Canim benim benim de dualarim hep sizinle.hani diyosun ya okurken evlendim pisman olurmuyum cocuk sorumlulugu filan diye.evlat oyle degerli biseymis ki karnina dustugunde goreceksin hic bisey dusunmuyosun ondan baska.rabbim hepinize nasip eder insallah.benimki ne dd saglik versin rabbim 3 ay var daha nasil gececek bilmiyorum korkularim var panik atagim vardi dun tekrar basladi ..Ayy canim benimuzulme uzulme nolur hicbir sey olmayacak bebegine sagsalim dogacak insallah annesi :) inan senle birlikte benim de yuregim hopluyor kotu bir sey yazacaksin diye.Cok kiymetli bir bebek o insallah sagsalim dogacak hepimizr umut olacak 20 fshin ustunde hamilelik olmaz yazilarina inat 30 fsha ragmen dogan bir bebek olacak :) dualarim senin ve kizinla...
canım bütün kötü düşünceleri aklından çıkart kendinide üzme bizide üzme sen bizim umudumuzsun..Allah inş meleğini koruycak canım Allahın izniyle gününde sağlıklı doğacak.. benim cici kızımın annesi hamileliğinde de suyu azalmış hastanede yatmış şimdi çoook zeki biri kız zehir gibi keskin hafızası..meleğinin iyicek ekmeği varsa bunuda atlatıcak inş..Canim benim benim de dualarim hep sizinle.hani diyosun ya okurken evlendim pisman olurmuyum cocuk sorumlulugu filan diye.evlat oyle degerli biseymis ki karnina dustugunde goreceksin hic bisey dusunmuyosun ondan baska.rabbim hepinize nasip eder insallah.benimki ne dd saglik versin rabbim 3 ay var daha nasil gececek bilmiyorum korkularim var panik atagim vardi dun tekrar basladi ..
Canimmmmm insallah.sagol guzel dileklerin icin.tedavin nasil gidiyor.o guzel kizini op benim yerime rabbim senin de yumosuna can versin insallah.dualardasincanım bütün kötü düşünceleri aklından çıkart kendinide üzme bizide üzme sen bizim umudumuzsun..Allah inş meleğini koruycak canım Allahın izniyle gününde sağlıklı doğacak.. benim cici kızımın annesi hamileliğinde de suyu azalmış hastanede yatmış şimdi çoook zeki biri kız zehir gibi keskin hafızası..meleğinin iyicek ekmeği varsa bunuda atlatıcak inş..
canım bende 3 yumoşla başladım sadece 1 gelişme göstermiş demişti doktorum pazartesi günü yarın tekrar kontrolüm var bakalım canımcığım inş büyümüştür..Canimmmmm insallah.sagol guzel dileklerin icin.tedavin nasil gidiyor.o guzel kizini op benim yerime rabbim senin de yumosuna can versin insallah.dualardasin
Haklisin canim daha olmadan insan onun icin turlu zahmete giriyor olursa kimbilir neler hissedecek insan.Allahim insallah sagsalim kavustursun canim seni yavruna.. ben de stresliyim yarin sabah doktor randevum var cok gerginim.Doktor nasil karsilayacak ne diyecek ultrason goruntum nasil vs vs kafamda deli sorular...Canim benim benim de dualarim hep sizinle.hani diyosun ya okurken evlendim pisman olurmuyum cocuk sorumlulugu filan diye.evlat oyle degerli biseymis ki karnina dustugunde goreceksin hic bisey dusunmuyosun ondan baska.rabbim hepinize nasip eder insallah.benimki ne dd saglik versin rabbim 3 ay var daha nasil gececek bilmiyorum korkularim var panik atagim vardi dun tekrar basladi ..
