fsh yüksek olanlar

Kizlaaaaar nasilsiniz.emosum hosgeldin seni gormek ne guzel.uzun zamandir giremiyordum .cok ozledim
Yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz.asla umutsuzluk istemiyorum bu sayfada lutfeeen.beni sorarsaniz rabbime sukur 6.ayimiza giriyoruz haftaya kizimla.icimde hissediyorum onu adeta durtuyo annesini.hep dualarimdasiniz canlar rabbim insaallah size de yasatir

Bu arada kizlar amh testi 0.1 olan biri 9 yilda giriyomus menopoza yani nerden baksaniz en az 9 yiliniz var korkmayin meno

Selammmmmm ezgimmmm hosgeldin gözlerimiz seni arıyor unutma bizi
dönem dönem huzunlenip zaman zaman güçlü oluyoruz işte zor bir dönem biliyorsun
çok şükür sağlıkla kucağına al canım arkadaşım bebeğini inşallah. .güzel bir hayatı güzel bir geleceği olur inşallah annesi
darisi tüm evlat hasretiyle yanan bizlere inşallah. .aminnnn

Slm kzlar ozledim sizi...buralar cok karisikti malum bilirsnz d.bakir da yasiyorm zor bir sehir vessellam.kent huzurszdu ben huzursuz..buraya yazasm yoktu hic.neyse ki sular duruldu..kizlar bir hocadan hamile kalmak icin bir yontem duydum.40 yasnda hiic cocugun olmaz denilen menopaza girmis kadin bile bunu uyguladktan kisa sure sonra gebe kalmis.uc cocugu olmus sonunda.yontemi yaziyorm lutfen uygulayn ben de gecen hafta basladim.oncelikle iki ayri kagida (yagli kagit olsa daha iyi) 40 ar defa arapca MUHAMMED yaziyorsunuz.iki siseniz olsun surahide olabilir.kagitlari su dolu surahinize koyuyorsunuz.biri sizin biri esinizin olacak ayri ayri.suyu ictkce ustunu doldracaksnz devamli bu su icilecek.zor bisey degil nasilsa su iciyorsunz bu suyu icin.40gun icilecek.40 gunun sonunda kagitlar topraga gomulecek.o arada cuma gecesi (yani persembe yicumaya baglayan gece) gece kalkip 2 ser olmk uzere toplam 6rekat teheccut namazi kilinacak.kildiktan sonra ya rabbi bana yusuf peygamberin yuzu suyu hurmetine hayirli bir evlat ver diye dua edilecek.akabinde yusuf suresi okunacak.yalnz dikkat sabah ezani okunmadan duayi bitirin.sabah namasini da kilip uyuyun artk.teheccut namazi icin uyuyup uyanmk lazim diyelim 12 de yattinz.3 te kalkinn namazi kilin ve sizin orda sabah ezani kacta okunuyorsa o sureye kadar yusuf suresini yetistirin.takilsgnz bisey varsa cvplarm.kolay birsey bu lutfen ihmal etmeyin ve en onmlisi dualarin gucune inanarak yapin..

Arkadaşım cuma gecesi 40 günün sonundaki cuma gecesi mi olacak örneğin 40.günümüz salı da bitti.Biz perşembeye kadar bekleyip o gece mi kılcaz teheccüd namazımızı.yoksa bitişimizi cuma gecesine mi denk getireceğiz?
Bir de genelde dua ederken Hz.Muhammed i aracı yaparız.Burda Hz. Yusuf'u aracı yapmaktaki hikmet nedir?Öğrenebilir miyim..

Yok teheccud namazini suya basladktan sonraki cuma gecesi kilacan.diyelim suya bugun basladin bu haftanin cuma gecesnde kilacan.onun hikmetini bilemiyorm hoca oyle demis.hocanin bildgi vardr mutlaka.Allah bosa cikarmasin emeklermizi.

fsh iyi ama amh düşük. benimde amh 0,72 çıktı düşük ama dr ile değerlendiremedik henüz fsh 15,09 du bu ay tekrar bakılacak

KIZLAR...ŞİMDİ BUGÜN MEVLÜDTE HOCAYI BULMUŞKEN KIYIN KIYIN YANAŞTIM YANINA ZATİ ANNEMLE DE TANIŞIKLAR...HOCAM DEDİM BEN ÇOCUK İSTİYORUM BUNUN İÇİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEY VAR MI ? YAZ BAKAYIM DEDİ...HEMEN HAZIRLADIM KAĞIDI KALEMİ ŞU DUAYI YAZDIRDI; RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN...HZ ZEKERİYA NIN DUASIYMIŞ...BUNU 21 KERE OKU VE BİR BARDAK SUYA ÜFLE SONRA DA İÇ DEDİ...EŞİNDE AYNINI YAPSIN DEDİ...HAMİLE KALINCAYA DEK YAP BUNU DEDİ...2 REKAT HACET NAMAZI KIL PEŞİNE DE DEDİ...AYRICA HERGÜN 7 FATİHA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FELAK 7 NAS 7 İHLAS OKU DEDİ...MOGİŞ BOŞ DURMUYOR BİLGİ TOPLUYOR BİLGİLERİNİZE BACILAR
alıntıdır...bir arkadaşım yazmış bunu burdada paylaşmak istedim, faydalı olur inanıyorum inşallahh

