Merhabalar :) bayram oncesinde yazmistim buraya temmuzda cikan 30 fshtan sonra evlilik surecini hizlandirdim ve simdi evlendim , geldim :) eylule kadar duzenli adet oldum fakat eylul ayinda dengem sasti.Ayin 3 unde adet oldum normal sekilde oldu bitti 8inde falan 3 gun sonrasinda ise kahverengi lekelenme gibi kanamam basladi.Bitmek bilmedi ayin 20 sine kadar surdu ama dugunumden hemen onceki gunlerimi de aglayarak gecirmek istemedigim icin doktora gitmedim.Bu ayda bekle bekle olmadi simdi hafif lekelenme gibi geliyor ama oldum mu olmadim mi emin olamadim.Dedim ki bu ay normal deneyelim olur ya Allahin isi , bu arada da biraz bitkisel destek alayim cunku hicbir sey kullanmadim henuz.Bu ay ne zaman tam adet olacam bakayim arada bitkisel destek alayim bir sonraki adet tarihimde doktorun yolunu tutayim dedim.Bana bir yol gosterir misiniz? Neler kullanmaliyim incir iyi geliyor diyorlar baska hayit suyu , civan percemi ?
Aminn canim :)Evet aramizdaki yas farki disinda her seyimiz ayni gibiydi.Insallah bebek isinde de senin izinden gelirim :) Ben de umutluyum simdilik ama korkuyorum bi yandan da ya cok yukselmisse fsh ya hic yumurta yoksa diye ama pes etmicem kolay kolay.Elimden geleni yapacagim gerisi Allahin takdiri.Canim evliligin hayirli olsun.sonsuz mutluluklar dilerim esinle sana.senle ayni durumdaydik benim annemde 30 larda girdi menopoza piyango bize vyrmus.ama sen gelecegin dr u olarak asla umutsuz olma cunku insanlara umut olacaksin ilerde.ben hamile kalabildi isem inanin siz rahatca kalabilirsiniz henuz 21 yasindasin yumurtalarin tazecik 1 tane denk getirdinmi kuzun gelir merak etme .
Tesekkur ederim amin :)Evet canim seni hatirladim konusmustuk seninle fsh kacti canim senin en yuksek? Annelerimizin erken menopoz olmasi da gorunen sebep sadece yoksa kaderde bunu yasamamiz gerekiyormus demek ki hepimizin her birimize ayri bir sey vesile olmus ama sonuc ayni.öncelikle hayırlı uğurlu olsun :) bende ankaradayım, başkent hastanesinde hulusi bülent zeyneloğluna gidiyorumçok iyi bir dr, eğer eşimin testleri iyi çıkarsa belki aşılama olurmuş ama onda da sorun olursa direkt tüp bebek diyorlar, bugünde regli oldum çok şükür, dr. 6 ay da sürebilir diyor 6 yılda, allah ne yazdıysa o olacak tabiki.
Amin canim cok tesekkurler :) Ben kendiligimden oluyodum bu ay sasti ama bakalim biraz daha bekleyeyim hafiften belimi yokluyor gibi olmazsa giderim doktora.Bunlarin hepsini ayni anda mi kullanayim canim?canımmm bir ömür mutlu olursunuz inşallah hayırlı olsun..bele adet olmazsan dr git söktürücü verir hemen tedaviye başlamak istersenn..
arı sütü bal polen kullan+eşin keçi boynuzu pekmezi yesin+adet olunca incir kürü yap+hayıt tohumu ve testere dişli aslan pencesi iç canımm..
Aminn canim :)Evet aramizdaki yas farki disinda her seyimiz ayni gibiydi.Insallah bebek isinde de senin izinden gelirim :) Ben de umutluyum simdilik ama korkuyorum bi yandan da ya cok yukselmisse fsh ya hic yumurta yoksa diye ama pes etmicem kolay kolay.Elimden geleni yapacagim gerisi Allahin takdiri.
Tesekkur ederim amin :)Evet canim seni hatirladim konusmustuk seninle fsh kacti canim senin en yuksek? Annelerimizin erken menopoz olmasi da gorunen sebep sadece yoksa kaderde bunu yasamamiz gerekiyormus demek ki hepimizin her birimize ayri bir sey vesile olmus ama sonuc ayni.
