fsh yüksek olanlar

Dr da dün ilişki oldu bugün gene olsun dedi.gece 11 de otobusumuz var..neyse hallettik problem yok..😂😁😁
inşallah canım benim tek yumurta ile olur inşallah ALLAHIM BÜYÜK. .ben hala dr yanlış gördü herhalde diyorum düşün artık drlar okadar umutsuzduki. .iyiki kendi kafama göre klomen kullandım😊😊
hamile kalmasamda Bişey olmaz gelecek ay aşılama yapılması bile büyük bir gelisme. .
tatlım inşallah hepimiz tek tek anne oluruz o heyecanı yaşamak için hepimiz sabirsizis...

Emoooos cok s3vindim cok sukur rabbime bak yumurtladin kuzum mutlaka degerlendirin insallah olur

Ezgi inanamiyorum yaaa hala acaba dr yanlış mı gördü yoksa diyorum l😯😯
inşallah herşey yolunda gider tatlım ya..teker teker hepimiz senin gibi hamile kaliriz inşallah😗😗😗
dr bugunde olsun dedi.hhayırlısı ALLAH TAN. .

Kızlar biz bayram tatiline gidiyoruz herkes kendine çok iyi baksın ara ara girmeye çalışırım inşallah. .tatil dönüşü inşallah herkesten güzel haberler duyarım. ..hepinizi çok seviyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar..BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN KARDESLERIM😍😗😗

anladım gülümgene vaktiniz var 11 e kadarinsallah olur canım asılamaya falan gerek kalmaz insallah.bu sevincin devam etsin hep.bende önümüzdeki ay asılama olabilirim .agustos ugurlu gelsin bari bizlere..haklısın bu asılama hatta doktor bana tğp bebek deyince bile umutlandım...yanlıs görmemiştir bence yanlıs görse demezdi var diye canım.doktor sonucta günde kac kişiye bakıyor.insallah bacım senden bu ay insallah güzel haberler alırız hep böyle moralini iyi tut.bak Rabbim isterse tıp bile yanılırinsallah yumosun bebiş olur

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM DESTEĞİN ICIN ÇOK SAĞOL. .INŞALLAH HEPIMIZ BIR GÜN ANNE OLACAGIZ TATLIM HAYALI BILE GÜZEL KENDİ KIM BILIR NASILDIR. ..bende artik umutlu guclu olmak istiyorum.
Insanlar senin asilmanda tutar canım tezden kucağini doldursun Allahim..hep birlikte burda isim düsünelim inşallah bebeklerimize. ..

insallah bacım benim sen benim hem meslektasım hem derttasımsın insallah o güzel müjdeni en yakın zamanda duymak nasip olur insallah ve burdaki tüm arkadasların ve tüm isteyenlerin.RNabbim Ol De Olsun.insallah isimleri konustugumuz günlerde gelir.Allaha emanetsin canımiyi yolculuklar datlımiyi bayramlar sende müjdelerle gel insallah

Son düzenleme:

Caniiiim bundan sonra tedavin olacak ve hamile kalacaksin insallah.sana ve ailene de hayirli bayramlar iyi yolculuklar heerrrp mutlu ol tatlim artik

canım çoook güzelll bir haber çoook mutlu oldum senin adına....canım çalışmalara devam benca yarında fırsat bulursanız çalışın bugün çatladıysa yumoşun bir yada iki gün canlı kalabiliyor..yeni girdim canım ya daha önce görseydim keşke sana tavsiyelerim vardı ilişki sonrası bacakları bir saat dikmen gerekti..bunu bana bir arkadaşım tavsiye etti denenmiş ve gerçekten o ay hamiş kalmışlar..canımcığım yumoşlarımız olduğu sürece şansımız herzaman vardır Allahtan ümit kesilmez rabim bak umutlanman için bir işaret gönderdi sana...Alllahımıza hamdolsun...bol bol gez dolaş canım sakın takılma tutumu tutmadımı diye..

ayy canıımm benim ne güzell haber buu..valla çook sevindiimm canım benim inşALALHH GÜZELL OLUR BU AYYYY..
CANLARR HORMON TESTİ YAPTIRDIM SONUCLRR,..

