kızlaarr bugün hasta oldum maşALLAH HİÇÇ BEKLETMEDİİ GÖZÜMÜN NURU :)..HAYIRLISI OLSUN BAKALIM CUMA GÜNÜ DOKTOR YOLU GÖZÜKTÜ BANA....
hayirlisi tatlim acikcasi cok umutluydum bu ay senden zamani degilmis demekkri.bayramdan sonra asilama da deneyebilirsinkızlaarr bugün hasta oldum maşALLAH HİÇÇ BEKLETMEDİİ GÖZÜMÜN NURU :)..HAYIRLISI OLSUN BAKALIM CUMA GÜNÜ DOKTOR YOLU GÖZÜKTÜ BANA....
Yagmur canim hadi hayirli haberlerle insallah...Evet canmmm okuyorum bir sürü dua inşallah sanki içimde bi umut var olacak gibi hissediyorum acaba ilk aşılama işk tedavi diye mi bilmiyorum Rabbim mutlulukla sonlandırsın inşallahhhhh hepümizee tatlım
hayirlisi tatlim acikcasi cok umutluydum bu ay senden zamani degilmis demekkri.bayramdan sonra asilama da deneyebilirsin
Kadir geceniz mubarek olsun kizlar.birkac gundur memlekette koydeydim net yoktu giremedim.nasilsiniz .biz de bugun geldik eve tayin islerim var onunla ugrasacagim.hamilelik ayni gidiyor ayin 4 unde gidecegim dr a insallah bakalim.uzun zaman dir bebegimin kalp atisini dinlemeyince de bazemn korkuyorum insallah yoktur bisey
Ezgi çok merak ettim seni..bugün yazdım ezgiyi çok merak ediyorum diye çok şükür iyiymissin. .inşallah tayinin hayırlı biryere çıkar. .
bebegın de iyidir annesi artık seninle 9 ay inşallah. .sağlıkla bebegini kucagina alırsın inşallah canım. .HERSEY GÖNLÜNCE OLSUN CANIM..
Emosum saol tatlim.sen nasilsin baska gittin mi dr a yumosun buyumustur iyice
Emosum saol tatlim.sen nasilsin baska gittin mi dr a yumosun buyumustur iyice
Gunaydin canim.valla ne desem bilmiyorum tatlim ama adet icin erken degil mi belki yumurtluyosundur onun agrisidor ovulasyon testi alip bi baksanaEzgiii Günaydın. .dün geceden beri kasiklarim in ağrısından mafoluyorum oldum.suanda çok ağrıyor. .acaba adet mi olacam yoksa yumurta mi büyüdü. ..şiddetli bir ağrı😢😢
Gunaydin canim.valla ne desem bilmiyorum tatlim ama adet icin erken degil mi belki yumurtluyosundur onun agrisidor ovulasyon testi alip bi baksana
Ezgi sabahtan beri sedye de yatıyorum is yerinde. .çıkışta acile gidecem..Bu ağrıya yola çıkamam. .memlekete gidecez bugün gece dr gitmem şart. 5 ten sonra gidecem bakalım ne diyecek.
Soktayim suan..dr yumurtlamissin dedi.yumurta kaç mm olmuş dedim.catlamis yok olmuş dedi..inanamadım😲😲
yanlış görmüş olamaz değil mi hala inanamiyorum. .tek follikul büyümüş çatlamış hayret..
ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR. .DR DEDI KI ADET OLURSAN GEL ASILAMA YAPAYIM BIR KAÇAY DEDI..OOLMAZ SA TÜP BEBEK YAPTIRIRSIN DEDI...ALLAHIM SEN ÇOK BUYUKSUN INŞALLAH BEN IM DE KADERIMDE BEBEK VARDIR YARABBIM😢😢
ay canım benim hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhh bebişin seninle olsun insallah cok sevindim gülüm....bebişin gelecek bak az kaldı kavusmayaaaaaaahavuc kürün catlatmıstır gülüm
Soktayim suan..dr yumurtlamissin dedi.yumurta kaç mm olmuş dedim.catlamis yok olmuş dedi..inanamadım😲😲
yanlış görmüş olamaz değil mi hala inanamiyorum. .tek follikul büyümüş çatlamış hayret..
ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR. .DR DEDI KI ADET OLURSAN GEL ASILAMA YAPAYIM BIR KAÇAY DEDI..OOLMAZ SA TÜP BEBEK YAPTIRIRSIN DEDI...ALLAHIM SEN ÇOK BUYUKSUN INŞALLAH BEN IM DE KADERIMDE BEBEK VARDIR YARABBIM😢😢
Cnm cok sevindm ne kadar buyuk bir gelisme farkinda misn.Allahtan hic umit kesilmez evet insallah kaderinde bebis var.adim adim yaklasiyorsn hayaline bence
Bencede canım havuç kürü nden olmuştur eğer gerçekten yumurtladiysam. .ama akıntı falan yok..sadece dayanılmaz bir ağrı var gece 3 ten beri kasiklarimda. ..
genede çok hayale kapilmayayim değilmi çok üzülürüm sonra..
Inşallah bekledigime çektiğim acılara değer canım yaaa..hepimize nasip olur inşallah annelik...������
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?