fsh yüksek olanlar

tatlım peki sen adet olmak için ilaç kullanıyor musun? fsh e2 falan kaçtı senin? cyloprognova falan kullandın mı?
Gecen ay ki degerlerm fsh 45 lh 40. Ilac kullanma iki ay demisti doktorm.su an triseguens kullaniyorm normalde kullanir kullnmaz bes alti gune kadar hemen adet olurdum.22.kapsulu aldim bugun hala tik yok.cyclo bir ara kullandm doktorm triseguensle degstrdi.senin degrrlern kac

fsh 30
fsh 30 çıktı bugün.cylo verdi kullan dedi.az da olsa fayda eder dedi. peki bişey sorcam cylo kullanırken hamile kalınır mı kalınmaz mı??? herkes farklı bişey dedi bana? senin adetlerin nasıl ilaçsız olabiliyomusun??cylo kullanırken ne gibi yan etkiler oldu sende kilo falan aldırdı mı bi de fsh düştü mü en önmlisi?

sen ilaç kullanıyormusun cylo prognova falan?? bana bunu verdi bugün?

Ilacsz adet olmuyorm bir ara bitki kapsulleri kullanmistm onunla olmustum ama artk o da etki etmiyor.illa ilac icecem bazen ilacla bile olmadgm oluyor cok degsken yani.tatlm cyclo dogum kontrol hapi degilki adet duzenleyici hormon.hamile kalabilirsin yani.tabi istersen yine de doktoruna sor.ama oyle olsaydi dr vermezdi de mi.tatlim ben 3 yildr fsh belasiyla ugrasiyorm o arada o kadar cok degsik ilac aldim ki hatrlamiyorm artik etkilerini inan.en cok climen kullandm.sen kac yildr istyorsun bebis.fsh la kac yildr savasyorsn

aslına bakarsan belki önceden de yükseldi sonra düştü ben bilmiyorum.ama son aydır yüselişte 2 aydır da 30 altına inmedi....2yılı geçti çocuk isteyeli.önceden fsh düşük çıkıyodu ama onun sebebi de e2 nin yüksek olması diyor doktor. bilemiyorum yaşım 28 daha.inşallah devamızı buluruz.senin yaş kaç ne zamandır uğraşıyorsun bebek için ve fsh birden mi yükseldi?

buarda cilimen dediğin klomen mi? ben de bu düzensizlik yaptı rahmimi de incelttiğini söyedi doktor. yani bir yeri yaparken diğeri gidiyo.. klomen fsh yükseltti mi senin cnm? ben ona da bağlıyorum ve strese de tabi çünkü her ay git doktora gel dktora son bir senedir her ay hastanelerdeyim.. artı çevre de yoruyor insanı... stres düşman bize bunu geç de olsa anladım...birbirimize namaz arkası ve her zaman dua edelim cnm ALLAH BÜYÜK RABBİM DERMANIMIZI VERECEK İNANIYORUM BEN...

Bir de bu tur ilaclar fsh i yukseltiyor ilac bittikten 15 gun sonra fsh olculmeli.ilacin etkisiyle fsh gecici yukselirmis
Insallah cnm.ben de 27 yasindayim.bir kizim var.uc yil once adet duzenszlgi oldu.adet aralarm epey acildi.aslnda hic onemsemedim sezeryandandr dedim.epey sonra gittim doktora.tahlil yapti fsh la ilk o zamn tanistm 34 cikti.dr menopoza girdgmi soyledi şok oldumm o ay cok uzulup agladim ve fsh 72 ye cikti.demekki hakikatem fsh stresle cok alakali.bir ara 16 yi da gorsem de doktor en yuksek fsh degeri baz alinir demisti.klomen hic kullanmadm climen kullandm.adet duzenleyici hormon preapati.cyclo gibi iste.evet dua cok onemli hele ki insanin baskasina ettigi dua daha makbuldur.dua kardesi olalim.en buyuk duam hep soylerim rabbim bana cok sukur bir tane nasip etti.oncee hic olmayana versin derim hep.Allah once bize saglk versin biliyorsundr erken menopozun tek dezavantaji cocuk sahibi olamamak degil.vucutta yikim basliyor kemik erimesi kalp hastaligi vs basliyor.aldgimiz hormon ilaclarina da normal menopoz yasina gelene kadar kullanmk zorundayiz.uzun vadeli aldgmz bu ilaclar da meme ve rahim kanserine yakalnma riskimizi arttiriyor.ee kullanmasakta kemik erimesi kalp hastalgi vs hizla basliyor.iki ucu keskin degnek anlayacagin.evet ALLAH bize once saglik sonra bebek versin:)