Beta-HCG

< 1.20 NEG

mlu/ml

0-5

Estradiol (E2)

58

pg/ml

0-0

FSH(Plazma follikulü stimule)

4.9

mIU/mL

0-0

LH (Pl. Lüteinizan Hormon )

2.35

mIU/mL

0-0

Prolaktin(PRL)

33.42

ng/ml

1.2-29.93

TSH

2.0218

uIU/ml

0.35-4.94

Kızlar memlekete geldik şükür kavustum aileme. .Yorum yazan herkese teşekkür ederim. .hepimiz den ALLAH RAZI OLSUN IYI KI VARSINIZZZ. .INŞALLAH güzel günler göreceğiz bol evlat kokulu günler yaşayacağız ALLAHIN IZNIYLE&#128522;
internet wifi olmadığı için yok çok az girebiliyorum kotam sınırlı&#128545;&#128545;
aklım hep sizde..gulneva cimmm çok sağol yazdıkların için moral verdin..okulum değerlerin iyi çok şükür canimmm. ..

canım birazcık prolaktinin yüksek digerleri normalbenim tahlilimde 26 sınır deger prolaktin.bence sen agnucaston hayıt hapı iç prolaktini düsürüyor benim 20 den 11 e düstü 3 ay kullandım ben hem gebeliğe yardımcı

iyitatiller gülüm bizde yarın gece cıkıyoruz yolabu tatil bizim için iyi olacak az degişiklik olur .dikkat et kendine hersey güzel olacak insallah öyle hissediyorum.öptüm

Son düzenleme:

Sağol canim doktor parlode'l verdi.ben 1 ay içtim biraktim ..testere. Dişli aslan pencesiniini içecem..bana iyi gelmişti..ilk soğan kuru sonra aslan pençesi..bjitde rahim filmi istedi doktor tüplere bskalim dedi..tamam dedim. Perşembe günü cekilicem..anestesisiz olur agri olmaz dedi..

Canim bende sogan kuru sonra testere yapicam .sifa olsun.hadi cekil gel canim bende cekildim anestezisiz devlette okadar agrimadi.adet sancisinin fazlasi ve bir saniyelik...

Canim bende sogan kuru sonra testere yapicam .sifa olsun.hadi cekil gel canim bende cekildim anestezisiz devlette okadar agrimadi.adet sancisinin fazlasi ve bir saniyelik...

Perşembe günü 13.50 te randevu aldim korkmuyorum artik hemen bitecek..canim benim nerde oluyor u işlem ve ne şekilde oluyor. Hiçbir bilgi yook da.
Devlete para odedin mi..
Cuma günü de soğan kurune baslayacam şifa olsun sanada canim.

canım ücretsiz para ödemedim radyoloji bölümündeydi benim cekildiğim yer.önce alttan ultrasonla bakıyolar canım rahmine.sonra baska bir odaya geciyosun.muayene masası var oraya yatıyosun canım alttan radyoopak bir ilaç var onu rahim agzından rahmine ve kanallarına gönderiyolar o ilaçı gönderince film cekiyolar canım.ani ve basınclı bir sekilde ilacı sıkıyolar.hatta tüpleri kapalı olup bu işlemle acılanlar var.tüpler tıkalıysa biraz daha agrılı oluyo acıksa cok agrı olmuyor.benim önümde bir kız girdi onun kanalları kapalıydı ilaçla actılar.Allaha sükür benim acıktı ama rahimde perde cıktı benimde:26:ne var ne yok görünüyo canım.sonra filmimi aldım cekildikten hemen sonra cd seklinde verdiler bana.kendi doktorum korun demedi ama ceken doktor bence korun dedi verilen ilaçtan dolayı.korunmadım bebişde olmadı.ama bu işlemden sonraki 6 ay içinde hamiş kalma sansı artıyormus canım insallah sende hamiş kalırsın

Cook tesekkur ederim bizim devlet hastanesinde yaparlar mi bilmiyorum da özel e gideyim ben. Kadim doğumdan randevu aliyoruz değil mi..kadim dogumcu yapıyor bu işlemi...gerçi sen 2 doktordan bahsetmisin..

Kizlar parlodel içtim aksam bir tane gece mide bulantisi ile kalktim istifar sabah oldu tekrar istifar biraz Dinlendim ayağa kalktim gözlerim karardi oturup kaldim..doktora sordum dedi kusma yapar 1 gün ara ile iç ayni etkiyi yaparsa birakiriz ...ama onu göze alamiyorumki. Birakacam ben hic kendinde değilim zaten eczacinin biri toplatilmis piyasada yok demişti zar zor bulmuştum dun..ama beni mahvett i..bunu kullanan ya da yakini kullanan var mi kizlar.

Cook tesekkur ederim bizim devlet hastanesinde yaparlar mi bilmiyorum da özel e gideyim ben. Kadim doğumdan randevu aliyoruz değil mi..kadim dogumcu yapıyor bu işlemi...gerçi sen 2 doktordan bahsetmisin..

Evet canm kadin dogumdan randevu aliyosun o hsg yaziyo ve gun aliyosun hsg icin.hsg ceken baska doktor olyo.ama ozelde kendi doktorun ceket canim tahminimce.sifa olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…