Amin canim cok tesekkurler :) Ben kendiligimden oluyodum bu ay sasti ama bakalim biraz daha bekleyeyim hafiften belimi yokluyor gibi olmazsa giderim doktora.Bunlarin hepsini ayni anda mi kullanayim canim?
canımınn içi nasılsın tatlımm ilk arkadaşım...inanki dualarımız seninle inşallah bizde arkandan geliriz yarabbim kucagımızı boş bırakma ne olur..aminn.Selam kizlar.nasilsiniz.ben yazamadim ama hergun girip okuyorum aklimdasiniz yani.yeni arkadaslarimiza hayirli tedaviler diliyorum insallah hamilelik haberlerinizi aliriz burdan.ben gittikce agirlasiyorum karnim buyudu.son 3 ayim insallah.hayirlisi ile tamamlamak nasip olur umarim.emelcim burdayim canim ben birakirmiyim sizi.hepinmiz anne olmadan gitmek yok
Tesekkur ettim canim.Tamam bakayim ben bi kürlere.Aslinda en iyisi yumurta takibi sanirim ama o da zahmetli biraz.Fsh benim de kac cikar bilmiyorum en son temmuzda ölcturdum araya dugun falan girdi moralimi bozmamak adina dokunmadim ama bakalim, ben burdayim artik yazarim hep ne oluyor ne bitiyor.Demek ki bizde ailesel genetik yani gerci benim anneannemde de teyzemde de yok erken menopoz ama annemde var o da en azindan 36da falan girdi yani keske ben de onun gibi olabilseydim neler vermezdim.adet olunca başlıyorsun incir kürüne internetten araştır ben 5.günü falan başlamıştım sanki...hayıt tohumunuda akşamları 1 çay kaşığı koy su bardağına kaynar su ekle beklet iç istediğin zaman içebilirsin ibrahim saraçoğlu 3 ay için demiş..benim 89 u gördü hayıt tohumuyla 7 ye kadar düştü bir ara..gerçekten çok işe yarıyor..ama yumurtlamam yok yaş 26 24 yaşında girdim menopoza..ailede hiç kimsede yok.genelde 48 yaşında girdiler menopoza
Aaminnn inşallah,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...Hoşbulduk,Allahım dermansız dert vermesin,bir vakti zamanı var demekki,yaş 32 olunca acele ediyor insan ister istemez, ama sen isttediğin kadar acele Rabbim ol demeden ne mümkün olması..yarın yine kan vericem bakalım ne durumdayım, benim prolaktinimde sorunluydu en son reglin 12. günü 3,54 düşmüştü ama şimdi bir daha bakılmalıFİLİZYAVUZ ÖSLEMYS VE ŞEKER PANCARI İNŞALLAH HEPİMİZ EN HAYIRLI EN KISA ZAMANDA ANNE OLURUZ HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ARAMIZA..
gülnevammm hoşgeldin canım..bende tahlil yaptırdım birazdan çıkacak..hadi güzel haberler ver inşallah tatlım..inşallah yumurtan vardır beraber bu ay başlarız tedaviye destek oluruz birbirimize...merakla bekliyorum sonuçlarını..çokk öptüm tatlımm.
canım hadi hayırlısı adet yenimi oldun sen birlikte başlıycaz galiba Allahın izniyle tedaviye ..kızlar sonuçlarım...
fsh 12,88
lh 3,52
prolaktin 20,89
progesteron 0,2
östrojen 41 (düşük) çıkmış..yarın dr ne diyecek bakalım..
89 fsh gören biri olarak bu ay yaptığım birgün hayıt tohumu birgün testere dişli aslan pençesi içtim akşamları 1er bardak...bide sabah akşam propolisli arı sütü bal polen yedim..fsh 12,88 çıkmış çok şükür..
fsh çok güzel düşmüş o zaman maşallahhh, bende aslan pançesi içiyorum akşamları 1 er bardak, bakalım yarın ne çıkacak bahtıma?kızlar sonuçlarım...
fsh 12,88
lh 3,52
prolaktin 20,89
progesteron 0,2
östrojen 41 (düşük) çıkmış..yarın dr ne diyecek bakalım..
