fsh yüksek olanlar

Ca

Canim kiloyu takma kafana hamile kalirsan zaten aliyosun kilo.boyun kac ki.ben 166 filanim ve su an 65.5 kiloyum enim boyum bir oldu:)kilo verilir tatlim ya yeter ki kucaklar dolsun
Benim boyum 160 canim 51 kiloyum.Suanki kilom iyi ama alirsam tombik tombik oluyorum kiloyu cok takiyorum kafama.Kilo verilir tabi bebek olsun da ama benim korkum o ignelerle hem bebek sahibi olamayip hem de sisip kalmam iste bu tam yikim olur o yuzden de aslinda cok fazla hormon almak istemiyorum vucuduma ise yaramiyor pek diye.Bosver canim sen sag salim kavus da bebegine cogu plasenta ile falan gider zaten kilonun.

Bu arada FMR-1 geni frajil X sendromu diye de geciyormus.Tasiyici erkeklerde zeka geriligi tasiyici kadinlarda erken menopoz nedeniymis.Baktirmakta cidden fayda var gibi insallah yoktur bu gen.
canım bu işler o kadar karışık ben genetik test yaptırdım bitanesi biraz sorunluymuş bu genlerin kolları varmış bunlardan bitanesi kısaymışmı dawn sendomlu çouklarda görülürmüş ben gayet sağlıklıyım çok şükür.. ilerde hamile kalmamda bebeği etkilermi dedim çok önemli bişey değil demişti doktorum..canım benim annem 39 yaşında menopozza girdi annem 17 yaşında evlenmiş 3 sene çocuğu olmamaış sonra patır patır 3 tane doğurmuş arka arkaya benim 25 yaşında doğurmuş...bence bu erken menopoz aileden gelen bir hastalık..

canım kilon çok normal sen dikat edersen zaten kilo almasın alsanda en fazla 2 veya 3 kilo alınıyor tedavi sırasında bunlarda vicuta ödem oluyor sonra atıyorsun zaten..boyumuz aynı kilomu hiç sorma canım..belirli bir yaştan sonra kiloda verilmiyor sen daha gençsin alsanda veririsin..bebekleimiz biran önce gelsin sağlıklı doğsunlar kilolar rejimle gider dert etme canımcığım..canım senin yaşın daha küçük bence anne olma fikrini birdaha düşün hazır değilsin gibi hissediyorum..canım şöyle bir fikir sunayım sana sana emriyo biriktirip dondurmayı düşünebilirsin ilerde okulun bitince transferini yaptırırısn nasıl fikir ama..

Ca

Canim kiloyu takma kafana hamile kalirsan zaten aliyosun kilo.boyun kac ki.ben 166 filanim ve su an 65.5 kiloyum enim boyum bir oldu:)kilo verilir tatlim ya yeter ki kucaklar dolsun
canım güzle haberlerini bekliyoruz inş için rahatlıycak Allahın izniyle bebeişin keyfi yerinde nanik yapıcak sana annesi..