Tesekkurler teyzesi evet kızçem o.benim de 4-5 aylikken su problemim olmustu doktor cok korkutmustu cok azalmis demisti.serum verdi dinlendim birkac gun sonra baska doktora gittim hic sorun yok demisti.ya serumlar etki etti ya da ilk doktor gereksz telaslandrdi.dedigim gibi tek bir doktora bagli kalma.oyle evlat acisi filan diyip te kötu dusunme, seytanin vesvesi bunlar.kızın sana ALLAHIN hediyesi.ALLAH onu sana bagislasin sag salim kucagina alip cennet kokusunu icine cekmeyi nasip etsin.dua et sen de bol bol ki kötü dusuncelerden uzak dur iyi düsün iyi olsun...Canimmmm cevabin icin cok sagol oyle iyisinki.kacinci haftada azalmisti seninki.oyle agladim ki dun evlat acisi boyle oluyo demekkki.ona birsey olur diye odum kopuyor su iciyorum .heyet raporu alicam calismiycam artik .bu arada profilindeki kizinmi.masallah o ne guzellik tatlilik.rabbim bagislasin
haklısın ama işte içimdeki o sesi bastırmaya çalışıyorum şimdi, ben yapayımda elimden geleni en azından yaptım olmadı derim, çünkü hiç birşey çabalamadan gelmiyor, dediğim gibi hiç bir zaman armut piş ağzıma düş olmadı, bundan sonrada öyle bir beklenti içinde değilim...amin inşallah ...Yok canim sakin akisina falan birakma , gereken neyse yap sonrasi cok pismanlik olur.Fark ettim de hepimiz birbirimizle benzer surecler yasamisiz.Benim de evlenme surecim zordu tam 7 ayi evlenecek miyim evlenemeyecek miyim belirsizligi ile yasadim..cevresi akrabasi komsusu hepsi bir ton laf etti.Siz isinizi ben de su an isim degil ama okulumu kolay kazanmadim cok calistim cabaladim.Aslinda rahat bitiririm diye dusunuyordum ama simdi bitirmek icin de cok cabalayacagim.Cocuk icin de hepimiz cabalayacagiz.Yani bu soruna sahip hicbirimiz gulluk gulistanlik evrelerden gelmemisiz dedigin gibi Allah dagina gore kar veriyor sanirim.insallah ilerde bebek icin de cok cabalayarak kavustum dedigimiz gunler gelir
tatlım dualarımdasın emin ol, panik atak ın nasıl birşey olduğunu çok çok iyi bilirim. annemde yaklaşık 12 yıldır bu hastalıkla mücadeler eder, korku stres endişe tetikler ki sende çok iyi biliyorsun,Rabbim sana emanetini gönderdi, sende ona gözün gibi bakıyorsun, Allah ın izniyle 3 ay geçecek ve kızın sağlıcakla kucağında olacak. buna canı gönülden inanıyor ve dua ediyorum,her türlü vesveseden endişeden Allah a sığın.Canim benim benim de dualarim hep sizinle.hani diyosun ya okurken evlendim pisman olurmuyum cocuk sorumlulugu filan diye.evlat oyle degerli biseymis ki karnina dustugunde goreceksin hic bisey dusunmuyosun ondan baska.rabbim hepinize nasip eder insallah.benimki ne dd saglik versin rabbim 3 ay var daha nasil gececek bilmiyorum korkularim var panik atagim vardi dun tekrar basladi ..
olsun 1 olsun sizin olsun, olgunlaşıp büyüyüp çatlasın da döllensin inşallahhh, inşallah büyümüştür. bizi haberdar et.canım bende 3 yumoşla başladım sadece 1 gelişme göstermiş demişti doktorum pazartesi günü yarın tekrar kontrolüm var bakalım canımcığım inş büyümüştür..
inşallah çok iyi sonuçlarla geleceksin, içimize su serpilecek sayende hadi bakalım gelince yaz mutlaka ..Haklisin canim daha olmadan insan onun icin turlu zahmete giriyor olursa kimbilir neler hissedecek insan.Allahim insallah sagsalim kavustursun canim seni yavruna.. ben de stresliyim yarin sabah doktor randevum var cok gerginim.Doktor nasil karsilayacak ne diyecek ultrason goruntum nasil vs vs kafamda deli sorular...