89 fsh gören biri olarak bu ay yaptığım birgün hayıt tohumu birgün testere dişli aslan pençesi içtim akşamları 1er bardak...bide sabah akşam propolisli arı sütü bal polen yedim..fsh 12,88 çıkmış çok şükür..
misss gibi yumoşlar, hepsi büyüsün inşallah çatlamaya hazır duruma gelsinler dilerim :)canım benim tahlilerimi bugün verdim yarın çıkıcak ama sizlere güzel haberlerim var Allahıma binlerce şükürler olsun kış geldi çıktı benim yumoşlar ortaya 3 tane nurtopu yumoşum var çoook mutlu oldum nerdeyse 5 aydan beri hiç yumoşum yoktu doktorum şoook tabiki çok şaşırdı bu duruma hemen deyerlendirelim dedi yarın klomen kullanmaya başlıycam iki tanesi biraz büyük birtanesi küçük daha..hiçbir zaman umudunu yitirme canım zamanı gelince güzel şeyler yaşıycaz inş..ben nerdeyse 3 aydan beri adet olamamıştım söktürücüye ramen olamadım sonra cylo prognova verdi doktorum hap bitti 1 hafta sonra oldum..geçen ay çok düzenli saf arı sütü kullandım burdan encu arkadaşımın tavsiyesiyle oda 3 ay kullanmış şimdi hamiş aldığım yer güvenilir biraz pahalı ama deydi galiba..birde geçen ay çok taze incir yedim..
canım prolokatin biraz yüksekmi çıkmış normali kaç olması gerek sen ebesin nomal deyerleri bilirsin..ostrojen estrodialmi oluyor canım..fsh çok güzel düşmüş o zaman maşallahhh, bende aslan pançesi içiyorum akşamları 1 er bardak, bakalım yarın ne çıkacak bahtıma?
hımmm şey ebe değilim ki ben :) ama şöyle bişi var benim prolaktin eylül de 124 çıktı olması gerekenin 4-4,5 katıydı, dostinex kulandım 1 ay, 1,51 e düşmüş, işte bu ayda reglin 12. günü 3,54 tü iyi yani, seninki çok değil azıcık yüksek sınır 25. düşürmek için ilaç verebilir ama hayıtta iyi geliyor prl için .canım prolokatin biraz yüksekmi çıkmış normali kaç olması gerek sen ebesin nomal deyerleri bilirsin..ostrojen estrodialmi oluyor canım..
benim de prl 41 ama doktor rilaç vermedii klomen verdii..benim gecen ay normaldii agnucaston diye ilaç içmiştiim benim prl yi yükseltmişş..bakalım dr takılma prl ye muayenede bişey yokkk dedii. adetin 3. günü muanee olmuştum..bakalım yarın da gidecem klomen bitti bakalım ne diyecekk..hımmm şey ebe değilim ki ben :) ama şöyle bişi var benim prolaktin eylül de 124 çıktı olması gerekenin 4-4,5 katıydı, dostinex kulandım 1 ay, 1,51 e düşmüş, işte bu ayda reglin 12. günü 3,54 tü iyi yani, seninki çok değil azıcık yüksek sınır 25. düşürmek için ilaç verebilir ama hayıtta iyi geliyor prl için .
anladım canım agnucaston hayıt içerikli bir hap zaten, düşürdüğünü tahmin ediyorum sonuçta 41 azıcık yüksek dr. üstünde durmamış çünkü, inşallah iyi haberlerle gelirsin dr.danbenim de prl 41 ama doktor rilaç vermedii klomen verdii..benim gecen ay normaldii agnucaston diye ilaç içmiştiim benim prl yi yükseltmişş..bakalım dr takılma prl ye muayenede bişey yokkk dedii. adetin 3. günü muanee olmuştum..bakalım yarın da gidecem klomen bitti bakalım ne diyecekk..
evet çoğunukini düşürüyorda bana iyi gelmedi aslan pençesi iyi gelmiştii banaa..doktorumu değiştirdim bu ayy bu dr takılma bu değere dedii.adet düzensizliğin yoksa göğüslerden süt gelmiyorsa baş ağrısı yoksa korkma dedii..tamma dedim..sağol canım hayırlısıı inşALLAH...anladım canım agnucaston hayıt içerikli bir hap zaten, düşürdüğünü tahmin ediyorum sonuçta 41 azıcık yüksek dr. üstünde durmamış çünkü, inşallah iyi haberlerle gelirsin dr.dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?