Canim muhtemelen bu gen de aileden cunku familyal mental retardasyon geni diye geciyor.Aile gecisli yani.Bu gen diyelim bende var erken menopoz ama erkek olsaydim mental retardasyon yapacakti bu kez.Kiz oldugum icin mental acidan saglikliyim.Ben de karyotipime baktirmistim normal cikmisti ama buna baktirmadim baktiracam varsa bi onlemi alsinlar genetik tarama falan yapilir belki embriyoya.Canim ben lisede 60 kiloya kadar ciktim basenlerim vardi cok ozguvenim eksikti universitede verdim ama cok da kolay olmadi.Kolay alip zor veriyorum 1 yildir bu kilomdayim ve almayi hic istemiyorum o yuzden dikkat edecegim.Embriyo dondurmayi dusunuyorum canim dedigini dusundum aslinda ara sira hala aklima geliyor ama saglikli bir embriyoyu bulup dondurup cozulurken bozulursa falan cok pisman olurum diye korkuyorum.Cunku yumurtan olsa bile kaci saglikli embriyo olabilecek mechul o yuzden korkuyorum da zor buluyoruz cunku.Bir de 3-5 sene sonra rahim kalinligim azalmis olur muhtemelen iyice menopoz evresinde olacagim cunku bebek simdikine gore cok daha zor tutunur diye dusunuyorum.Anne olmayi cok istiyorum bazen icimi hic olmamasi korkusu kapliyor hemen olsun istiyorum ama bi yandan da kafamda cok soru var okulum var en basta o cok buyuk dert bebek olursa nasil devam ederim diye sinavlarim cok agir cunku.Calisan anneden daha zor bence calisan annenin eve gelince ders calisma zorunlulugu yok ama benim sinav donemleri masayla butunlestigim olur bebek ne olacak o ara aklim kalir bana ihtiyaci olur falan off off hic sorma kafamda yuzlerce soru huzurum kacti.Bir derdim bitse yenisi basliyor.

Bir de 4. Siniftan itibaren 2 aylik stajlardan sozlulere girecegim.Ciddi calisma istiyor yani hem tip hem evlilik hem bebek cok agir olacak bazen icim daraliyor okulu hic bitiremeyecegim diye dusunuyorum onu da kolay kazanmadim cok emek verdim doktor olmayi da cok istiyorum hastaneye gidince falan mutlu oluyorum beyaz onlugu giymeyi seviyorum falan hepsine veda ederim diye uzuluyorum ama bi yandan da bebek o hepsinden kiymetli bilmiyorum ya nolacak , bakalim hayirlisi hakkimizda.

Ezgi hayirli haberlerini bekliyoruz.Inan senin kadar ben de heyecanliyim ama korkma hicbir sey olmayacak insallah o bebis annesini kolay birakacak olsa basta tutunmazdi tutunduysa artik hic birakmaz insallah

canım dondurulmuş emriyonun tutunma olasılığ daha fazlaymış..kaliteli emriyoysa hiç korkma canım..hem erken menopzda hemen menopoza girilmiyor ben 3 sene önce öğrendim hiçde girmedim daha menopoza..sen daha dur bakalım senden önce biz varız biz gireriz..bence dondurma işlemini düşün konuş doktorunla anne olmak için hazır olmadığını söyle sınavlar vs..fsh alarm vermeye başlayınca 10 sen sonra gerçek menopoz olurmuş adeten kesilme..biz bu yaşta menopza girmek istesek bile gitiğimiz doktorlar izin vermez buna mesela benim doğum kontrol hapıyla adetim günü gününe geliyor maden erken mneopoz nede adet oluyoruz...bence 2 veya 3 yıl emriyo biriktir rahimi zaten ilaçlarla kalınlaştıryorlar..şimdi herşeyin çaresi var canımcığım tıp ilerledi rahim nakliyle bebek sahibi olan var..mesela önümüzeki yılarda çindemiydi tam hatırlamıyorum erken menopoza giren kadınları opersayonla yumurtalık yapısından alıp dışarda onları bekletip tekrar ymurtalığa koyduklarında folükül üretemeyn vicut tekrar folükül üretmeye başlamış ve canlı bebek doğdu diye biliyorum..ilerde bu yöntemleri mutlaka denersin zaten..sakın korkma hemen menopoz girilmiyor canım..hem bizim erken yumurta rezervi azlığı var bizde menopoz kelimesi uzak bizler için daha..

merhabalar kızlar..işyerindeyim bir elimde tesbih bir elimde tefriciye duası okuyup duruyorum ALLAH KABUL ETSİN.BA ARADA BİLGİSAYARA GİRİŞ YAPIYORUM GEBELERE BAKIYORUM DURUMUM VAHİM ANLAYACAGINIZ..
EZGİİİİİİ İYİ HABERLERLE GEL İNŞALLAH ŞUAN MUAYENE OLUYORSUN BÜYÜK İHTİMAL FARZET Kİ ELİMDEN TUTUYORUM ŞUAN KARDEŞİM..