Tatlim guzel haberlerini bekliyorz heyecanla...Haklisin canim daha olmadan insan onun icin turlu zahmete giriyor olursa kimbilir neler hissedecek insan.Allahim insallah sagsalim kavustursun canim seni yavruna.. ben de stresliyim yarin sabah doktor randevum var cok gerginim.Doktor nasil karsilayacak ne diyecek ultrason goruntum nasil vs vs kafamda deli sorular...
inşallah faydalı olur o aldığın su ne diyeyim, şifa olsun, Allah ın mucizeleri bitermi hiç, mümkünmü? öok büyük Rabbimin hazinesi, vardır bizede bir nimeti inşallah, iç canın iç o suyu.Gunaydin kızlar gününüz mutlu olsun.dün bir bitkici amcaya gittim yine.gorumcemin israri uzerine.arkadaslarinin 18 yıl olmamis cocuklari bu adamin hazirladgi bitkilerle olmus.artik bitkilerden oyle biktim ki neyse gideyim dedim.bazi bitkilerin özsuyunu cikartarak kaynatarak elde ettigi 5 litrelik su hazirlayip gonderdi.sabah aksam icecekmisim.tadi cok acı.ne yapalim bunu da deniyelm bakalm.en azindan keskem kalmasin diyorum ama midem de mısır carsisina döndüüayrica size mucizevi bir hamilelkten bahsedicem.umudumuzu hic yitrmeyelim.annem dün aradi bir ahbabınin yengesi acip demis anneme.benim durumumu bildgi icin.kadinin yengesi 50 yasinda ve 29 yillik evliler.hicbir sekilde cocuklari olmamis bir cok yontem tupbebek vs gebelik olmamis bi turlu.kadin tabi 50 yasina gelse de o annellik umudunu yitirmiyor.bir hoca var diyorlar git sana cocuk icin muska yapsin diyorlar.esindengizli gidiyor cunku esi o defteri kapatmis artik.neyse hoca dua okuyor muska yapiyor.ve...mucize.....bir ay sonra hamile kaliyor.ustelik hic farkina varmiyor 4 ay sonra farkediyor.ve doguma iki ay kala insanlar ogreniyor cunku utaniyormus garibim.gecen hafta dogurmus hem de ikiz.kizlari olmus.ya kizlar dusunebiliyor musnz 50 yasindaki kadin..hic umitszlik yokmus demek ki.ve olmaz diye birsey yok.ALLAH isterse olur.yeter ki isteyelim ve umudumuzu yitrmeyelim.haydin bu gece cuma gecesi teheccud namazina kalkip yalvaralim ALLAHA.....
Allah kabul etsin canim.ALLAH emeklerimizi kucaklarimizi boş cikarmasin..inşallah faydalı olur o aldığın su ne diyeyim, şifa olsun, Allah ın mucizeleri bitermi hiç, mümkünmü? öok büyük Rabbimin hazinesi, vardır bizede bir nimeti inşallah, iç canın iç o suyu.
bende dün salavat ı tefriciye ye başladım okuyorum yavaş yavaş, Hz Zekeriyanın duası var bir de onu okuyorum, bakalım.
canım benimm çok teşekkür ederim, bende dün itibariyle abdestimi aldım salavat a başladım Allahın izniyle, Bir de işte Hz Zekeriya nın duasını hergün 21 kere bir bardak suya okuyup içiyorum, aslında karı koca ikisininde yapması lazımmış, ama eşim uzakta ona yaptıramıyorum inancı tamdır ama.. gebe kalana kadar yapılmalıymış. inciri ben yapamam prolaktinim sorunlu yükselir tekrar diye korkuyorum, o yüzden incir olmaz,akşamları aslanpençesi içiyorum, birde reglinin 2. günü bal tarçın çörek otuna başladım 12. güne kadar yani pazartesiye kadarda onu yapıcam inşallah. yarın eşimin tahlilleri çıkar, pazartesi de Allah ın izniyle onları göstermeye gidicez ve sanırım neler yapılacağı o zaman ortaya çıkacak. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.amin inşallahhh. önümüzdeki ayda şöyle yapayım diyorum 1 gün aslan pençesi 1 gün hayıt içicem. arı sütü bal polen i denemedim.Annanem Rizeden iyi kestane balı getirmiş onla işte bal tarçın çörek otu yaptım.Şifa olur inşallah hepimize :)Günaydın şeker pancarı nasılsın bakalım. .sanada selam vermeden gecemedim☺
f b 20 12 ve gulneva heyecanla yazacaklarinizi bekliyoruz inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. ..