Bir de bende hipotiroidi ve hasimato var.erken menopozun nedenlerini arastrirken buldgumuz esimin tabiriyle kaşindim da buldum bu tuhaf isimli hastaligi.kurcalama kurcalama dedi hep bana, sonra da mutlu oldun mu nurtopu gibi bir hasimaton oldu dedi:) kizlar siz de endokrologa gidin gerci benim endokrolji uzmanim dalga gecti benle ne alakasi var menopoz ve tirodlerin.ben de bircok kaynakta uzman doktorlarin tiroidlerle adet duzenszlgi arasnda bi bag oldgunu bakilmasi gerektgini soyledim.sanirim bana cok sinir oldu :)

Bende de hipotiroid var ama haşhimato mu bilmiyorum bir yıldır ilaç kullanıyorum şuan normal seviyede ve bence haklısın alakalı çünkü ben de tiroidi kendim baktırıp öğrendim adetim geciktiydi doktora dedim de baktıve sonuç hipotiroid ama haşimatoyu da tup doktorum baktırmamı söyledi ona da baktırıcam bu hafta.tirodin nasıl ilaç alıyomsun? cyloprgnova fsh yükseltmez dedi aksine hormanlar dengelensin diye veriyoum dedi. adetin düzenli olsun diye dedi.ama ben de onu bırakınca gene adet düzenim bozulur diye de korkuyorum.kullanmasam gene korkuyorum...tam muamma. sen bu düzenleyici kullanmadan önce kendiliğinden oluyomuydun adet?*yani bırakınca düzenin bozuldumu

ah cnm bnm ya sağolasın ne güzel Allah bağışlasın bir çocuğun varmıi inşallah rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlarla bu duyguyu tattırır... bunu yaşamayanlar insanın halinden anlamıyo.çocuğuna doğal mı hamile kaldın tedaviyle mi?fsh 3 yıldır mı böyle yüksek? ve buna rağmen yumurta görülüyo mu sende?

ah cnm bnm ya sağolasın ne güzel Allah bağışlasın bir çocuğun varmıi inşallah rabbim bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlarla bu duyguyu tattırır... bunu yaşamayanlar insanın halinden anlamıyo.çocuğuna doğal mı hamile kaldın tedaviyle mi?fsh 3 yıldır mı böyle yüksek? ve buna rağmen yumurta görülüyo mu sende?

Duzenim hic olmadi ki fsh la tanstgmdan beri.ilac kullanmasam hic olmuyorum icince yine oluyorm en azindan ama bazen icince de olmuyorm.ilac kullansam bi turlu kullanmasam bi turlu.kafama gore takilayim diyom bazen ama o da olmuyor

Yok kizima dogal yolla hamile kaldm hic adet sorunum yoktu saati saatine olurdum hatta.korunmayi birakir birakmaz olmustu.ne oldysa sezeryandan sonra oldu duzenim bozuldu adetim kesildi.kesin sezeryanda rahmime yumurtalarma zarar verildi diyorm cunku ailede yok boyle bisey.evet uzun zamndr hic yumurta yok.fsh en dusuk 16 ki onu sadece bir sefer gordum en yuksek 72.genelde 40 50 ler de dolasiyor kendileri.yumurtam onceleri cok az ve tembeldi simdi hic yok olusmasini bekliyorm bi umut.tiroid icin euthyrox 50 kullaniyorm hergun ac karina.sen ne kullnyorsn