fsh iyi ama amh düşük. benimde amh 0,72 çıktı düşük ama dr ile değerlendiremedik henüz fsh 15,09 du bu ay tekrar bakılacak

benim cmts adet 3. Gununde yapilan tahliller. Amh henuz cikmadi bende heyecanla onu bekliyorum ?. Bu sonuçlar NNASIL sizce? Sen prolaktin iiçin ne kullanıyorsun.Birisi benim pro. Ma yyüksek demişti biride e2 ye ay bilemedim canım ya hep hayırlı sonuçlar alalım inş. Senin yaş kaç benim 26 .. daha 16 aylik evliyim..

FSH: 5,54 /Folliküler faz:2-10 Pik dönemi:8,5 – 30 Lüteal faz:2-10 Menapoz :20-140
LH : 5,21 / Foliküler:1.1 - 11.6 Ovulasyon :17.0 - 77.0 Luteal: < 14.7 Menopoz:11.3 - 39.8
E2 : 79 / Folliküler faz: 30 – 119Pik dönemi : 149-350Lüteal faz : 97-216Menapoz : 10- 35
PROLAKTİN: 18,86 /6,5 - 30
Tsh : 0,90 / 0,35 - 4,94
FT3 SERBEST T3: 2,90 / 1,45 - 3,9
FT4 SERBEST T4: 1,11 / 0,71 - 1,8

bence sonuçların iyi, prolaktin referans aralığı 25 e kadar, sende 18, çok az yüksek ilaca gerek duyarmı dr. bilmem, birde bu test reglin kaçıncı günü yapıldı o da önemli, ben 32 yaşındayım 2012 temmuzda evlendim.

Senin sonuçların çok güzel görünüyor. Amh de yüksek çıkacak diye düşünüyorum. Inşallah öyle olur.

bu testler adetin 3. yapıldı ... .inşallah ilaca gerek kalmadan hallolur zaten biz tabiki allah nasip kısmet eder fırsat verirse mart gibi bebek yapmak istiyoruz. bu arada eşimdede sayı,hız ve morfoloji sorunu var onada bazı bitkiseller uyguladık dün verdi spermiyogram inşallah onunda düzelme olmuştur...

Senin sonuçların çok güzel görünüyor. Amh de yüksek çıkacak diye düşünüyorum. Inşallah öyle olur.

inşallah arkadaşım bende merakla amh bekliyorum.. ilki 0,15 çıkmıştı ama o dönemler yasmin kullanıyordum şimdi kullanmıyorum bakalım sonuç ne olacak yazarım buradan.

Benim amh 0,21 çıktı. Şimdi doktordan geliyorum ve tüp bebek yap dedi bana. Kafam bi dünya

peki canım fsh,lh ne durumda ?
amh çok yeni bir tahlil miş doktorlar tamda itibar etmiyor ama görüşlerinin bana göre %80 ini olulşturuyor amh sonucu ama yinede birkaç ay sonra tekrarlatmalısın tahlili..
ilk bebek mi ?
kaç yaşındasın

Lh, e2 tsh hepsi normal. FSh 8,5 9,5 arası değişiyor. Benim bir kızım var o da aşılama ile olmuştu. Ben de bir kaç ay bekledikten sonra yine tahlil vermeyi düşünüyorum. Biraz akışına bırakmaya karat verdim. Tedavi çok zorlu bir süreç, şuan hazır hissetmiyorum

aşılama yinede tüp bebekten iyidir ama beklemek umut etmek gerçekten sabır istiyr allah yardımcın olsun.
bende çok tezcanlıyım mesela .. inşallah doğal yollar ile hamile kalabilirim .

Mrb arkadasm fsh in yuksek degil panik yapma.dr larin sozlerine kapilip umutszluga dusme hormonlarn daha da artar.tup bebek sansin varsa bekleme.benim de bir kizim var fsh en son 45 idi gecen ay.tup bebekte olmuyor.dualara sigindim oluruna biraktm.insallah kizlarmz yalnz kalmaz tez vakitte kardesleri olur :)

Iyi akşamlar kızlarrrr Nasılsıniz bakalım. Tarlusaldan sonra 2gun adet oldum 1 ekimde.sonra 10 gün temiz kaldim 5gun kahverengi geldi bugun adet oldum.yarin tahlillerimi yaptıracam bakalım fsh kaç çıkacak? Cuma sabah yeni bir dr dan randevu aldim kadınların Ruhundan cok iyi anliyormus cok iyi bir dr mus bakalım inşallah biraz olsun moral olur bana. .Bütün dr lar hep olumsuz konusuyor genc yasta menopoza girmek bizim sucumuz sanki..ne var moral verse umut olsa biraz
Hayırlısı bakalım. .yeni arkadaslar hoşgeldiniz. ..ezgi farrahdiba gulneva yagmur elann herkess offf nerelerdesiniz yaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…