ben banyo yaptım abdest aldım. Hacdan gelen meyveyi zorda olsa kirdirip kaynattim suyunun icecem hergün. .arı sütü bal polen propolis karışımları yedim..inciri de akşam içeyim diyorum.hayit tohumu ve aslan pencesi ni de akşam içiyorum. .kitaba da baslayacam bugün inşallah. 4444 duasunada baslayacam bugün. ALLAHIM EMEKLERIMIZI BOSA CIKARMASIN YARABBIM bide mektup yazacam hergun içimi dokecem. .
ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN CANIM, SU GİBİ GİTSİN İŞLERİNİZ, RAPOR ALMA KONUSUNDA DAHA SONRA BİLGİ VEREBİLİR MİSİN ACABA? AMİNNN İNŞALLAHHH :)Canimmmmm şifa olur inşallah tatlimmmm yaptiklarin. .bende birgün aslan pencesi birgün hayıt tohumu içiyorum. Düşün 10 günyyaptım sadece geçen ay 12.88 e düşmüştü. 89 u görmüş biri olarak cok sevindirici.bu ay daha düzenli yapıyorum inşallah daha iyi cikar. .inşallah yumurtalarimiz güzel gelişir.bende yapmaya calisayim 21 tane Zekeriya peygamber duasını ama şimdi yapacak çok şey var fırsat olursa yapayım bende..bugün esimle nüfus Müdürlüğü ne gidebiliriz rapor işlemleri için. Bakalım. Inşallah herşeygGüzel olacak kardeşlerim inşallah ALLAHIN IZNIYLE
Evet cnm boyle seyler duymaya cok ihtiyacmZ var.benim de duali bir suyum var MUHAMMED (sav) yazili kagit surahinin icinde 40 gun icmem lazim.o arada her cuma gecesi teheccud namazina kalkip yusuf suresi okuyorm.15 gun kaldi bitmeye.bakalim insallh sifa olur.tatlim büyü ayridr dua ayridr.büyü yapanlar ve yaptranlar şirk icindedrler ve cok gunahkardrlar zaten.ikisi ayri seyler.duaya ihtayacmz var.iyi bir hocadan dua yazilmasi istenebilir bunda bisey yok.cuma gunu gitmek lazimmis.esimi ikna edrsem yarin ben de gidecem.itikat cok onemli dualarin gucune cok inaniyorum....Günaydın farrahcigim işte böyle şeyler duymak çok güzel moral oluyor bize..benim bir tanıdık ta 8 yıl olmadı çocuğu hocaya gitti ertesi ay hamile kaldi.gecen hafta dogurdu.kagida dua yazmış onu Sürahi ye koyup suyunu koyup iceceksiniz demiş eşine ve kendisine.para ile yapmış 75 falandi galiba. Ama esim yok dedi ALLAH TAN ISTE MUSKA BÜYÜ OLMAZ DEDI.NEYSE SAĞLIKLA BUYUTSUN INŞALLAH O KADINDA ÇOK SEVINDIM. ..
SENDE INŞALLAH SIFA BULURSUN TATLIM O SUDAN.BIZIMBURDADA YAPAN BIR ADAM VARMIS. EĞER TÜP BEBEK OLMAZSA BENDE GIDIP ALACAM. INŞALLAH OLUR GEREK KALMAZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?