anladım cnm inşallah rabbim hepimize şifa verir.ben son 2 aydır söktrücüyle oldum ramazanda dengem bozuldu sanırım.klomen kullandım son bir sene içinde.klomenden de sanırım dengem bozuldu..doktor da olabilir evet dedi. ama çok şükür bu ay biraz gecikse de kendim oldum ama geçen ay fsh 38di aslanpençesi hayıt falan içtim bu ay 30.doktor yine de kullanmamı söyledi cyloprognovayı belki gene gelmez bi dahki ay adetin dedi.ne bilim insan kararsız kalıyo. benim hiç çocuğum yok 2kere düşük yaptım geçen sene bir aylıkken.inan etrafımda herkesin var ve sürekli birileri hamile veya doğuruyor.sende yokmu soruları falan yıpratıyor.ama uzak durdukça rahatlıyorum.çok acı günler yaşadım çok zor günler şimdi bebek imtihanındayım rabbm nasip ederse her türlü oluyor buna inanıyorum biz elimizden geleni yapıyoruz inaşşallah her şeyimiz düzelir.
o yüzden cyloyu almasam düzelirmiyim diyorum ama korkuyorum da keşke kullansaydım dememk için...

anladım cnm inşallah rabbim hepimize şifa verir.ben son 2 aydır söktrücüyle oldum ramazanda dengem bozuldu sanırım.klomen kullandım son bir sene içinde.klomenden de sanırım dengem bozuldu..doktor da olabilir evet dedi. ama çok şükür bu ay biraz gecikse de kendim oldum ama geçen ay fsh 38di aslanpençesi hayıt falan içtim bu ay 30.doktor yine de kullanmamı söyledi cyloprognovayı belki gene gelmez bi dahki ay adetin dedi.ne bilim insan kararsız kalıyo. benim hiç çocuğum yok 2kere düşük yaptım geçen sene bir aylıkken.inan etrafımda herkesin var ve sürekli birileri hamile veya doğuruyor.sende yokmu soruları falan yıpratıyor.ama uzak durdukça rahatlıyorum.çok acı günler yaşadım çok zor günler şimdi bebek imtihanındayım rabbm nasip ederse her türlü oluyor buna inanıyorum biz elimizden geleni yapıyoruz inaşşallah her şeyimiz düzelir.
o yüzden cyloyu almasam düzelirmiyim diyorum ama korkuyorum da keşke kullansaydım dememk için...
ben de aynı ilacı kullanıyorum.senin değerler nasıl tiroid kaç? kaç mg alıyosun ben günde bir

Gecen sene olctrdum bi daha baktrmadm tsh 5,5 idi sanirim.anti tpo degrm yani hasimato 600 lerde idi.50 mg gunde bir tane aliyorm.tatlim kendlgnden adet olma sansin varsa kullanma cyclo dogal kürlere devam et.bi sure oyle yap.olmasa kullanirsin.ben ilac icmeyi hic istemiyorm direniyorum da hatta ama olmuyor adet olamiyorm mecbur yine basliyorm

yani benim anlamadığım şu cyloppronova kullanınca fsh falan düşüyo mu e2 düzeliyor mu?
Cnm her bunye farkli ben de bu tur ilaclar fsh i dusurmedi aksine yukseltti bazi kurler sayesinde dusuyordu ama yine yukseliyordu.cok dengesz mesela benm bunyem.ama sen de ise yarayabilir

ne bilim cnm ya iki doktr da bugün kullansan iyi olur dedi.gene olmayabilrsin dedi. fsh yükseltmez dedi bilmeiyorum.ben de bir ay deneyip duruma göre devam ederim diyorum.ama 2 seferdir hep 2 aya yakın bekleyip söktürücüyle oldu bu sefer bitki falan içti bi de rahat tutmaya çalıştım kendimi biraz gecikti ama oldum çok şükür. .zaten 2-3 ay kullan en fazla ded,ler ben de bırakınca gene bozulursa diye korkuyorum.eskiden de gecikirdi ama her zmaan değil çok üzüntülü zamanlarda sonra düzelirdi.gene diyorum düzeldi belki de ama dediğim gbi biraz geç oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…