli inşallah aşılama vesilemdir ama doktor öyle diyince içimde bi burukluk var bu ay tüp yaptıramadım ya istek dışı sebeplerden dolayı ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?