ALLAH KABUL ETSİN TATLI KARDEŞİM BENİM,CUMANIN SUYU YÜZÜ HÜRMETİNE SANA HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN İNŞALLAH...

K8zlar merhaba.proftan ciktim muaywne oldum cok sukur kizimda problem yok.suyun sinir yani tedavi gerektirmesi icin 8 in altina inmesi lazimmis benimki 11 mis.su an gayet iyi bi sorun yok icini ferah tut dedi.bobrekte vs sorun yok gelisimide cok iyiymis kizim 4 gunde 80 gram almis 744 gramdi teyzeleri cok sukur rabbime dunyam aydinlandi.dualariniza minnettarim...

ALLAH KABUL ETSİN TATLI KARDEŞİM BENİM,CUMANIN SUYU YÜZÜ HÜRMETİNE SANA HAYIRLI BİR EVLAT VERSİN İNŞALLAH...
Aminnn tatlimm hepimize verir inşallah kucaklarimizi Çifter Çifter doldurur inşallah yarabbim.BIZLERI EVLATSIZ KOYMA ANNELIGI BABALIGI nasip et aminnn...ıyı dileklerin için çok sağol canimmmmm

Offff çok şükür inan seninle birlikte bizde meraktan öldük burda..bin şükür ALLAHIMA. .O BIZIM MUCIZEMIZ ANNESI SAĞ SAGLIM DOĞACAK INŞALLAH. .

maşallahh maşallahh çoook sevindim tombiş tombiş olsun sağlıcakla büyüsün annesinin karnında inşallah, zamanında bir avazda kurtarsın Allah ım..her kontrolün böyle ferah ferah geçsin umarım

Haklisin canim erken menopoz kelimesini bile yakistirmiyorum kendime daha 20 yasindayim.Gecenlerde iki arkadas okulda asansorde dalga gectiler menopozlu kadinlar gibi olduk vs diye nasil icim acidi anlatamam ben kendime erken yumurta yetmezligi demeyi tercih ediyorum.Canim tam anlamiyla yumurtalar bitmese bile bebek sahibi olunabilecek yumurtalar hizla tukeniyor zaten normal kadinlarda da 45inde menopoza girecekse 35inden sonra ciddi azalma oluyor bebek ihtimalinde biz su an o donemlerdeyiz ki sen yine daha iyisin aslinda yas olarak bize gore ben 5 seneye menopoza girsem bile nerdeyse 20-25 yil ilaclara bagimli kalacagim ne aci.Ilerde mesai arkadaslarim adetleri hakkinda konusurken sus pus olacagim o yasta adetten kesilmis biri olarak.Sadece cocuk icin degil saglik anlaminda da cok uzucu aslinda 50 yasindaki kadinla ayni durumda olacak olmak.Bebek konusunda haklisin aslinda embriyo dondurma isini birkez daha dusunecegim ama yuregim de el vermiyor ya bir sey olursa bozulursa falan diye vicdan azabi cekerim ama su an hazir da degilim pek.Su sorunum 2-3 sene olmus olsaydi cok daha iyi olurdu aslinda en azindan 3 ve 4u gecmis olurdum onlari gecersem isim kolay.Bu arada benim doktorum belki size havuzlama yontemi uygulariz dedi onda da embriyo donduruyorlar di mi? Sonra en kalitelileri mi seciyorlar nasil oluyor tam?

İyi akşamlar, eşimin sonuçlarını aldım,abisine gönderdim hemen dr. Oda.oldukça iyi dedi, çok şükür, bakalım pazartesi bizim dr ne diyecek, iyi bir habere o kadar muhtacım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…